Du svarer på indlægget:
@ GM

Men DU ved jo tilsyneladende alt om Milans trup, hvordan de fungerer til dagligt, hvem kæmper hårdest, hvilke roller de er bedst til, hvor god deres taktiske forståelse er og så videre.

Endvidere går jeg ikke i dialog med dig - jeg forsøger, formentlig uden held, at påpege overfor dig, at du måske bør tænke dig om, inden du nok en gang går all-in på din evindelige, usaglige og enormt unuancerede kritik af Montella. Det er for eksempel næppe hans skyld, at Kessie og Biglia spiller som én og samme pose nødder og at Cutrone var isoleret oppe foran. Til gengæld kan man godt klandre ham for, ikke at pakke Bonucci bedre ind.

Uanset hvordan du vender og drejer det, så er han bedre informeret end dig. Endvidere vælger han start-elleveren ud fra hvad han synes er bedst, ikke ud fra hvordan han bedst kan pisse dig af. Han sætter elleve spillere på banen, som som helhed skal tackle kampen. Det er meget muligt, at den start-ellever så ikke flyver overens med dine hede FM-drømme, men det er sådan set også underordnet, når han, på samtlige parametre, er bedre rustet til opgaven, end du.

Det kan dog være, du skulle ansøge, når Montella bliver fyret.
0