Du svarer på indlægget:
Puha - jeg synes den er svær. Eller, det gør jeg faktisk ikke når det kommer til stykket.

Som jeg sagde inden Zlatan kom til, så mener jeg, at han skal måles på andet og mere end "blot" det han leverer på banen (hvilket i øvrigt har været imponerende).

Jeg mener dog ikke man kan undervurdere Zlatans blotte tilstedeværelse ift den kultur der er så essentielt i enhver performance-sammenhæng.

Resten af truppen performer bedre, når Zlatan er der - apropos diskussionen fra en anden tråd om hvorvidt han er et forbillede.

Som jeg ser det, har vi en potentiel verdensstjerne i Leao. Det er virkelig ikke tit man ser spillere med det potentiale og de egenskaber han har. Han er 1,88, en af de hurtigste i ligaen, bomstærk, har en fantastisk teknik og er skarp på afslutningerne.

Men, der er naturligvis langt til stjernerne og det kræver den rette mentor. Her vil jeg påstå, at der ikke findes nogen bedre end netop Zlatan.

Rent spillemæssigt, er jeg dog helt på linje med, at vi har behov for at kunne spille på flere heste. Optimalt set, hentede vi endnu et spændende navn ind, så vi stod med Leao som etableret starter og et stort talent, efter næste sæson.
0