Du svarer på indlægget:
Syntes på ingen måder det var en elendig kamp. Og syntes RR, Hakan og Jack voksede som kampen skred frem. Syntes vi har ok med muligheder og vi kommer fortjent foran.
Efter vores scoring prøver vi på at lukke kampen, men da det ikke lykkes. Bliver spillet noget forkrampet de sidste 20 min. Vi er tydeligvis bange for ikke at vinde.

Men alt i alt en godkendt kamp, hvor vi var bedst og burde ha vundet større. Donnarumma var heldigvis klar de par gange vi havde brug for ham.
Håber vi holder fast i dagens start 11´ver, især venstre siden skal vi have mere gang i. Offensivt syntes jeg ikke vi er farlige nok i vores venstre side. Jack og Hakan gad jeg godt vekslede mere position under kampene og så vil jeg gerne have at RR kommer noget mere til baglinjen.
Locatelli vil jeg også gerne se få mere spilletid, syntes han har noget power og friskhed i sit spil. Alt i alt en god dag på kontoret for os og EL kval virker ikke håbløst langt fra os.

Håber ungdommen satses på, jeg vil altså langt hellere se Calabria fra start end Abate. Se Cutrone eller Silva fra start end Kalanic. Og på midten skal Locatelli have mere tid, han er både et fint alternativ til Jack og Kessie.
Biglia skal bare gives tillid, han er så meget bedre med bolden end Monty. Monty tid i Milan er over, det håber jeg Rino også har indset...
0