Du svarer på indlægget:
Du må også gerne købe ham til Inter.

Jeg står ikke for indkøb i Inter.

Jeg ved ikke om Calabria er bedre end Abate, om Montolivo er bedre end Calhanoglu eller om Borini er bedre end Bonaventura. Det er også lige meget. Montella synes det. Og han har nok nogle gode begrundelser til det.

Forstå mig ret, jeg anser ikke Montella som værende en dygtig træner. Faktisk er han, sammen med jeres mangel på en 20+ mål angriber, jeres største hæmsko. Men jeg har én holdning, som jeg altid har haft, uanset den pågældende trup eller træner: Montella stiller ikke med Calabria, Montolivo og Borini for at pisse dig eller alt muligt andre af, ej heller stiller han med vilje med et svagere hold, kun for at vise, det er ham der bestemmer. Når han stiller med de spillere, han gør, så kan du roligt gå ud fra, han gør det, fordi han, efter dagevis af træninger og samvær, synes disse spillere, er de rette til opgaven. Du aner jo ikke en tøddel om, hvorfor Abate blev fravalgt. Måske har han ikke givet sig til træning? Måske døjer han lidt med skader? Måske kan Calabria noget, Abate ikke kan, i forhold til den pågældende modstander. Det ved du intet om.

Der er meget kritik på Montella i denne tråd, og meget af det (mest fra andre brugere) er berettiget - men det bliver enormt unuanceret, når kritikken går på, at hans startopstilling ikke ligner din egen. Uanset hvor stærke holdninger du må have, så er du ikke i nærheden af at have samme indsigt i Milan og truppens daglige funktion, som Montella. Så din kritik er, som sædvanligt, enormt unuanceret.

Hvis en spiller sidder på bænken, må det være fordi træneren skønner, at denne spiller er i stand til at spille, ikke sandt? Eller sidder han bare på bænken for pyntens skyld efter din mening? Ergo skal Abate ikke sidde på bænken fremfor Calabria. Calhanoglu/Bonaventura skal ikke sidde på bænken fremfor Montolivo. Igen skal Bonaventura ikke sidde på bænken fremfor Borini. Fes den ind? Eller skal jeg skære den endnu mere ud i pap for dig.

... Så når Calabria, Montolivo og Borini sidder på bænken næste gang, så er det også skønnet til at være i stand til at spille, ikke også? Så sidder de heller ikke der pyntens skyld, vel?
0