Du svarer på indlægget:
@pirlo
Jeg skrev at vores venstreside klart var den farligste, hvilket du efterfølgende erklærede for forkert. Hvis ikke antallet af afslutninger skulle være den bedste indikator for dette, er det meget svært at få øje på en bedre målestok.

Man kunne jo påstå at du har lidt problemer med din objektivitet.
I halvlegen igår var du også efter vores venstreside for ikke at være nok involveret i spillet. Det til trods for at de havde både flere pasninger og boldberøringer end de tre spillere der udgjorde den anden flanke.

Som i dit indlæg ovenfor, forholder du dig meget til en subjektiv holdning. Det er der naturligvis ikke noget odiøst i - sådan er vores hjerner indrettet.
Men inden du kaster dig ud i af modsige dig andre folks anskuelser, kunne det måske være værd at referere til noget væsentligt mere subjektivt - nemlig en statistisk gengivelse af begivenhederne.

Jeg skal ikke hverken bestemme eller blande mig i dine subjektive holdninger, men det bliver lidt fjollet når du prøver at skyde mine påstande ned uden nogen form for argumentation anden end "det synes jeg". Og ikke mindst når alt objektiv data taler for min påstand og imod din.
0