Du svarer på indlægget:
@Lentini
En interessant "detalje" omkring dialogen med Highbridge, er også omfanget af deres tilbud. Som du skriver, havde de heller ikke megen tillid til Li, godt illustreret ved at deres tilbud om refinansiering udelukkende omfattede den del af kapitalen der vedrører selve salget.
Den resterende del der vedrører lånte midler til spillerindkøb og drift, ville de ikke røre ved.

Repræsentanter for Elliott var ligeledes i Milano i den forgange uge, for at diskutere muligheden for en forlængelse af lånet.
Det lignede dog mest af alt et høflighedsvisit og forslaget blev da også afvist.

På ryggen af dette, nævnes Jeffries Fund, der (udfra min forståelse) er samme surdej som Elliott.

I det hele taget en manifestering af at Li sidder i noget af en suppedas.

Udfra dette, kan man også undre sig over at Li (hvis rygter står til troende) har afvist tilnærmelser fra interesserede købere i december.

Man kan jo forestille sig et svinebud, men omvendt så står han til at miste klubben for det der svarer til en værdi af lidt over €300m. Eller med andre ord, rundt regnet 35% af hvad der er investeret.

Spørgsmålet er hvad i al verden den kære Li har i tankerne. Jeg har ikke den store forstand på IPOs, men det forekommer mig som en ambitiøs manøvre hvis man skulle nå at præsentere Milan på børsen inden oktober (hvor gælden er til forfald).
Og skulle det være muligt, må man forvente at aktien blev handlet til en relativ ugunstig kurs med blik på den forfejlede jagt på CL (og dermed opnåelse af den erklærede målsætning).

Der har samtidig været tale om at udstede andele, som vores bysbørn har gjort - hvis jeg har forstået ret, med ret stor success.
Man kunne dog forvente at scenariet omkring ugunstige kurser ville være det samme med en IPO.

Jeg tror jeg begynder at lave lidt lobbyarbejde heroppe nordpå. Den norske oliefond er trods alt verdens største - hvis QIA kan købe PSG, skulle Milan være et greb i lommen.

0