Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@maggi
Det kommer an på hvem du anser som SortePer.

Hvis det er Belotti, tror jeg vi kan berolige os med at klubben næppe springer med på Cairos vanvids-vurdering.

Skal man tro Di Marzio, hælder Mister også mere mod Kalinic da han giver flere taktiske muligheder og passer bedre ind i taktikken.

Fassone nævnte også at der var flere navne i spil.
Jeg kunne forestille mig at man lurer lidt på hvad der sker rundt omkring i klubberne i disse dage.

Eksempelvis er det meget svært at få øje på at Diego Costa skulle finde sig en ny destination. Det kunne evt. åbne en dør ift ham eller Batshuayi som umiddelbart ikke kan se frem til meget spilletid.

Skrevet af Rossoneri
Det er meget muligt, at du synes Pinamonti ikke er klar endnu og at Éder og Barbosa kan spille andre pladser - men det ændrer stadigvæk ikke på, at der er tre spillere, der kan tage over i de få kampe om året, Icardi ikke er klar.

Du er jo klogere på Inter end mig, så det er blot en betragtning lidt fra afstand. Men vi taler trods alt som en spiller der har sammenlagt 19 minutters Serie A fodbold på CV´et. Der er trods alt et gevaldigt spring fra at spille Primavera bold uge efter uge.

Det er meget let at få øje på talentet, men jeg tænker at det er lidt tyndt som førsteudfordrer til pladsen - navnlig i en sæson hvor vejen til CL er kortere end i lang tid.
Ser man på jeres sidste sæson, fik Palacio trods alt 20 optrædender - primært som angriber (hvis jeg ikke tager fejl). Spørgsmålet er om Pinamonti er klar til dette.

Omkring Eder og Barbosa, så var min pointe at jeg ville antage at de var tiltænkt spilletid på andre pladser. Derfor bliver det hurtigt tyndt hvis de er tænkt som backup på flere pladser.

Dét sagt, så er jeg jo egentlig fortaler for at kaste de største talenter for løverne. Det er jo tydeligt at det virkelig har givet både Donnarumma og Locatelli masser af hår på brystet at være med på senior-niveau.
Så jeg forstår sagtens din pointe med at "stjæle" spilletid fra Pinamonti.

Jeg deler dog bare ikke tanken om at han ikke skulle være god nok til Inter (som reserve og udviklingsspiller).
Skrevet af Rossoneri
...i hvert fald ikke før problemerne på de andre pladser (læs: venstreback) er løst.

Troede Dalbert var så godt som på plads (?)
Skrevet af Rossoneri
Genoveserne har da også hurtigt været ude og afvise at dagens møde skulle omhandle Schick. Så kan man gisne om hvad der ellers var på programmet.
Skrevet af Great Milan
FD

"Jeg tror ikke, du skal undervurdere, hvor dumme vi kan være, hvad det angår."


Må indrømme, at jeg ikke har fulgt med i Inter´s transfer politik den seneste måneds tid. Hvem har i hentet indtil videre? Og hvem er i kommet af med?
Grande Milan!
Skrevet af Bishop
@bisp
"Egentlig kan snakken meget let koges ned til et enkelt spørgsmål;
Men du at den pågældende klausul (beløbet naturligvis taget i betragtning) er en forhindring for Belottis ønske om at blive solgt?

Vi behøver naturligvis ikke at være enige og der findes ikke et endegyldigt svar. Vi kan sagtens være enige om at være uenige :)"

Vi er uenige Rosso og det er også helt fint, mit svar til dit spørgsmål er nej, det er ikke et problem i forhold til ikke at have en klausul. Min holdning er at siden Cairo er gået med til en klausul på 100 mio så er det et beløb han kan leve med, havde de ikke inkluderet en klausul så mener jeg stadig at det havde været Cairos udgangspunkt at han ikke ville sælge for under 100mio eller noget i den stil. Alternativt kan man jo tolke det som at han ikke ønsker sælge da han har tro på at Belotti vi fortsætte med at brilliere.

Cairo har intet at vinde ved at have en klausul ligesom at Belotti intet har at tabe. Optimalt havde den været lavere men det er en anden sag.

Hvis det skulle være en fordel for ledelsen at spillere havde en uhørt høj klausul så er jeg helt sikker på at det blev praktiseret oftere.

Men nok om det, jeg har gjort min holdning klar og det samme har du.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
Mangala: Man. City har tilbudt Mangala på en låneaftale til Milan.

Kilde: MilanWorld


Han ville være en ganske udmærket reserve. Synes han er bedre end Paletta og Zapata. Sælger vi Paletta, ville Mangala være en oplagt mulighed.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Morata: Så er det officielt. Morata skifter til Chelsea for 85 mil Euro. Hans løn kommer til at ligge på 9 mil Euro på en 5 år lang aftale.

Kilde: Calciomercato.com
Grande Milan!
Skrevet af Slettet(100659192308)
Bold melder de slet ikke har forhandlet kontrakten endnu med løn, plus han mangler lægetjekket.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Rossoneri
Skulle der reelt være tale om en lønpakke på €9m årligt, har jeg det egentlig fint med at Morata finder et andet sted at tjene sin løn.

Det er vigtigt at vi laver smarte handler, der også giver mening i et økonomisk perspektiv (heraf min enorme modstand mod Belotti).

Det bliver spændende at se hvem vi henter.
Skrevet af Great Milan
DQ

Di Marzio skriver, at der kun mangler et lægetjek nu. Så helt officielt er det ikke (som Calciomercato.com skriver), men den er lige rundt om hjørnet.

http://gianlucadimarzio.com/en/chelsea-officially-signs-morata-from-real-madrid
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Det står også på Chelsea´s egen hjemmeside nu. Herligt!
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Belotti: Alfredo Pedulla skriver, at Milan og Torino godt kan nå til enighed omkring Belotti. Milan vil efter sigende tilbyde 60 mil Euro + Paletta og Niang samt Locatelli på et 2 år langt lån. I morgen er der som bekendt et møde mellem Belotti, hans agent og Cairo.

Kilde: Alfredo Pedulla

Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
@ Rosso

"Klog" er det forkerte ord at bruge i forbindelse med mig ;)

Forstå mig ret, Schick er enormt spændende og har helt sikkert præsteret for Sampdoria i sidste sæson. Det er bestemt ikke ham, jeg anfægter.

Jeg kan bare ikke se, hvad vi lige nu kan bruge ham til. Vi har Icardi, en spiller, der efter han blev førstevalg i Inter, har mistet en håndfuld kampe; Éder, en italiensk landsholdsangriber, som scorer flittigt når han får chancen og altid er garant for en indsats; og to super spændende talenter i Pinamonti og Barbosa.

Og ja, Barbosa og Éder er, som tingene står nu, mest tænkt som opbakning til hhv. Candreva og Perisic - men det ændrer stadigvæk ikke på, de også er opbakning til Icardi.

Uanset hvordan man vender og drejer den, så har vi i skrivende stund fire spillere til én plads - så hvorfor punge ud for én mere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
CM skriver at vi vurderer en samlet handel til €60m (inkl. Palletta og Niang) for Belotti.

Vi skulle dog være klar til at smide yderligere €10m i puljen.
Accepterer Cairo ikke dette, vil vi genoptage snakken med Fiorentina omkring Kalinic.

Skrevet af Bishop
Rosso, du nævnte en ung Pato-Brasser tidligere, det ville godt nok være lækkert med en spiller der havde samme forcer og evner som Pato, og fandme om jeg ikke også savner lidt brasiliansk krydderi til angrebet.

Mht. priserne så tænker jeg egentlig at det er fair nok hvis Belotti koster 10-15 mio mere end unge Silva. Unge angribere koster flesk og har de først haft en god sæson i en af de store ligaer så stikker det af.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af MaggiMagg
amen det er en latterlig pris vi er kommet til med belotti. håber at cairo holder sig til sine 100 mill euros og ingen enighed nås.
Skrevet af Rossoneri
@bisp
Det er Richarlison, som både vi og Utd skulle være interesseret i. Vi skulle dog allerede være i kontakt med Fluminense og vurderes som primære bejlere.

Som @Lentini skrev tidligere, kan han også nemt lede tankerne hen på Citys Gabriel Jesus.
Jeg lavede lidt research på ham i vinter-vinduet, da vi allerede dengang var linket til ham. Dengang spillede han primært 9er, men er sidenhen rykket ud som venstre wing.

Men han har rigtigt god fart i støvlerne, god teknik og afslutter rigtigt godt med begge ben.

Min vurdering vil også være at Montella bejler meget til ham pga hans fleksibilitet. Han kan spille som ene 9er, som seconda punta og på begge wings.

Prisskiltet skulle være på ca. €20m, hvilket jeg bestemt ikke mener bør afskrække.

Omkring Belotti, så er det vist vigtigt at vi lige holder tungen lige i munden hvad angår transfersum.

Vi skal huske på at Cairo allerede har afvist et bud på €60m for sin unge stjerne - hermed altså €22m mere end Silva.
Vi skulle så være klar til at tilbyde en handel til en værdi af €70m, hvilket jeg mener er helt hen i vejret.

Hvis jeg ikke tager meget fejl, ville det i så fald blive den 3. dyreste handel i verden i dette vindue (kun overhalet af Lukaku og Morata).
Smag lige på den - Belotti verdens 3. dyreste handel i dette vindue.

Så ja - en handel til en værdi af ca. €50m ville kunne give mening - omend det stadig ville være i den dyre ende ift hvad man køber.
Men her ser man selvfølgelig på at det er en italiener og at det ikke ligefrem vrimler med gode nationale 9ere (omend der står en rigtigt spændende generation på spring - Pinamonti, Cutrone etc).

€70m - det er decideret uansvarligt.
Skrevet af Bishop
Jeg er enig 70-80 mio er alt for meget, og det bliver han heller ikke solgt for, enten går Cairo med til en lavere transfersum eller også bliver Belotti.
At 60mio tidligere er afvist ser jeg dog ikke nødvendigvis som et endegyldigt nej, Nu hvor de engelske klubber der ellers er i stand til at smide så store summer har købt deres angribere, så ved Cairo jo også godt at vil han cashe ind på Belotti så må han acceptere at vige fra sine krav.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Jeg gad i øvrigt godt vide hvad Misters tanker omkring Jose Mauri er.

Egentlig har han gjort det ganske fint i de to træningskampe, hvor han har været placeret som højre mezalla.
Han har vist god spilforståelse - både defensivt og offensivt, mens han løber solen sort.
Reelt kunne han være backup for Kessie, da vi klart mangler en spiller på den plads (medmindre Zanellato bliver fuldgyldigt medlem af seniortruppen).

Jeg er dog lidt bekymret for hans klejne fysik, der potentielt kan blive et problem på den to-mands midtbane vi forventes at stille med.
annonce
0