Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
CM mener også at vide at både klub og Lapadula har en gentleman agreement med Genoa.
Skrevet af Slettet(551159212602)
Hvis Lapadullen ryger nogen steder bliver det til Genoa.
Skrevet af Martinovic
Chelsea har meldt sig ind i kampen om Aubameyang. Heldigvis for det.

Måske det ender med, at Morata bliver i Real.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Af nysgerrighed, hvorfor er det godt hvis vi misser ud på en verdensklasse striker?
Skrevet af Martinovic
Det kommer an på, om kinesernes pengepung har uendelige midler. Hvis der er frit spil, så ingen alarm, men der er allerede brugt omkring 1 mia. kr.

Det er vigtigere at få Biglia på plads først.

Jeg synes desuden, det er for mange penge at betale for ham. Han har ikke fem år tilbage på topplan modsat eksempelvis Belotti.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Et køb af Aubameyang skulle ikke være afhængigt af Biglia.

Derudover har jeg svært ved at se at det skulle give mere ræson at bruge det samme beløb på en spiller der har bevist sig i én sæson for et midterhold i Serie A.

Virkeligheden er at vi skal i marken efter en ekstra 9er. Det holder ikke at kaste os ud i en sæson der både tæller europæisk fodbold og hvor en Top4 placering er af vital betydning, med kun én reel mulighed til den rolle.

Både Bacca og i særdeleshed Lapadula har intet at gøre. Førstnævnte da han ikke passer ind i Misters filosofi, sidstnævnte fordi han ikke har niveau til et tophold i Serie A.

Så kan vi naturligvis hente en spiller som Kalinic, som vil være væsentlig billigere. Men skal vi for alvor stile mod tinderne, er der også behov for at vi henter "champions". Som Boban udtalte idag, det mangler vi stadig at se i Milan.
Skrevet af Martinovic
Jeg er ikke enig med Boban. Han er altid negativ omkring Milan.

I forhold til, at vi har hentet syv spillere for 1 mia. kr., så er det fantastisk arbejde af Fassone og Mirabelli.

Desuden tror jeg simpelthen ikke på, at Milan har hentet Andre Silva for 300 mio. kr. for, at han skal sidde på bænken. Og det vil han komme til, hvis Milan henter Aubameyang og spiller 4-3-3.

Alternativt skal vi spille 3-5-2, men så er Suso i overskud, og det vil være en falliterklæring at hente Simon Kjær ind som starter. Der skal en ekstra midterforsvarer til.

Jeg vil være fint tilfreds med at hente Kalinic, så længer vi ikke betaler mere end 20-22 mio. euro for ham.

Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Aubameyang ville være verdensklasse og det ville nok gøre os nogenlunde sikre på top4 i hvert fald.

Hvorfor er en 4-3-1-2 ikke sandsynlig?

Donnarumma
Conti, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez
Kessie, Biglia, Calhanoglu
Bonaventura
Auba, Silva

Bænk; Storari, Abate, Antonelli, Zapata, Gomez, Sosa, Suso, Montolivo, Locatelli, Borini, Cutrone

Det er 22 spillere. Vi rammer nok de 25. Vi spiller Europa og vil sandsynligvis rotere en del. Vi kan skifte til 4-3-3 med Suso og Bona på kanterne eller 4-2-3-1.
Skrevet af Martinovic
Aubameyang ville være verdensklasse og det ville nok gøre os nogenlunde sikre på top4 i hvert fald.


Hvordan sikre?

Vi har et helt nyt hold, der skal spilles sammen, men selv om alle de nye er bedre end de spillere, de har erstattet, så vil det overraske mig, hvis det fungerer fra dag et.

Jeg er dog også mest fortaler for 4-3-1-2, fordi vi i Conti og Rodriguez har de wingbacks, der skal skabe bredde i offensiven.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Enig omkring Boban.

Fantastisk spiller i sin tid. Ligeså fantastisk dum er han at høre på nu. Han har gjort det til en mission i livet, altid at være sur, tvær og negativ omkring et eller andet omhandlende Milan. Altid allerhelvedes bagklog, og der gylp der kommer ud af munden på ham denne gang illustrere egentlig bare tydeligt at manden ikke fatter noget som helst om hvor Milans nuværende position i det europæiske hierarki er.

Man blir altid lidt ekstra træt når man har læst Bobans vås..
Skrevet af Rossoneri
Nu er det jo ikke Fassone & Mirabellis arbejde der er under beskydning her. Ej heller er det en generel vurdering af Bobans evner som "pundit".

Isoleret set er det dog svært at modsige manden på netop dette punkt.
Der er ingen tvivl om at André Silva er en super spændende spiller. Og jeg tror fuldt og fast på at han bliver en topangriber i fremtiden.

Men der er nu engang stor forskel på om angrebskonstellationen hedder Aubameyang / Silva eller Kalinic / Silva.
Den kære gaboneser har ved mange lejligheder vist at han er en spiller der kan afgøre kampe.
Sådan ser jeg ikke Kalinic.

Milan har jo alle dage været kendt for at hente nogle af de største offensive navne i verden. Navne som Van Basten, Weah, Inzaghi og Shevchenko blev alle hentet da de var veletablerede spillere.

Personligt så jeg i hvert fald gerne at vi hentede en spiller til forreste geled, som man er forholdsvis sikker på ville kunne levere varen og højne niveauet fra dag ét.
Skrevet af Lentini
Ja, det er svært at modsige Boban. Problemet er bare at hans pointe savner realisme. Der er jo en grund til at Milan havner med André Silva istedet for Morata.

Nu skriver Sky Sports i Tyskland at paniske Chelsea kaster sig over Aubameyang. Jeg tror godt jeg kan pege på hvor sandsynligheden peger hen, hvis han skal vælge mellem Milan kontra Chelsea. Så kan Boban igen himle med øjnene og kritisere at Milan ikke strækker sig langt nok, fordi hans forventningsgrad er at Milan har samme styrke som 90´erne og 00erne. Det er derfor han er trættende læsning fordi han ganske enkelt ikke magter at skele til den virkelige verden.

Fordi det er jo no-brainer logik at vælge Auba fremfor Kalinic.
Skrevet af Brætmand
Vil i ikke nok smide boksen for Auba så vi kan hente Belotti. Tak! ;-)
Skrevet af Martinovic
Hellere omvendt, Brætmand :)
Mojn do!
Skrevet af Brætmand
Kan jeg sgu godt forstå. Jeg ser heller ikke nogen fremtidsperspektiver i Auba. Men når man kender vores klubber så undre det mig ikke vi er efter ham og ikke Belotti/Morata. I kan så tilgengæld få lukket jeres handler modsat os. Flot transfervindue.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Så er vi reelt også enige.
Mit argument (i snakken med @Foggy) var at det gav god mening at hente en "champion" som Aubameyang - hvis muligt - fremfor en spillet som Kalinic.
Skrevet af Martinovic
Jeg kan bare ikke se fidusen i at betale 300 mio. kr. for Andre Silva, hvis han ikke skal være stamspiller.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/105480/manolas-agent-lists-possibilities

Jeg vil eksempelvis langt hellere betale 30-35 mio. euro for ham end 70-80 mio. euro for Aubameyang.

Mojn do!
Skrevet af OC
For det første: superflot transfermarked indtil videre.

For det andet: er der slet ikke nogle bekymringer om, hvorvidt udskiftningen i (især) startopstillingen kan blive for stor en mundfuld? Især når man stadig her i tråden snakker om flere markante tilgange.
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Det sker nok ikke fra den ene dag til den anden, at tingene spiller, men når man ser på, hvilke spillere vi havde sidste år og alligevel endte nummer seks, så er jeg optimistisk.

Jeg er glad for, at vi skal spille EL-kvalkampe, så spillerne tidligt kommer i gang med vigtige kampe og ikke blot træningskampe.
Mojn do!
annonce
0