Du svarer på indlægget:
Her er dit ævl om retfærdighed. Jeg går ud fra at du synes det ville være retfærdigt fordi Napoli har bolden mest, og spillet (sidelæns) pænest? Her fejler du jo totalt, når du ikke tager de forskellige gameplans med i din beregning - Mihajlovic´ er faktisk ret tydelig. Har Milan holdt Napoli til afslutninger fra acceptable positioner? Ja. Er det en risiko Mihajlovic har kalkuleret ind i sin gameplan? Ja. Så kom ikke med det nonsens om retfærdighed fordi man har bolden mest, det handler sgu om hvad man gør med den når man har den.

Jeg sidder sgu ikke og klapper i hænderne, hvis Milan spiller sig frem til sidste tredjedel af banen imod Carpi, men ikke kommer videre, fordi Carpis gameplan helt sikkert tager udgangspunkt i en stærk velstruktureret defensiv. Så er det nytteløs for langsom boldomgang.


Hold nu op og læs det jeg reelt skriver og ikke kun tage små stykker ud af det jeg skriver. Det har ikke noget med gameplan at gøre. Nøgleordet er kynisme. Det kan da godt være at Mihajlovic har en fornuftig gameplan, men det handler stadigvæk om at være kynisk. Hvis Napoli har 70 chancer og Milan har 3 chancer og Milan vinder 3-0, så er det retfærdigt, hvis der ikke har været afgørende dommerfejl involveret. Jeg kunne ikke drømme om at kalde det ufortjent eller fortjent.
0