Du svarer på indlægget:
Når vi nu alle er færdige med at kalde hinanden for fjolser, luderdrenge, bøssekarle, Interfans og andre uhyrligheder, så var der en avis som delte det tankespind, i er påbegyndt i tråden, omkring kineserne og noget valuta til januar-markedet, hvori der blev spekuleret i at Fininvest kunne ligge penge til markedet, mod en forhøjet købspris. Jeg ser det ikke som videre sandsynligt, og indstiller mig på at der er et stort fedt 0 til mercatoen.

Nøglen ligger i Bacca. Og ikke bare i Bacca, men også summen på salget, hvor at vi gerne skal hente minimum 25mio€ på ham for at kunne hente forstærkninger, som vil kunne gøre gavn i fx Badelj og Gomez. Så liden skal lægges på Sevilla, og at de kan se idé i(hvilket de nok kan) at smide 25mio€, hvor sidstnævnte step formentlig er the stepping stone. Min lid til Sevillas formåen ligger i hvert fald ikke på et stort sted.

Og når det, salg af Bacca, formentlig ikke kan lade sig gøre, vil man højst sandsynligt se lejemål som det Galliani går efter, eller virkelig low cost, fordi den nye ledelse vil modsætte sig for dyre lange kontrakter på spillere de ikke vil have 100 pct. Og Fininvest vil ikke spæde unødige summer ud på en virksomhed, som de er ved at afsætte. Så skal der i hvert fald foreligge en aftale, som det tankespind et medie kørte igår.

Ift. low cost har jeg bemærket Sebastian Rudy været koblet sammen med os af flere gange, fordi Mirabelli har været en tur i Tyskland, for at kigge på et succesrigt Hoffenheim-mandskab. Pt. har Mirabelli dog slet ingen funktion indenfor Milan, udover at være konsulent for SES inden han sætter sig i DS-stolen 3.marts 2017 – spørgsmålet er jo om Galliani vil være med på den galej?

Ellers kan jeg kun finde to navne til midtbanen, hvor et lejemål kan være en mulighed, og spilleren indeholder et niveau, som burde kunne give et løft til Milans nuværende hold; Morgan Schneiderlin og Bastian Schweinsteiger. Schneiderlin kan formentlig finde en stak PRL-klubber, som gerne henter ham permanent til en god løn, hvorfor den mission bliver aldeles besværlig. Schweini er en af meget få tyskere, som jeg rent faktisk synes om, og bibringer enorm rutine. Men han er godt nok slidt… og nu også ret rusten ovenpå den noget uværdige måde, han er blevet behandlet på af Mourinho.

Ift. en kantspiller kan jeg kun finde trickster Memphis fra Manchester eller enfant terrible, Ben Arfa, som kunne være mulige at leje. Ingen af dem tiltaler mig.

Så ved jeg heller ikke om det er muligt at rage Zaza til os, efter han har floppet gevaldigt i London.

Med tanke på fremtiden; Nu kan jeg se en stor begejstring for vores landsmand, Dolberg, i Ajax. Jeg er dog ligeså hooked på den franske U21-landsholdsangriber, Moussa Dembélé i Celtic. Han ser også spændende ud. Problemet er dog at jeg ikke synes vi har en særlig stor succesrate med franske spillere. Ofte opfører de sig som idioter i vores klub af en eller anden finurlig årsag.
0