Du svarer på indlægget:
"Men Bisp, det ændrer jo stadigvæk ikke på, der har været en del polemik og uro omkring klubsalget, både i dette og i forrige vindue. Jeg siger ikke, det én eller flere parterne skyld, eller at Berlusconi ikke gjorde klog i at være forsigtig - men der har da været en stor mængde tvivl og usikkerhed, netop på den baggrund, hvilket selvfølgelig også spiller ind hos de pågældende spillere, når disse skal vælge mellem Milan og andre klubber."

Det kunne sikkert have gået mere smidigt, men jeg kan ikke se at at der skulle have været decideret kaos. Og nej jeg må erklære mig lodret uenig i, at det føromtalte kaos, hvis du insistere på at det er det vi skal kalde tilstanden i Milan, har haft nævneværdig indflydelse på hvilke spillere der er hentet. Det handler 99% om pengene.


"Tænker du på trænerskiftet? På direktionsgangen har det nu været ualmindeligt roligt, også i forbindelse med salget. Det var relativt hurtigt overstået. Jeg synes ærligt talt, at Inter har haft en noget roligere sommer end Milan, set over det hele."

Ja det synes du vel :)

At skifte træneren ud en uge før kampstart trumfer det meste, og måde han blev skiftet ud på vidner vel netop om at der ikke har været så roligt på direktionsgangen som du ellers vil give udtryk for. Men det til trods har Inter været i stand til at hente rigtig gode spillere, hvilket jo netop understreger min point med at uro i en klub betyder knap så meget som pengene på bordet.

Havde Milan haft et ordenligt transferbudget fra da vinduet åbnede, så havde man også været i stand til at hente gode forstærkninger ind, det er jeg slet ikke i tvivl om.
0