Du svarer på indlægget:
Enig Lentini.

Det eneste Conte medbringer kommer til at være yderligere fremmedgørelse mellem truppen og ledelsen.

Conte der vil have fantasi-spillere som vi ikke kan hente hvis vi skal have en holdbar økonomi op og køre bidrager på ingen måde til en langsigtet løsning.

Jeg husker på samme tid sidste år hvor han erklærede at hvis Juve skulle videre fra chl gruppespil og hvis han overhovedet skulle være træner for Juve så skulle der hentes kvalitet ind på mange områder. Juves vigtigste signings må siges at have været Allegri og Morata.

Juves succes skyldes i høj grad ledelsen, Conte tror jeg ikke vil ændre noget, så længe at vi ikke rammer rigtigt i transfervinduet. For vi har ikke råd til mange missere.

Det leder mig så hen til det andet punkt: Jeg har gået og tænkt lidt på sæsonens udvikling.

Da vi har valgt at, modsat tidligere tider, at bringe ustabilitet ind på trænerposten i form af hurtige fyringer og ansættelse af trænere uden erfaring har heller ikke givet os den fornødne ro til at hente de spillere ind som på længere sigt ville gavne os.

Fordi at Inzaghi på dag et blev sat under resultatmæssigt pres reflekterede det også vores indkøb. Man havde ikke tid/råd til at investere i spillere som kunne blive til noget. Nej, vi skulle have spillere som havde præsteret på top eller sub-top niveau, og fordi vi er disse whealer og dealers smed vi om os med underlige indkøb, nogle gode og andre knap så gode.

Det er normalt kotume at når en træner kommer til klubben bringer han nogle folk med ham som deler hans vision. I moderne fodbold er det meget sjældent at manageren styrer alle ting, og især på scouting posten kan der blive udskiftet, selvom man kan bibeholde setuppet og her mener jeg at det også er gået galt.

Da Galliani er numero uno og vil bestemme alt, og Inzaghi kommer fra primavera bliver hurtigt til det samme gamle altså Inzaghi vil have en angriber og Zio Fester har Torres osv. osv. Den mulighed man har for at ændre dele af organisationen, med at bibringe nyt blod går tabt.

At vi så i Januar præsterer noget så fælt gør at vi vader i panik-køb. Som yderligere gør at vi ligeledes for mere travlt end normalt til sommeren da vi skal veje alle spillere der er hentet ind på leje samt finde ud af hvad en potientelt ny træner leder efter.
Presset på Inzaghi er enormt og han ser sig nødsaget/presset til at hente 3 forsvarsspillere og 2 wings/angribere. Og som CV (fra FCK) udtalte her forleden omkring transfervinduer er det typisk vintervinduet man bruger til at forberede sommervinduet. Vi har nu meget travlt til sommer og det er vores egen skyld.

Iøvrigt så er sagaen omkring mulig overtagelse af klubben uendelig. Men i sidste interview må jeg give Berlu ret. Han er en dygtig forretningsmand, og jeg er i det mindste glad for at han ikke bare sælger vores klub til hvem som helst ligesom andre (høm høm nogen der starter med I og slutter med nter). Det virker som om at klubben stadig betyder vanvittigt meget for ham og selvom hans Forza Italia projekt er komplet idioti så er jeg glad for at en semi-rig mand fra Thailand der er i lommen på fodboldens udskud (Doyen osv.)ikke kommer til magten.

Desværre tror jeg også at vi bliver skuffede mht. trænerposten her til sommer. Medierne snakker altid stort (Klopp, Emery, Spalletti, Conte, Lippi eller He-Man måske Splinter) så ender det sikkert med Di Francesco eller Sarri.

Nå det blev lidt længere end forventet.

0