Du svarer på indlægget:
Med Gallianis ord omkring Mauri, står det nok ret klart at Sosa skal bruges som 8er.
Hvis vi skal have et seriøst håb om at spille med om de europæiske pladser, mener jeg at det kræver en starter til den plads Suso spillede igår.

Med flere interessante spillere "på vej", ville jeg ikke have noget imod en mere etableret spiller, som vi kan forvente leverer fra første dag.

Talentudvikling er rigtigt fint og ikke mindst et krav for en klub som Milan, hvor vi ikke kan bide skeer med de økonomiske sværvægtere. Jeg håber klart at se Luca Vido udfolde sig på den plads i en ikke alt for fjern fremtid.

Men som sagt, så håber jeg egentlig på en mere etableret spiller i første omgang - ikke mindst fordi Niang stadig er meget ung og der må forventes udfald.
Det skal være en spiller der både kan score mål, drible og have overblik til at finde de to andre angribere.
Måske det bedste bare var hvis vi tryllede Kaká otte år yngre!!

Da det næppe sker, er mine tanker faktisk faldet lidt på Wesley Sneijder. Der skulle tidligere på sæsonen have været lidt løs dialog og spilleren selv skulle have et ønske om at forlade tyrkiet.
Og så passer han rigtigt godt på signalementet.
Det er klart at det ville være en kortsigtet løsning, men der er nok ikke mange i den røde del af Manchester der brokker sig så meget over at have hentet en 34-årig Zlatan.
0