Du svarer på indlægget:
Abate erstatter Calabria til morgendagens kamp. Calabria har bøvlet med skavanker hele ugen og har derfor været på skånekost og doseret træning. Men han skulle være på bænken.

Sky meddeler om at Luiz Adriano spiller fra start på VA. Ikke lige den disposition jeg havde håbet på idet det bliver på bekostning af Niang og ikke Suso. Men jeg er meget spændt på hvordan Luiz Adrianos rolle blir defineret - jeg håber det blir en skævvredet tridente hvor Luiz Adriano blir skubbet langt ind omkring Bacca for at skabe tyngde i boksen.

Så skal Jack og De Sciglio gerne boltre sig i det rum som Luiz Adriano efterlader. Iflg Montella så er Jack tæt ved hans rette formniveau. Tilsyneladende har fysikken været presset som følge af sidste landsholdssamling. Så er det jo skønt han er udtaget igen...

Jeg vil have 3 pts. Jeg er ved at være overordentlig træt af den italienske udgave af modebrillen Steinlein. Og jeg er rigtig træt af at Sassuolo stikker en kæp i hjulet på os konstant. Optimalt set kører vi dem totalt over i en perfekt kamp. Det er dog et ganske utænkeligt scenarie af flere grunde. Vi er ikke specielt langt inde i vores proces og yderligere er Sassuolo så sammentømret et mandskab med så klart defineret filosofi at de meget sjældent blir spillet ud af brættet. Så jeg stiller mig tilfreds med 3pts, kønt eller ej. Men sejr er påkrævet fordi ligaen kører på en knivspids her i indledningen og vi skal meget gerne fæste os fast på subtop-toget.

I det mindste er Berardi ikke med. Milan har været en stor sponsor gennem de seneste år til hans karriere, omdømme og hype.

Sassuolo er endvidere skadesramte så favoritrollen ligger ganske naturligt på vores skuldre.
0