Du svarer på indlægget:
Der har været sagt og skrevet meget om vores hold over de seneste dage.
Man får jo nærmest helt ondt af både Berlusconi og Galliani over at de først på vej ud af døren, får lov at se frugten af en satsning på ungdomsarbejdet.

Og så kan man jo diskutere om det i det hele taget er deres fortjeneste.

Én ting jeg inderligt håber, er at vi nu kan bygge en stamme op omkring nogle spillere der kan være "rygradden" på holdet i de kommende mange år. Her tænker jeg på De Sciglio, Donnarumma, Locatelli, Romagnoli og Niang. Spillere der alle kan præstere på højt niveau og som kan sætte eksemplet for nye spillere der kommer til eller rykket op fra ungdomsrækkerne. "Senatorerne" som vi tdligere kaldte dem.

Det er i hvert fald evident at dette har været en mangelvare i det seneste år. Kigger vi bare fem år tilbage, er der kun to spillere (De Sciglio og Abate) der og også var en del af holdet dengang.
Det er ikke en super platform til at bygge et hold op.

Det synes nu at vi har både spillerne og en træner til at starte en ny æra. Hvis man var nostalgisk anlagt, kunne man nærmest finde på at lede tankerne tilbage på 1986 hvor en ny president kom til og startede en ny æra, med en 18-årig Maldini og en 20-årig Costacurta i truppen.
0