Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Jeg er meget tilfreds med en forlængelse af hans kontrakt og håber, han bliver solgt næste sommer - CL eller ej.

Selv hvis vi får 50 mio. euro, er bare halvdelen af det beløb nok til at hente en god målmand.

Jeg kan se det morsomme i, at Dollarumma forlænger kontrakten med fem år, og Milan alligevel går ud og henter en ny førstemålmand.

Antonio Dollarumma bliver tredjevalg, da Plizzari formentligt udlejes til Ternana. Storari forbliver andetvalg.
Mojn do!
Skrevet af Geddar , moderator
@Bishop

Men var man klar til at gå SÅ langt, og tilmed åbne op for en lav frikøbsklausul ved manglende CL? Netop sidstnævnte giver jo Raiola en åbning for at få spædet til, hvis der kommer en åbning hos en af de store. En åbning der var lidt svær at finde nu her.

Og €50m ~ 370m. kan jo holdes op mod de keeperhandler der har været denne sommer og den generelle prisudvikling. Der er det ikke specielt meget for en keeper som Donna.

Men vi er da som sagt enige om at Raiola ikke fik det han gik efter.

Edit: Er der præstationsbetingede variable i den nye kontrakt?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Martinovic
Jeg læste et sted, at Wesley Sneijder vil tilbage til Italien, og Milan er en af mulighederne.

Jeg har ikke set ham spille i Galatasaray, men er han ikke færdig på højeste niveau? Han er 33 år efterhånden.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
"Og €50m ~ 370m. kan jo holdes op mod de keeperhandler der har været denne sommer og den generelle prisudvikling. Der er det ikke specielt meget for en keeper som Donna."

Er det ikke? ville det ikke gøre ham til den dyreste keeper i historien?
http://www.skysports.com/football/news/11096/10908429/the-most-expensive-goalkeeper-transfers-of-all-time

Og en anden ting er, som Foggy også påpeger, at det ikke burde være noget problem at hente en keeper der er på et tilsvarende niveau, til under det halve? Selvfølgelig uden det enorme fredtidpotentiale som Donna tilbyder, men det fremtidspotentiale er jo også kun til låns så længe Raiola er med inde over.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Sneijder skulle have tilbudt sig selv til Milan, men vi skulle have takket pænt nej.
Skrevet af Geddar , moderator
Nej, ikke når man tænke på hvor stort et talent han er, hvor meget han allerede har vist og den generelle prisudvikling. Ederson, der har vist mindre og ikke betragtes som et lige så stort talent, røg for ca. €40m. Pickford, der havde haft én god sæson på højt niveau røg for ca. €35m.

Fair nok, hvis antagelsen er at Donna alligevel bliver solgt indenfor et par år, så har i da ret i at Milan ikke vil stå så ringe igen. Men det ændrer ikke på at Raiola får en god mulighed for at presse et salg igennem, og dermed stoppe endnu flere penge i sine usle lommer.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Geddar , moderator
Sneijder er da også helt færdig på det niveau. Til gengæld skal han nok kræve en solid hyre.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
@geddar
Nu synes det at have været et kardinalpunkt for Donnarumma at en potentiel kontrakt indeholdt en frikøbsklausul.
Dermed var det klausul, eller no deal.
Man må sige at Donnarumma (og Raiola) har haft de bedste kort på hånden i denne sag, da spilleren som bekendt har / havde en kontrakt til 2018.

Klubbens klare ambition er at spille sig i CL og det synes vel bestemt ikke umuligt med den trupudvikling vi har set. I så fald skal en potentiel køber op med €100m, hvilket - by far - vil være den største keeper handel i verdenshistorien. Selv væsentlig større end hvad De Gea anses at koste.

Der er i øvrigt en vigtig ting der slet ikke er nævnt i dette. Det er om hvorvidt Raiola har fået indført en alfons-klausul i stil med den der var i Pogbas kontrakt.
Det synes ikke at være tilfældet, hvilket vil være en kæmpe sejr over Raiola.
Nu skal man passe på med at glæde sig for tidligt, men det betyder al verden at Raiola ikke får kneppet os som han gjorde med ledelsen i Juventus.

Raiola står som alt andet end vinder her.
Skrevet af Bishop
@ Geddar

Jeg vil nu påstå at 50mio for en 19 årig målmand også vil være en STOR transfer, skulle han blive solgt næste sommer, og Raiola kan ikke ikke ligge sig an på at en klub sådan uden videre vil investere så meget i målmandspositionen.

En god målmand er selvfølgelig vgtig, men for Real Madrid så vil der jo ikke være specielt meget at hente (hvis noget overhovedet) ved at skifte Nevas ud med Donna.

Nu har jeg ikke noget statistik på hvor mange point en rigtig god målmand henter på en god målmand. Jeg er dog overbevist om at et rigtig godt forsvar giver et bedre udbytte.
Kigger vi på titler både klub og landshold, så er det vel heller ikke her at der tegner sig et billede af at det målmanden der hiver titler hjem.
Derfor kan jeg også godt leve med 50 mio for Donna, og derfor synes jeg også at 5mio i løn er for meget, særligt når vi snakker en spiller der umiddelbart ikke har planer om at blive et klubikon.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Geddar , moderator
@Rosso

Jeg påstår netop ikke at Raiola er vinderen.

Hvad er en alfons-klausul?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Geddar , moderator
@Bishop

Se nu på markedet og den udvikling der foregår. Især TV-pengene er voldsomme, og det er ikke kun i PL de stiger så meget. De tales også om en voldsom forøgning i Tyskland. Og skal der ikke også snart forhandles om Serie A? Der må vel også forventes at blive pumpet en del mere ind i klubberne. Allerede nu er der en del klubber der har råd til at smide €50 mio. Og over de næste par ud vil der komme flere til. For de klubber der kan tænkes at være hans næste destination er det altså en bemærkelsesværdigt stor transfer.

"men for Realmadrid så vil der jo ikke være specielt meget at hente (hvis noget overhovedet) ved at skifte Nevas ud med Donna. "

Nej ikke på den korte bane, men man betaler for potentiale. Og her får man mulighed for at sikre sig en keeper, der indenfor få år kan udvikle sig til at blive verdens bedste på posten.

"Jeg er dog overbevist om at et rigtig godt forsvar giver et bedre udbytte. "

Men så kan du jo også sammenholde med hvad der sker for priserne der. Indtil videre er der betalt €35m for Lindelöf, €23m for Ake og €28,5m for Keane. Der snakkes om at spillere som Koulibaly og Van Dijk kan gå for over en halv milliard. Også der er prisudviklingen voldsom, grundet de mange midler der er i markedet.

https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
@geddar
Sorry - jeg misforstod det du skrev.

Da Raiola i sin tid fik Pogba til Juve, fik han indskrevet en klausul om at han skulle have en del af transfersummen. Der er lidt forskellige meldinger om hvor stor en andel, men der har været nævnt 20-30%.
Vel at mærke penge der gik fra Juventus´ andel.
Skrevet af Geddar , moderator
Ah godt så. Ja, hvis Milan har undgået sådan en er det godt klaret. Men det ville vel også være overraskende.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Bishop
"Nej ikke på den korte bane, men man betaler for potentiale. Og her får man mulighed for at sikre sig en keeper, der indenfor få år kan udvikle sig til at blive verdens bedste på posten."

Ja det er jeg med på, men jeg vil stadigvæk sætte spørgsmålstegn ved hvor stor værdi det rent faktisk har. Dels er målmandspositionen vel en af de steder på banen hvor det er nemmest at integrere en ny spiller, og hvor meget flytter verdens bedste målmand kontra verden 5 bedste målmand?

Forstå mig ret RM eller en af pengestærke klubber i England skal nok være villig til at smide 50mio, hvis behovet opstår, men med 50mio så vil Milan kunne hente både en målmand samt styrke sig på andre pladser der vil give et bedre pointudbytte end at beholde Donna, hvorfor at jeg ikke græder snot over en klausul på 50 Mio. Og heller ikke ser klausulen som et decideret nederlag. Havde klausulen været 10-15 mio større så havde det i mine øjne været en klar sejr til Milan

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Geddar , moderator
Udover den rent sportslige værdi, så har det en symbolsk værdi for Real Madrid at stå med verdens bedste målmand, hvilket de får en god mulighed for, hvis de tilknytter Donnarumma.

"men med 50mio så vil Milan kunne hente både en målmand samt styrke sig på andre pladser der vil give et bedre pointudbytte end at beholde Donna"

Jamen den del forstår jeg som tidligere nævnt godt. Min pointe var sådan set blot at Raiola ikke stod i en specielt skidt situation med den klausul, da prisen er attraktiv for de største klubber.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
Lad os heller ikke glemme at en forlængelse med Donnarumma, giver lidt mere ro på ift at se hvor Plizzari udvikler sig. Står det til troende at han skulle have et potentiale i samme størrelsesorden, er det vel fint at skyde Donnarumma af til €100m om to sæsoner.
Skrevet af Rossoneri
@geddar
Husk lige på at en pris på €50m er relevant hvis Milan IKKE spiller sig i CL.
Det er klubbens erklærede mål at dette skal ske og det synes ikke super utænkeligt med det brandudsalg de har gang i hos Roma.
Skrevet af Bishop
"Udover den rent sportslige værdi, så har det en symbolsk værdi for Real Madrid at stå med verdens bedste målmand, hvilket de får en god mulighed for, hvis de tilknytter Donnarumma."

Jo det er da muligt, men værdien er trods alt ikke større end at de tydeligvis ikke har budt noget der minder om 50 mio i indeværende vindue. Og i det hele taget så er det vel begrænset hvor mange trøjer en målmand sælger. Jeg er dog enig i at Donna med sin meget unge alder selvfølgelig er speciel i den henseenede. Men igen, jeg tror ikke budet kommer førend at behovet opstår, altså der skal gang i nogle målmands transferkabaler. Hvilket jo også har været en af Raiolas store problemer i dette vindue, jeg tror at han havde regnet med at budene ville komme i lind strøm så snart at Donnas manglende signering blev offentliggjort.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Geddar , moderator
Det er jeg helt med på.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/105209/conti-milan-delayed

Når vi i forvejen har Calabria, Abate og endnu ikke solgte De Sciglio til højre back, hvorfor ikke leje Calabria ud til Atalanta? Den ligger sgu lige til højrebenet.
Mojn do!
annonce
0