Du svarer på indlægget:
Det er helt i skoven at klandre Gattuso for at satse offensivt. Pånær nogle ganske få situationer, stod Sassuolo bare og tog imod angreb.
Vi har 78% boldbesiddelse og bolden var sjældent på vores banehalvdel.

Når de står med fem mand dybt i bagkæden, plus en midtbane der kredser omkring eget felt, siger det sig selv at der ikke er meget plads til overlap. Derfor giver det faktisk rigtigt god mening at smide fire spillere helt op og lægge et højt tryk på Sassuolos forsvar.

Ved at ofre backs, kan man stadig bibeholde et pres fra anden bølge. Desuden skubbede backkæden langt frem og slog de dybe indlæg der tidligere kom fra backs.

Så nej, det havde efter alt at dømme ikke været bedre at fortsætte med nogle backs der kampen igennem ikke havde fået meget ud af det.

Det er ekstremt trættende at høre på hvordan der altid skal søges syndebukke i øst og vest når tingene ikke flasker sig - navnlig når det er så lidt gennemtænkt.

Forklaring på den skuffende pointhøst er ganske simpel; vi er (igen) uskarpe foran mål, det er generelt svært at spille mod et hold der parkerer hele holdet foran mål og Consigli holder vel omkring fem kæmpe chancer ude.

Der hvor forklaringen IKKE skal findes, er i taktikken.
0