Du svarer på indlægget:
@gusten
Meget apropos, så er det jo fuldstændigt irrelevant i forhold til FFP at Milan for 3-4-5 år siden leverede hvad du kalder positive driftsresultater, når nu det seneste er så ringe som tilfældet er.


Til min store overraskelse må jeg konstatere at du jo stadig ikke har forstået pointen og insisterer på at blande pærer og bananer sammen. Hvad i al verden skal der mon til for at du fanger at årets resultat ikke er det samme som resultatet på driften (som jo primært er det FFP ser på).

Hvad synes du er mest relevant? At Milan for finansårene ´13, ´14 og ´15 har haft et samlet overskud på driften på €160M (og nej - FFP ser ikke på "2-3 år" men derimod præcis 3 år) eller at der forventes et driftsunderskud for ´16 på €29?

Fremrykker vi observation et år og antager at Milan kommer i Europa i 17/18 samt at det forventede driftsunderskud for ´16 bliver de forventede €29M, vil der stadig være et positivt driftsresultat på €72M for de foregående tre sæsoner (´14, ´15 og ´16).

Retfærdigvis skal det siges at FFP ikke ser på driftsresultatet 1:1 - men der er en meget stor forskel på de tal du helt fejlagtigt blander ind i snakken. Nemlig tallene der drejer sig om det samlede regnskab for året.

0