Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanisti
Gazzatta melder om at Verona er efter Cutrone, mens at Tuttosport mener at vide at Alaves henter Ely på lejeafale med en købsoption på €4m.
Skrevet af Milanisti
Haha. Nyhederne flyver ind lige pludselig.

Men det ville være glimrende at komme af med Paletta, Sosa og Ely for en samlet pris på €15m.
Skrevet af Lentini
Første træningskamp mod Lugano står for døren. Og en af de ting som jeg har været spændt på, er hvor Montella ville positionere Calhanoglu og Jack. Umiddelbart ligner det at Calhanoglu får den venstre mezzala på papiret. Mit håb er at tyrkeren får samme positionering i den defensive organisation, som Jack i efteråret 17´ og rent faktisk excellerer i det.

Kampen kan ses gratis på Milan TV, Facebook osv.
Skrevet af Pirlo21
Pyt nu med Donnarumma senior. Han kan være 3/4 målmand.
Lad os nu glæde os over Donnarumma forlænger. Hvilket først og fremmest er et vigtigt statement, at verdens største målmandtalent ønsker at blive. For det andet, godt for os sporsligt. For det tredje, hvis et salg kommer på tale - kan vi få en god pris.

Ang salg af spillere. Bacca rygterne siger lige pt forskellige ting, nogle siger at Marseille har budt 20 mio euro, men at Milan forlanger mere - andre siger at de kun har tilbudt at låne ham. Fælles er dog, at Bacca er interesseret i Marseille og omvendt. Minimum kravet må være lån med tvunget købsoption. Ellers syntes jeg vi skal beholde ham eller finde en anden køber. Bacca har trods alt, et målsnit for os der hedder scoring i hver anden kamp.

Niang, har jeg svært ved at tro vi ikke kan finde bejler til. Om de bejlere så er attraktive nok og stærke nok økonomiske - er en anden snak. Dog dækker Niang mange forskellige positioner og vil være en udemærket joker at have på bænken.

De Sciglio. Hvis det er sandt at Juve ikke byder mere end 6-7 mio euro, så ville jeg klart bede dem om at skride af helvede til! Enten kommer de med et ordenligt bud, eller os finder vi en anden køber. Sammen melding skal De Sciglio have. Alternativet er han ikke spiller en hel sæson og misser VM. Er komplet ligeglad med han er Milan dreng, Juve er vores største fjende og de skal ikke have rabat!

Ely og Paletta er væk, håber vi får en slat penge for Paletta. Ely kunne vi låne til Alaves med tvungen købsoption.

NB transfer markedet er stadig meget langt, så håber klubben slår koldt vand i blodet og står fast.
Skrevet af Rossoneri
En forudsætning for at kunne finansiere yderligere transfers, er dog at vi får solgt (ikke udlånt) de overflødige spillere.

Derfor er det også vigtigt at folk som Bacca, Lapadula, Niang, De Sciglio, Sosa osv.
Skrevet af Rossoneri
Di Marzio og Milannews melder at vi også er i gang med at forberede os til fremtiden.
I hvert fald skulle vi være tæt på at hente 19-årige Simone Lo Faso i Palermo.

Skulle handelen falde på plads, ventes det at Lo Faso lejes ud til SPAL i den kommende sæson.
Skrevet af Rossoneri
De store aviser er i øvrigt rimeligt enige om oplægget til aftenens kamp mod Lugano:

4-3-3
Storari; Abate, Musacchio, Zapata, Rodriguez; Kessie, Montolivo, Calhanoglu; Bonaventura, Bacca, Borini.

Ingen store overraskelser for mit vedkommende, da jeg også havde ventet at se vores ny tyrker i en "Seedorf rolle", mens Bonaventura indtager wingen.

Er Suso i øvrigt skadet?
Skrevet af Lentini
Har der egentlig været nogle udmeldinger angående salg af sæsonkort hidtil? Jeg syns det begynder at tikke så småt ind hos de andre klubber. Og det er imo interessant om den hidtige offensive på markedet har medbragt lidt på den front også.

Derudover er Jack ude af dagens kamp hvilket er pisse irriterende med tanke på min nysgerrighed for relationerne i venstre siden af holdet.

Idag er også en uhyre vigtig dag som gerne må gå godt. Montepaone, Biglias agent er i Milano og spilleren selv skal snakke med Tare. Håber på et positiv udfald.
Skrevet af Rossoneri
Derudover er Jack ude af dagens kamp hvilket er pisse irriterende med tanke på min nysgerrighed for relationerne i venstre siden af holdet.

Hvor ser du dette henne? Aviserne har ham som starter på venstre wing.
Skrevet af Rossoneri
En - i hvert fald i medierne - linket spiller er netop idag røget af markedet. James Rodriguez skifter til Bayern på 2-årig låneaftale med købsoption.
Det hænger givetvis sammen med at Douglas Costa signer for Juventus en af de nærmeste dage.
Skrevet af Lentini
Milannews som har det fra acmilan.com.
Skrevet af Rossoneri
Ser det nu - det var da svært irriterende.
Men så kan det være at Niang spiller sig tilbage i varmen ;)
Skrevet af Milanisti
Ifølge France Football er Marseille nu interesseret i Kalinic og vil byde €20m på ham. Kilde; GdS
Skrevet af Rossoneri
Så skulle der være papir på 2 x Donnarumma.

Hvad end man måtte mene om forløbet og den kontrakt der er aftalt, så er det vigtigt for holdet at denne føljeton nu endelig har fået sin afslutning.

Fra et spillemæssigt synspunkt har Donnarumma vist at han (naturligvis) ikke er ufejlbarlig. Det ville dælme også være underligt.
Men vi har en rigtigt dygtig spiller, der - efter min bedste overbevisning - er blandt de tre bedste i ligaen. Vi kan naturligvis håbe at han er modnet "lidt" af den modgang han dels havde i anden halvdel af sæsonen og ikke mindst i hele dette forløb.

Nu er der i hvert fald ro på omkring en meget vigtig post.
Skrevet af Milanisti
2 millioner skulle adskille os fra Biglia. Kilde; Sportitalia, Pedulla
Skrevet af Milanisti
Genoa tror virkelig at de kan lande Bertolacci på en lejeaftale. Køb eller smut. Prisen er €13m.
Skrevet af Lentini
Og Milan tror virkelig de kan sælge Bertolacci efter to år med underpræstation og mange skader? Han er en spiller vi kommer til at lide et stort tab på, med tanke på hvad vi spædede ud i sin tid, kontra det Bertolacci (ikke) har vist og nu ikke indgår i de fremtidige planer. Derudover er han ganske fint lønnet hvilket gør det endnu mere besværligt fordi de klubber som vil have ham, hverken har finanser til det og Milan højst sandsynligt skal hjælpe til med lønnen.

Edit; Bertolacci er definition af bekostelig dødvægt.
Skrevet af ilsemprelaziale
Pung nu bare ud Milan, i har røven fuld af penge og vil jo gerne have Biglia. Nærig røve!
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Lentini
Halløjsa, Cutrone fra start istedet for Bacca. Jeg håber ved Gud det er fordi Bacca er nær et skifte til Marseille.
Skrevet af Lentini
Vi afventer i øvrigt et svar fra Lazio i aften, fordi vi meget gerne vil have Lucas Biglia med til Kina, hvortil vi rejser på fredag.
annonce
0