Du svarer på indlægget:
Hvis vi skal vende tråden tilbage til noget så irrelevant som AC Milan, er det mest spændende for mig pt., hvordan Galliani får redet trådene ud. Materialet in hand er ikke just skræddersyet til Vincenzo Montellas form for fodbold.

Der er et helt åbenlyst problem i det centrale forsvar. Som det er nu står valget imellem Zapata og Paletta – begge to duelstærke, men ingen af dem slår vel nogen som særlig dygtige i pasningsspillet. Musacchio identificeret, og nøglen dertil er tilsyneladende et salg af Carlos Bacca. En del medier kæder Bacca sammen med Arsenal, men endnu har jeg til gode at se en historie, hvor der rent faktisk er angivet en kilde.

Men Musacchio kan spille fodbold, dække op og har tilmed nogle lederegenskaber som vil være gavnligt for vores prospect, Romagnoli, i hans videre udvikling. Han skal nok ramme verdensklasseniveauet en dag – no doubt.
Centerforsvar: Musacchio, Romagnoli, Zapata, Paletta & (De Santis) = godkendt.
Backs: Abate, De Sciglio, Antonelli, Vangioni = meget godkendt.

Nu udleder jeg måske en overdreven masse af venskabskampen imod Bordeaux, men jeg synes det var nogle interessante valg som Montella foretog. Jack i en playmaker-rolle på den venstre mezzala, og har Bertolacci rykkede ned som en regista i fraværet af Montolivo. Jack gav positive svar – Bertolacci (som vanligt) knap så gode svar, men det efterlader dog en med tanken om Montella anser Bertolacci på den position også, eller om det bare var en ”tilfældighed”.

Men han mangler en mand til den højre mezzala - en B2B-spiller, identificeret i Zielinski. Jeg undrer dog over om Grénier er et alternativ hertil eller om han i virkeligheden er et alternativ til Sosa, som jeg stadigvæk ikke rigtig kan placere ind på en position i Montellas 4-3-3. Jeg håber lidt på det sidste, for trods skaderne synes jeg Grénier passer bedre ind i de roller, som bliver dannet på midtbanen under Montella, og tilmed kan han tilføje lidt fysisk højde og drøjde, som jeg personligt mangler lidt i Montellas fiksering på lette ben og teknisk kunnen. Grénier vil sagtens kunne tilpasses i ”Borja-rollen” på 8’eren og kan også spille en 10er såfremt Montella skifter i løbet af kampen. Den lidt mere fysiske B2B-rolle har jeg lidt vanskeligere ved at se ham udfylde.

Tilføjelser af Zielinski og Grénier er egentlig okay med tanke på den status Milan pt. har som klub, selvom ordet ”uambitiøst” meget gerne vil skrives på tastaturet. Midtbanen vil være okay forstået på den facon at man i hvert fald har typer med gode nok kompetencer til Montellas boldbesiddende stil. Ikke prangende – ikke dårligt, og lidt at arbejde med for Montella.

Angrebet er pivhamrende svært at blive klog på. Enten ved man meget præcist hvad man vil, eller er man sat skakmat af egen uløst ejersituation. Pjaca kiksede, men endnu har jeg til gode at se alternativet til ham – hvem er det? Med de rolle-fordelinger der var i Bordeaux, hvor Niang var skubbet helt frem (lidt overraskende for mig) indtog Ménez rollen som venstre angriber. Den rolle/position troede jeg, inden kampen i Bordeaux, var skræddersyet til Jack – men man har ganske givet set Pjaca til denne rolle, som er præcis den han har indtaget i Dinamo Zagreb. Derfor tror jeg heller ikke Milan har den store fremtid planlagt for Ménez og ydermere har han kontraktudløb næste sommer. Så skal vi hente penge på ham, skal han afsted denne sommer.

The one million dollar question er så hvad alternativet til Pjaca er? Jeg kan ikke rigtig se mig Papu Gomez som alternativet – han er for lidt angriber og for meget wing til at være et naturligt alternativ til Pjaca. Rygterne har dog også været lidt sporadiske på det punkt. Jeg giver heller ikke meget for de påståede kontakter til Pavoletti idet jeg slet ikke kan se ham blive nogen succés i Milan under Montella – kig på Gomez/Fiorentina matchet og jeg har underbygget min pointe ret kraftigt.

Der er dog yderligere ubekendte udover Ménez. Ikke mindst Carlos Bacca, og ham har jeg givet min mening omkring. Men også tilbagevendte Suso, som var glimrende i Bordeaux – hvad vil man med ham? Honda passer slet ikke ind i min verden, og han vil ikke være reserve og kontrakten udløber som Ménez’ også næste sommer. Jeg synes et salg er på sin plads. Slutteligt har man Luiz Adriano, humørsprederen i truppen, som arbejder stenhårdt og faktisk indeholder mange af de ingredienser som Montella søger i sin spidsangriber.

Jeg kunne håbe på at man satsede på Suso, Niang og Luiz Adriano(Lapadula suppleret hertil, selvom jeg ikke kender ham), og så finder et skræddersyet alternativ til Pjaca – gerne et yngre et af slagsen, fordi vi har også en trup hvor bemærkelsesværdigt mange er 29, 30 år gammel. Her handler det også om den rette blanding, så vi ikke havner i en situation hvor der pludselig skal sluses enormt meget ud og ind – det har vi ligesom prøvet en gang før. Hvilken succés det var…
0