Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Og? Pointen har jo hele tiden været at han ikke tidligere har reageret på mediernes "løgne" om hans forhold til Milan?

Kom nu Rosso, dit svar til mit oprindelige indlæg står jo netop utrolig svagt, nu når Donna alligevel føler trang til at gå ud og nedtone dagen Raiola tweet. Hvis det var som du skrev, så havde vi jo ikke hørt mere fra Donna idag. Og slet ikke noget der åbner op for en forlængelse, som du også mente ville blive holdt skjult. Den her må du sluge
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Hvad er det for løgne omkring hans forhold til Milan? Han har afvist at forhandle en kontrakt. Det har medierne meldt ud.
Det er mig bekendt sandt.

At han må følge op, opstår jo kun fordi medierne umiddelbart efter pisker en historie op om at forlængelsen nu er død.

Du skrev at det var foruroligende at Donnarumma skrev noget om Raiola men ikke om Milan.
Det er jeg helt uenig i.
Den eneste grund til at man skulle synes det, er hvis man ukritisk hopper med på mediecirkuset.

Hvis man lige skræller alle sensationshistorierne væk, har Donnarumma afvist en løgn i medierne.

Da samme medier udsender endnu en løgn (at det skulle betyde endeligt farvel til Milan), går han ud og dementerer dette også.

Det er derfor nok dig der må indse at du var lige hurtig nok til at købe ind på mediernes click bait.
Skrevet af Chino
Og nu påstår Donnarumma i et nyt tweet, at hans Instagram-konto er hacket. Opslag om at genoptage kontraktforhandlinger er slettet.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er eddermame en saga med nogle twist det her. Anklager om vold mod spillerens familie, tweets med undertoner af en romance mellem Raiola og Donnarumma og nu et hacker-angreb. Hvad bliver det næste?
Skrevet af Lentini
Hvad fanden er det for cirkusforestilling ? Ene bizarre hændelse efter den anden. Pinlig og amatøragtig forestilling.
Skrevet af JuanitoMaravilla
Haha, der skal jo sælges aviser Milanistas.

Senest har Madridistas brændt naller på at tro på, hvad medier skriver om Ronaldo´s "afgang".

Sagen med Donna har dog helt sikkert ikke forløbet, som den skulle. Han fortjener dog bare, at hans egne udtalelser bliver vægtet meget højere end mediernes postyr. Han har jo givet udtryk for, at han vil blive i Milan, hvorfor han vil forsøge at få genforhandlet det trods forløbet.
Skrevet af Lentini
Donna har givet udtryk, offentligt, for mangt og meget det sidste halve års tid. Det er endnu til gode at se ham agere efter sine udtryk.
Skrevet af Milanisti
Raiola på Twitter: "Donnaraiola x haters 1-0 - Whats next?"
Skrevet af haraltidret
Det må være Putin´s hackere der er på spil igen.

Jeg kan ikke huske at have oplevet et mere bizart forløb i en kontraktforhandling. Og det er næppe gavnligt for forhandlingsmiljøet mellem parterne med de her beskyldninger på kryds og tværs gennem medierne.
Skrevet af Bishop
Rosso du forstår jo slet ikke pointen, pointen er jo at han nærmest har gjort en dyd i ikke at respondere på udtalelser vedr ham og Milan, altså også historier der siger at han vil til Madrid for en enhver pris osv. Når han så går ud ved første historier der betvivler hans forhold til Raiola så er han straks ved tasterne.

Jeg har overhovedet ikke taget stilling til hvad medierne har tolket på Dobnas Tweet, jeg er udmærket i stand til at selv at danne mig en mening ud fra infamøse tweet. Så nej jeg er ikke gået i nogen click bate fælde

Donna må være uintelligent hvis han ikke kan se hvad tavshed/ikke tavshed udsender af signaler.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Det er godt nok tåkrummende med Raiolas Tweet. Og hvor fisset er manden egentlig, når han smider et kækt Tweet ud og får ligeså kække svar tilbage, hvorefter han blokerer de personer.

Så tweeter han i øvrigt noget a la det samme som Donnarumma igår, med møde med Milan efter U-EM. Men det var jo en fejl pga hacking forstår vi vel på Donnas seneste Tweet...
Skrevet af Bishop
Ja de har sgu ikke været heldige i deres måde at agere på, det er meget svært at se hvad de ønsker at opnå. Heldigvis synes det at vores sportslige ledelse har sit på det tørre, det er bare ærgerligt at deres ellers fremragende transfers kommer til at stå i skyggen af hele denne åndssvage saga.

Jeg glæder mig til EM er slut og vi forhåbentlig får en endelig afgørelse.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Nej, det vil være synd at sige de leverer knivskarp kommunikation. Snarere udviser de ekstrem mangel på simpel koordinering i hvem der gør hvad. Mildest talt ikke imponerende. Raiolas Tweet får jo hans klient til at fremstå utroværdig omkring hans hacking agenda. Men så langt kan man vel ikke forlange de skal tænke, nogen af dem.

Jeg er alvorlig træt af begge to. De kan optræde med deres cirkus et andet sted.
Skrevet af Duck
Altså, vi er jo stadig nogle stykker, der synes, at det er en ret underholdende, Lentini.

Derudover er jeg 100% enig med dit indlæg fra side 2118 og de fleste af dine indlæg om sagen i øvrigt. Milan kommer ud af den her affære som ubetinget vinder. I disse #againstmodernfootball tider ligger sympatien kun ét eneste sted, og det er hos Milans ledelse. Det må være ret fedt som fan af klubben, selvom man hellere havde været det hele foruden.

Ingen kan lide Mino, andre end hans klienter, men decideret retarderet havde jeg ham ikke mistænkt for at være, trods alt, men Donnas ageren i denne sag, må bunde i at han enten selv er virkelig slukket på øverste etage, men mere sandsynligt; at Minos rådgivning og strategi i forbindelse med kontraktforlængelse har været den ringeste i mands minde.

Nu kommer han så, måske, kravlende tilbage, og om et år er det hele måske glemt, og han kan stadig få sin 20 år lange karriere i Milan, overgå alle Buffons rekorder og blive en kæmpe verdensstjerne.
Skrevet af Bishop
Duck, jo det er lækkert at klubben ikke er skurken for en gangs skyld, og ikke mindst at der er bred enighed verden over om at støtte op omkring Milan og den nye ledelse..

Men samtidig så er hele sagen jo også en stopklods for den videre proces med at få de sidste transfers på plads. En ting er at målmandspositionen selvfølgelig skal på plads, en anden ting er andre transfers synes sat på hold, hvilket måske bunder i noget så simpelt som at man fra ledelsens side ønsker at lukke vinduet med nogle positive handler, ikke at vi siger farvel til en af vores største talenter i nyere tid. Hvis man siger farvel til Donna men så efterfølgende henter 2-3-4 spillere der styrker holdkortet så vil det sidste indtryk inden sæsonstart være noget mere positivt.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Det er også min største irritation, at den her sag ser ud til at bremse de andre handler, som meget snart gerne må slå igennem.

Mojn do!
Skrevet af Bosse1983
Raiola har jo før lavet vilde stunts, for at presse klubber og prisen på klienter. Jeg erindrer at han solgte Zlatan til Real, da spilleren var i Juventus. Det var så bare et rygte han selv havde plantet i Sverige. Han er en møghund og mens man har travlt med FFP og lignende, burde de store fodboldorganer gå ind og sætte en stopper for det vilde vesten som råder på agent-fronten. Dels gennem et strengere regelværk og gerne også med et loft på salær, så motivationen ikke kun er at drive priserne i vejret.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bishop
Der er sgu ikke meget der skiller agenter og egendomsmæglere ad, svindlere hele banden
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Donnarumma er måske ikke klar over det, men Raiola har i den grad voldtaget hans image og PR.
Skrevet af Martinovic
Gianluca Di Marzio has now confirmed Milan´s intention to sign Calhanoglu.

Jeg har set nogle af hans frisparksmål, men ellers har jeg ikke set ham spille før.

Er det noget, vi kan bruge?
Mojn do!
annonce
0