Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sheriffen
Hvorfor skal Foggy finde emner, er han i virkeligeheden Zio Fester?
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Hehe, det håber jeg sgu ikke med de kritikpunkter der bliver fyret af i Gallianis retning her i tråden.

Men Milan har jo ikke penge til at købe spillere som Marchetti, Hernanes osv., som vil give os et kvalitetshop. Et vintervindue er traditionelt også sværere at agere i end sommeren. Sidste år med Balo, var jo fordi han stod i en uholdbar situation i City, og Silvio desuden var gavmild.

Men indstillingen lade-stå-til er da den værste indgang man kan tage med et hold, der roder rundt i midten af Serie A. Fra my point of view er man nødt til at ruske lidt op i truppen, og som minimum skille sig af med spillere der ligger langt fra spilletid, og hæver en betragtelig løn. Derefter de unge spillere, som skal have hår på brystet ved at gøre sig i mindre klubber og finde en stabilitet og deres spil mere.
Skrevet af Viola 4 Ever
Man har i forvejen 29 spillere i førsteholdstruppen, dertil skal så tilføjes Rami og Honda. Så mon ikke man skal have ryddet en del op i truppen, inden man begynder at tænke på at tilføre flere nye spillere?
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Jo, V4E. Det har både Galliani og Allegri slået fast.

Der er dog også flere på tale til afgang:

- Cristian Zaccardo er en af dem som får "syndebuksmærkatet" for Milans elendige defensive præstation denne sæson. Ham forlyder til at man forsøger at skille sig af med.
- Cristian Zapata er den anden, som der også spekuleres i bliver udnævnt til syndebuk. Tilskuerne er også på nakken af ham. Hvis United skulle være seriøse, tror jeg Milan hugger til med det samme.
- Kevin Constant nævnes ifbm. Torino, fordi D´Ambrosio med overvejende sandsynlighed ryger til Milan.
- Jherson Vergara kunne meget vel ryge på lån.
- Antonio Nocerino vil have spilletid, og Torino har allerede snakket med hans agent. Nu mangler man bare at snakke med Milan.
- Bryan Cristante vil også have spilletid, og her står der adskillige klubber i kø for at tage ham på lejemål. Parma, Genoa, Cagliari, Atletico Madrid etc.
- Riccardo Saponara er en mand, som også vil have spilletid. Både Genoa og Parma nævnes ifbm. ham.
- Mbaye Niang skal også have spilletid, og det ligner Milan vil bruge ham i en byttehandel med Parolo i Parma. Cagliari og Genoa har også været nævnt.
- Milan og Alessandro Matri skulle være enige om et skifte, såfremt et eventuelt tilbud er tilfredsstillende for både klub og spiller. Lazio nævnes som varme på Matri.

Førhen snakkede man om Amelia på vej væk også, med Torino og Bologna som de mest interesserede. Men Milan er kommet i tvivl, efter den ringe opvisning af Gabriel igår, som du selv så på tv.

Så der er såmænd gang i noget omkring Milan mht. afgang af spillere.
Skrevet af Borger Louis
Zapata ryger selvfølgelig ikke til United. Han bliver vel blot som rotationsspiller. Nocerinos løn er stadig langt over, hvad en klub som Torino kan tilbyde.

Milan har i de senere år været elendige til at skille sig med marginalspillere - selvfølgelig på grund af lønninger. Jeg tror ikke på så mange afgange, men et par udlån/ halvparter skal det nok blive til.
Skrevet af Lentini
Det gør jeg heller ikke.

Jeg anser det som realistisk at Zaccardo, Cristante, Saponara og Niang alle er væk til februar.

Der er større spørgsmålstegn omkring Zapata, Matri, Nocerino og Constant.
Skrevet af OC
Milan har i de senere år været elendige til at skille sig med marginalspillere - selvfølgelig på grund af lønninger.


Der må være noget i vandet i Milano, for i er bestemt ikke de eneste.
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Så find selv på bedre emner, med Milans økonomi in mente. Jeg er som den første, spændt på hvilke sensationer du vil hive op af hatten. Vel og mærke realistiske tilgange.


Det vil være at køre rundt i den samme smørre, som klubben har gjort i flere sæsoner efterhånden. Parolo vil næppe gøre en forskel. Han har haft en god halvsæson og blæses pludseligt op til noget, han ikke er. D´Ambrosio vil blot være fyld til en plads, vi allerede har Abate og De Sciglio til.

Spar pengene og fyr Allegri. Det vil være det bedste for Milan.

Mojn do!
Skrevet af Bishop
http://www.football-ital…kill-myself

“I am prepared to go into the town square and kill myself in front of everyone if I should be found guilty of such a crime. After all, my life would be meaningless from that point on"

Hvis jeg skulle vælge 1000 spillere jeg troede der kunne finde på at involvere sig i matchfixing, så var Gattuso ikke en af dem. Fodbold var jo nærmest krig for ham.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Spar pengene og fyr Allegri. Det vil være det bedste for Milan.

Prøv du at forklare det til en tvær Curva, der vil se ændringer.
Skrevet af Martinovic
Curvaen vil se stjerner. Selv om Kaká er kommet tilbage, kommer folk stadig ikke på stadion. Snotforkælede.

Allegris defensive pis ødelægger det for holdet.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Curvaen er fornuftig nok, Da rygterne kørte med Matri, skrev de jo blot at fokus burde ligge på forsvaret hvor de rigtige mangler er. Ikke at de ville have stjerner.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af saglighedens_portal
Jeg håber snart, Allegri bliver fyret. Jeg fatter ikke, hvorfor han ikke går mere målrettet efter at få spillet El Shaarawy og Balo sammen. De to er gode venner uden for banen, og jeg tror, de vil gøre alt for at få et fremragende partnerskab, som jeg er sikker på, de kan få. Hvad end det er i et tomandsangreb, El Sharaawy på en af fløjene og Balo i midten, eller hvad det er, er for mig at se underordnet.

I det hele taget virker jeres spil noget uorganiseret, og I har jo ikke rigtig et fast spilkoncept, har I? Hvis man sammenligner med eksempelvis Juve og Roma, ved man, at de to hold har en gennemgående rød tråd. Det samme kan vel egentlig også siges om Rafael Benitez´ Napoli.

EDIT: Jeg ved godt, El Sharaawy har været lidt skadet på det sidste, men det var alligevel en generel tendens.
Skrevet af Martinovic
Du rammer plet, saglig. Netop et problem, at der ikke er en rød tråd i organisationen og ikke mindst opspillet. Det hele viker så uorganiseret og tilfældigt.

Milan lever i øjeblikket på enkeltmandspræstationer, og det er ikke holdbart. De hold, der klarer sig bedst, er dem, hvor holdet er i centrum.

Allegri RAUS!

Måske også ud med ledelsen, der har tabt sutten og ikke forstår at hente spillere til de rigtige pladser.
Mojn do!
Skrevet af Borger Louis
Luk lortet. Berlusconi arven går alligevel videre med den inkompetente skøgeunge som ny chef. Træls, når det går udover driften af en storklub, at en fantast af en korrupt milliardær skal fordele arven ret og rimeligt mellem sine børn.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Sagligheden

Nu er det vel en lille smule svært at spille El Sharawy og Balotelli sammen når El Sharawy har været skadet stort set hele sæsonen.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Gustenv@rius
Ej at forglemme det faktum, at de to mildest talt ikke har været kompatible i den tid de har spillet sammen.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Gasbarroni
Jeres spil er trods alt ikke mere uorganiseret, end at I har mest boldbesiddelse af alle hold i Serie A og er kommet frem til næstflest afslutninger.

Dumme personlige fejl, sløje afslutninger, misforståelser mellem spillerne (der til dels kan skyldes den store udskiftning pga. skader). Der er mange årsager.

Det er rigtigt, at Allegri flere gange har virket febrilsk i sin søgen efter den rette formation, men han har jo også måttet tage højde for de mange skader, der har betydet, at karakteristika hos de spillere, der har været til rådighed, konstant er skiftet

Det materiale, han har haft til mange af kampene, har altså ikke været imponerende.

Målmændene er at tvivlsom kvalitet, den 4-back kæder, han har haft til rådighed i mange af kampene, har ikke været andet en midterplacering værdig. Og da slet ikke når der grundet skader ikke har været mulighed for at skabe kontinuitet.

Midtbanen: Montolivo spiller på niveau med sin sidste sæson i Fiorentina, hvilket på ingen måde er imponerende. Muntari, Poli, Nocerino lugter alle af midterklub. De Jong har naturligvis været klasse, man han kan ikke trække hele læsset selv.

I angrebet er han tvunget til at spille med evigt ustabile Balotelli. Og han har præsteret under niveau. Kaka har været langt fra fordoms styrke. El Shaarawy og Pazzini ude med skader. Niang vil have svært ved at komme på et midterhold. Robinho er Robinho. Birsa har vel nærmest været den bedste offensive spiller. Indtil han blev skadet. Matri...

Man kan måske anklage ham for at insistere på købet af sidstnævnte. Som alle ved var behovet for forstærkning større andre steder. Man kan måske også anklage ham for at insistere på at være boldbesiddende, når de spillere, han har, ikke har kvalitet til at få noget godt ud af det. Omvendt vil han blive endnu mere upopulær, hvis han begynder at spille kontrabold.

Situationen minder på mange måder om situationen i Juve inden Conte kom til. Ligeledes ramt af et hav af skader, ligeledes med en træner, der stod for skud. Forskellen er, at i Juve formåede de skiftende trænere ikke at skabe resultater med det materiale, de stod tilbage med. Det har Allegri trods alt gjort, og Milan spiller også i Europa næste år, hvis han bliver ved roret.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Viola 4 Ever
De Jong er god, men kun den ene vej på banen.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af KunMilanOgOB
Og alligevel bedre end samtlige centrale eller defensive midtbanespillere hos Fiorentina. Har du ikke en tråd du skal skrive i? Måske lidt om den fremtidige topkamp mod Esbjerg?

Mere relevant:
http://www.milannews.it/…glio-131447

Hvem skal gøre plads til D´Ambrosio? Jeg så langt hellere at vi fik en venstreback end en højreback. Måske er der virkelig tale om at Abate bliver solgt? Hmm.

Puha! Selv om at jeg ikke kender meget til ham, så kunne han da være en mulighed?
http://www.milannews.it/…guez-131416
Måske er The Sun ikke den mest troværdige kilde, men han har ifg Wkipedia spillet 18 kampe for det Scwheiziske A-Landshold? Og han er kun 21-år. Send ham da herhen på en lejeaftale med købsoption, så vi lige kan se ham an.

Måske er det hvad Braida snakker med Cairo om?? Birsa tilbage til Torino?
http://www.milannews.it/…irsa-131421


Og nu er rygterne fra Corriere della Sera da gået på en byttehandel som inkludere Matri og Hernanes. KUN Matri for Hernanes? Det lyder ALT for godt.

Fandt lige det her. http://www.calciomercato…-soldi.html Lazio kræver ifølge mediet 20 millioner euro kontant. Var det ikke hvad de også krævede for et par transfervinduer siden, da vi også var kædet sammen med ham?

Og Barbara forventer forstærkninger, hvis jeg har læst korrekt. Det sætter vel om noget Galliani under pres! http://www.calciomercato…nforzi.html


EDIT: Rodriguez´ agent slår åbenbart fast at han ikke forlader Wolfsburg til Januar.. Ærgerligt :(

"A gennaio non si muoverà dal Wolfsburg, è impossibile pensare ad un trasferimento". Con queste parole, molto chiare, l´agente di Ricardo Rodriguez, Gianluca Di Domenico, a Calciomercato.it spegne sul nascere le voci che accostavano il suo assistito al Milan, al Chelsea e al Manchester United in vista dell´imminente sessione del mercato di riparazione. "E´ concentrato sul Wolfsburg, la squadra sta facendo bene in campionato e tutti pensano solo a raggiungere l´obiettivo Champions League - spiega Di Domenico, agente di Rodriguez, a Calciomercato.it - E dopo ci sarà il Mondiale in Brasile con la maglia della Svizzera. A gennaio non ci sarà nessun cambiamento, si trova benissimo al Wolfsburg. Poi, in estate si vedrà. Valuteremo le situazioni che, eventualmente, si presenteranno". Non sono nuove le voci che accostano Rodriguez a qualche club italiano: "E´ seguito dall´età di 17 anni. In passato ci sono stati contatti, tramite intermediari, con il Napoli - continua Di Domenico a Calciomercato.it - ma non c´è stato mai niente di concreto. Ci tengo a precisare che non ho mai parlato direttamente con i dirigenti del club partenopeo. In ogni caso, le italiane lo conoscono bene. L´unica cosa certa, però, è che a gennaio non lascerà il Wolfsburg".
Milan Per Sempre ❤️ Kig herind, hvis det lyster - AC Milan Support Danmark, https://www.facebook.com/milandanmark
annonce
0