Du svarer på indlægget:
Jeg kan sagtens godtage at et hårdt sommerprogram kan være tærende og dermed have indvirkning på en spillers sæson, men nu har vi snart nået vinterpausen, det er jo yderst uholdbart at Monty er ramt SÅ hårdt. Jeg håber da selvfølgelig at De Jong og Monty kan fungere sammen på midtbanen, jeg har bare min tvivl. Men jeg husker heller ikke at deres konstellation i starten af sidste sæson fungerede særlig godt.

Jamen, jeg er enig i at det ikke er holdbart at Montolivo hænger så meget i bremsen, som han gør. Men der blev immervæk trukket store veksler på ham i sidste sæson. Oveni det kom en ConFed Cup(fuldstændig ligegyldig turnering!), hvorpå han kom småskadet hjem. Mener også at han blev ramt af en skade i 2-3 uger i starten af sæsonen, men det tjekker jeg lige op på(Edit: han var ude i 2 uger i slutningen af september med en muskelskade).

Så en fysiologisk forklaring er nærliggende, særligt når de resterende italienske landsholdsspillere vi har også har lidt under samme problematik. Hverken Abate, De Sciglio, Montolivo, El Shaarawy eller Balotelli har ramt vanligt niveau. Og det er kritisk for os, fordi vores breddespillere er flere niveauer under dem.

Ift. De Jong-Montolivo konstellationen begyndte den faktisk at tage form ca. 2-3 kampe forinden De Jong blev langtidsskadet(mener det var mod Torino). Og det var efter kampen i Napoli, som blir fremhævet konstant som Milans vendepunkt. Forinden brugte vi også mere tid på at skælde udover det igen håbløse forsvar, samt Princes uformåen som 10´er foran De Jong og Montolivo. De to ejede midtbanen mod fx. Inter, hvor vi dog tabte på en dødbold(igen igen igen) De Sciglio skulle åbenbart matche Walter Samuel(!).


Måske fordi han ikke har imponeret på den plads.

Og igen må jeg pointere at det er vrøvl, da Montolivo spillede mere mezzala end regista i Milans optur, som han var en væsentlig del af.

At du mener, han er god nok som mezzela, er du i den gode ret til mene.

Som sagt, for 117. gang, så er det bevist faktuelt ved at han har spillet mere mezzala end regista. Du kan nævne 100.000 gange at du synes han er bedst som regista, men at han ikke kan spille som mezzala er stadigvæk forkert ser man på den periode, hvor Milan hentede 17 sejre, 7 uafgjorte og kun 2 nederlag, hvor Montolivo vel og mærke trådte i karakter.

Derfor er det tåbeligt at sælge Montolivo, når det er bevist at hans optur i Milan hovedsageligt har været i mezzala-rollen.
0