Du svarer på indlægget:
Never change a winning team. Ja sådan tænker jeg iforhold til den meget svære kamp imorgen! Hvis jeg var Montella så ændrede jeg ikke på holdopstillingen.
Locatelli får helt klart genvalg sammen med forsvaret og vores offensiv burde også give sig selv.
På midten har Montella trukket store veksler på Jack og kucka. Men balancen har virkelig været på plads i mange kampe nu, hvis man ser bort fra Sass kampen.

Som udgangspunkt mener jeg selvfølgelig vi skal gå efter de 3 points. Vi har momento lige nu og det handler om at ligge så stor afstand som muligt til vores konkurrenter i forhold til Europa. Vi er kun 9 kampe henne i sæsonen. Så mesterskabsnak og CL snak er på ingen måde noget vi skal tænke på lige pt.

Men altså, Genoa har ikke tabt hjemme denne sæson og spillede bla uafgjort mod Napoli hjemme.
De lukker ikke mange mål ind, men score heller ikke meget selv. Jeg forventer en meget svær kamp imorgen aften, men også en kamp jeg tror på vi har en fornuftig chance for at vinde. Genoa er gået lidt i stå på det sidste og tabte jo til sampdoria i weekenden.
Svært bliver det og endnu engang tør jeg ikke spå om resultatet, jeg forventer en koncentreret indsats fra vores side, hvor vi prøver på at tage kontrol og gå efter de 3 points.

Det kunne sku være sjovt at vinde imorgen for så har vi en god mulighed for at ligge yderlig afstand... Inter møder torino, Sass møder Roma...


0