Du svarer på indlægget:
"Det kunne sikkert have gået mere smidigt, men jeg kan ikke se at at der skulle have været decideret kaos. Og nej jeg må erklære mig lodret uenig i, at det føromtalte kaos, hvis du insistere på at det er det vi skal kalde tilstanden i Milan, har haft nævneværdig indflydelse på hvilke spillere der er hentet. Det handler 99% om pengene."

Tja, stemningen herinde har da nærmest tangeret det tragikomiske, da salget/ikke-salget stod på. Fair nok til det sidste.

"At skifte træneren ud en uge før kampstart trumfer det meste, og måde han blev skiftet ud på vidner vel netop om at der ikke har været så roligt på direktionsgangen som du ellers vil give udtryk for. Men det til trods har Inter været i stand til at hente rigtig gode spillere, hvilket jo netop understreger min point med at uro i en klub betyder knap så meget som pengene på bordet. "

Tjaeh, jeg vil hellere vende det om, og sige at det netop vidner om is i maven og en klokkeklar strategi, at man tør skifte en træner ud, der tydeligvis er utilfreds og ikke på linje med fremtidsvisionerne, og erstatte denne med en træner, der opfylder den profil, klubben gerne vil have ind. Det eneste kaos, der har været i Inter henover sommeren, var netop omkring Mancini. Det sagt, så udelukker vores kaos jo ikke, at I ikke har haft kaos. Opstarten har selvfølgelig ikke været optimal hos os, men jeg under ingen omstændigheder have byttet med den limbo, I har befundet jer i henover sommeren.

"Havde Milan haft et ordenligt transferbudget fra da vinduet åbnede, så havde man også været i stand til at hente gode forstærkninger ind, det er jeg slet ikke i tvivl om."

Det havde nok ikke skadet, nej.
0