Du svarer på indlægget:
Old Bull:

Fra toppen.
1. Du har ikke svaret én gang på anklage om de ligt og synes egentlig det var en helt fair anklage at smide om sig fordi manden er milanfan, så skal manden bare beskyttes for enhver pris.
- så tal om selektiv. Jeg skriver flere indlæg hvor jeg forklare og eksemplificere og det eneste du bider mærke i, er min stikpille som svar på et helt vanvittig postulat om at Juve bevidst har lade de ligt spille for at smitte jeres spillere. - dén forholdte du dig hellere ikke til.

2. Så taler du om at juve mislykker på samtlige parameter det nærmest er muligt, sletter sin historie, har en voldtægtsforbryder osv. hvortil jeg svarer at pokalerne står i skabet og du måske skulle kigge indad.
- her er konklusionen klar: i at visse fans af visse klubber ALTID er arrogante

Er dette indlæg også bare provokationer og banken i bordet?

Du har smidt mindst ligeså mange stikpiller og provokationer afsted foruden dit første indlæg, så du er måske ikle helligheden selv?
De gange jeg har givet et eksempel eller spurgt dig om noget (saglig diskussion) glider du henover det og kommer istedet med stikpiller. Og så er det mig der er en arrogant troll...

- du kan tilsvarende se indlæggene til dine medfans, hvor jeg efterspørger eksempler på at juve fans altid sviner alle klubber til. Det bliver ikke besvaret, det undlades og så er det noget nyt med juve gør det med fuldt overlæg osv.

0