Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanisti
De to klausuler på ?70-100m og ?50m er åbenbart inkluderet alligevel.
Skrevet af Martinovic
Dollarumma bliver ikke solgt denne sommer, men jeg håber, PSG eller en anden klub uden for Italien indfrier frikøbsklausulen hurtigst muligt.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Rodriguez ser allerede spændende ud.
Tør man næsten sige højt at det ligner vi har fået en god venstre back....?

Kan i øvrigt rigtigt godt lide at se Montolivo falde så dybt i banen og bygge spillet op.
Skrevet af Lentini
Ja, det må du nok sige. Jeg har ventet en hel sæson på den angrebsåbning!
Skrevet af Rossoneri
Kunne Montella mon finde på at beholde Mauri som backup for Kessie?
Vi mangler i den grad alternativ(er) til pladsen og der har været helt stille omkring tilgange, pånær lidt løse (og nu forstummede) rygter omkring Benassi.
Skrevet af Slettet(551159212602)
Der er intet der tyder på at Mauri skal videre - hvis Biglia kommer har vi så 6 mand til 3 pladser på midtbane:

- Kessie
- Biglia
- Locatelli
- Mauri
- Sosa
- Montolivo

Bertolacci ryger til Genoa.

Derudover kan Hakan og Jack også spille der men virker som om at det kun er Hakan der er i spil - f.eks mod de mindre hold på hjemmebane.
Skrevet af Lentini
Det er nu ikke sandt hvad angår Mauri. Der arbejdes i kulissen fra Bolognas side på at erhverve ham. Der er flere lokale tidender dernede som skriver at Milan ligefrem har tilbudt Donadoni sin tidligere spiller.

Opholdet i Empoli var desuden heller ingen succes.

Han virker dog overordnet set til at have en fin indstilling og en hårdhed i sit spil, som jeg kan lide, trods han ikke måler frygtelig mange centimeter.
Skrevet af Rossoneri
Der er intet der tyder på at Mauri skal videre - hvis Biglia kommer har vi så 6 mand til 3 pladser på midtbane:

Hvis Biglia kommer, må Sosa eller Montolivo nærmest være selvskrevet til en transfer. Efter min bedste overbevisning, kommer Sosa til at trække det korteste strå.

Nu skal vi ikke glemme at der stadig er lang tid til at vinduet lukker. Faktisk har det kun været åbent i 11 dage. Derfor kan der nå at ske meget.
Jeg synes dog at den lille argentiner gjorde en OK figur idag, omend man skal være varsom med at tolke for meget mod sådan en svag modstander.

Derudover kan Hakan og Jack også spille der men virker som om at det kun er Hakan der er i spil - f.eks mod de mindre hold på hjemmebane.

Med Montellas udgangspunkt i en 4-3-3 må det klart formodes at Calhanoglu og Bonaventura deler venstre mezalla og venstre wing mellem sig. Mit bud er at tyrkeren er at finde på 8er positionen.

I øvrigt understreger Montella at det kommer til at hedde 4-3-3 eller 3-5-2 næste år, hvilket jeg synes er meget fornuftigt udfra den måde truppen er udviklet på.
Det giver også fine muligheder for at veksle mellem nogle koncepter - som tre-mands forsvar og to på toppen - udfra modstandernes formation.
Skrevet af Lentini
I øvrigt "fede" briller Abate løb rundt med. Vel ikke set siden Edgar Davids i sin tid. Utroligt at en finger i øjet har kunnet forårsage så meget skade, at det er nødvendigt.
Skrevet af Rossoneri
Mediaset Premium skriver at Niang er meget tæt på et skifte til Fenerbahce. Der meldes ikke om at Kjær er involveret i handelen.

Mirabelli mere end åbnede dog den dør den anden dag, da han sagde at man ikke manglede en CB i den nuværende trup, men at Kjær var en spiller han havde fulgt længe.
Skrevet af Lentini
Mon ikke Kjær afhænger af hvorvidt/hvornår Paletta skifter. Paletta agent, med det ekstremt lange navn, har jo været ret klar i mælet omkring Palettas fremtid efter Milan ikke ville forlænge hans aftale som udløber næste sommer.

Di Marzio skrev tidligere på sommeren at danskeren var "blokeret" i den forstand at han bliver hentet ind når Paletta har fundet en klub. Lige pt ligner det så Valencia i La Liga.
Skrevet af Pirlo21
Niang rygtet var vist bragt af Mediaset hvor troværdigheden er på højde med Tuttosport.
Så tror desværre ikke en meter på det rygte, men ønsker det.

@Rossoneri_1976

Hakan er selvfølgelig tænkt en rolle som 8ér for os hvis vi spiller 4-3-3. Så hvordan du kan undlade at regne ham med i din midt kabale er mig en gåde??

Skal vi snakke lidt om træningskampen igår, så er det for mig tydeligt at Kessie bliver et monster for os. Han er fysisk fantastisk, masser af ro med bold, overblik og fin speed. Han bliver klasse og jeg ved hvilken trøje jeg skal have til den kommende sæson :-)

Vores andre nye signings virkede noget rusten, dog må man sige Hakan virker meget god med bold og RR har en glimrende teknik og kan også noget fremadrettet.
Men tingene tager selvfølgelig tid.

Ham der skuffede mig mest igår, var klart Monty. Elendig halvleg af ham, håbløs langsom med bolden og alt for mange gange slog han bare en lang bold op efter
Cutrone. Monty skal være en leder, ikke en spiller man undgår at spille bolden til!
Skrevet af Slettet(551159212602)
@Pirlo21

Monty er ganske enkelt ikke god nok hvis vi vil i CL næste år - han er alt for langsom i både tanke og handling.

Det er derfor det er så pokkers vigtigt vi ser at blive enige med Lazio omkring Biglia, så Monty kun bliver backup for han har ikke niveau til andet.
Skrevet af La Mir!!
Jeg ved ikke lige, hvor troværdigt Sportmediesat er. Men, Milan skulle angiveligt have budt på Bonucchi.....
Daje!
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/105637/mediaset-milan-make-bonucci-offer

Jeg læste det også lige. Åndssvagt rygte.

Milan skal på ingen måde forære Romagnoli væk til Juventus.

Mojn do!
Skrevet af Brætmand
Hej gutter.

Jeg har sikkert spurgt før, men jeg spørg igen da jeg ved i er meget aktive herinde og altid hjælper med svar efter bedste evne.

Hvilke italienske aviser/hjemmesider er de pålidelige og hvilke er ikke? Tænker Calciomercato, La Stampa, Tuttosport osv osv, gerne også dem i kender. Jeg følger rigtig meget med i italiensk bold og især omkring hvad der skal ske med Belotti og der er forskellige meldinger på at ´min´ klub Chelsea, vil byde på ham, men ved ikke hvor troværdigt det er.

Håber i kan hjælpe! :-)
Skrevet af Rossoneri
@brætmand
Generelt set er Di Marzio og Pedulla gode jounalister at følge. De har som regel fingeren meget godt på pulsen.
Men, de er trods alt stadig journalister, så det er ikke alt man skal tro på.

Omkring Belotti, så kunne noget i hvert fald tyde på at klubben satser på et salg. I hvert fald meldes det (bl.a. af Di Marzio) at Torino er meget tæt på at hente Duvan Zapata for 20m EUR.
Skrevet af Milanisti
Rachid Ghezzal er blevet set foran Casa Milan. Kilde; MN

Han er vel tiltænkt en backrolle som Borini? Han udfylde 3 pladser - venstre og højre wing samt offensiv midtbane.
Skrevet af Milanisti
Milan arbejder på at sende Cutrone på lån hos Verona. kIlde; MN

Hvis Cutrone, Niang og Bacca forlader os - så har vi kun Borini og Silva tilbage. Dvs vi henter en mere - hvem?
annonce
0