Du svarer på indlægget:
@Rossoneri

Jeg kan sagtens følge dig ang Silva. Men jeg er ikke enig.
Med Higuain som det klare førstevalg og med to talenter der begge skal have spilletid så er der jo en af Cutrone og Silva der bliver taberen i det spil. Så for mig gav det god mening at sende en af de to videre for deres udviklings skyld. Og så have en mere rutineret angriber som back up, om Borini så er god nok er en anden snak - men det er i hvert fald den løsning det blev!!

Personligt forventer jeg, at en Higuain spiller en 30 serie a kampe fra start. Dette efterlader ikke meget spilletid til andre. I EL og coppa Italia skal Higuain nok blive sparet, men når de 2 turneringer også spisser til - så bliver han jo det klare førstevalg os der...


Ser man på det økonomiske ang Silva, så var det jo et lån på 5 mio euro med en option på 30 mio euro. Det er ok for os da hans afskrivning så vil blive dækket nogenlunde med de 5 mio euro plus de små 4 vi sparer i løn.
Hvis Sevilla så udnytter optionen næste sommer, vil det give en plusvalenza på ca 8 da værdien er skrevet ned til ca 22 mio euro. Så økonomisk syntes jeg også handlen giver mening..

Ang Monty, så er det bare frustrerende at manden ikke er væk. Så ærgerligt man ikke kunne overtale Locatelli til at blive, istedet for at beholde sådan en overbetalt primadonna som Monty... ØV
0