Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
Fassone og Mirabelli har begge deaktiveret deres Instagram profil p.t.

Måske fordi man kom ud i et mindre stormvejr, da Mirabelli ved præsentationen af Kalinic kom til at fornærme ikke bare Fiorentina, men også hele Firenze og omegn - hvilket resulterede i en hård officiel protest fra Fiorentina på vegne af både klubben, byen og alle florentinere - hvorefter Mirabelli måtte ud og undskylde offentligt?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Great Milan
Magnifico

Ja, det var ikke godt af den ellers gode Mirabelli. Selv om det var en joke, burde han ikke sige den slags. Firenze er vel en af de smukkeste byer, og Fiorentina har en stor plads i hjertet på mange italienere, naturligvis. Mirabelli fik dog også sagt undskyld, og at det blot var en joke. Men det har sikkert stødt nogen, forståeligt nok.
Grande Milan!
Skrevet af Magnifico
Det var en storm i et glas vand imo.

Mirabelli skulle nok ikke have sagt det, men når man ser det live på video, kan man se, at det var en spøg. På den anden side er der nok ikke så meget mentalt overskud i den violette lejr pt - og så kan sådan noget let eskalere. Nu har Mirabelli undskyldt. Og så må det også være glemt nu. Videre...

Forresten, når man ser videoen, virker det på mig som om, at Fassone er den pæne, rolige og kølige, mens Mirabelli er mere typisk italiensk, lidt en jovial spradebasse. Har jeg ret i den antagelse?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
Kravl lige ned af din selvkonstruerede piedestal, GM.

Medmindre jeg er blevet dobbelt så gammel henover natten, så mindes jeg nu at jeg skrev Niang foretog sig et dumt valg da han afviste et permanent skifte til Watford. Underforstået at det er en klub på det niveau han skal søge for at udvikle sig yderligere. Og samtidig fordi jeg var af den opfattelse at han havde brændt sine broer ved Montella.

Og det er meget muligt at Niang har en forkert selvopfattelse af sine evner, fordi han fyrede trods alt sin agent henover sommeren og kravlede tilbage til Raiola. Ved den tid lignede det et håb omkring et Everton-skifte, hvor de dog aldrig rigtig bed på krogen.
Skrevet af Bishop
1 At Niang ikke gider til Rusland kan ingen sgu da fortænke ham i.

2 Er Niang ved at blive frosset ud af Milan/tvunget til Rusland, så kan jeg sgu godt forstå at han melder sig syg.

Det virker for ensporet at skyde alt skylden på Niang. Det er klart hvis Milan og Montella ønsker at gøre brug af Niang så er det anden sag, men hvis ikke, så må man også finde sig i at man som klub er nød til at sælge til en klub hvortil den uønskede spiller vil hen.
Det er altså ikke slavehandel
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/108631/milan-open-rafinha-talks

Det vil ikke være tosset, men han er nok ikke billig.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Magnifico

"Forresten, når man ser videoen, virker det på mig som om, at Fassone er den pæne, rolige og kølige, mens Mirabelli er mere typisk italiensk, lidt en jovial spradebasse. Har jeg ret i den antagelse?"

Det har du fuldstændig ret i ;) Fassone er den mere rolige og kølige type, som godt kan smile, men som man sjældent ser smile. Han virker mere selvstændig. Mirabelli er en "sjover", som har let til latter og smil. Han joker lidt her og der, men denne gang ramte han lidt ved siden ;)
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Gustavo Gomez: Rygter siger, at han er blevet enig med Fenerbahce, og at han er drager til Istanbul i løbet af de næste par dage for at skrive under med de blå/gule.

Kilde: Fotomac


Hmm de italienske aviser skriver ellers, at vi ikke er enig med Fenerbahce, og at Gomez derfor bliver i Milan indtil videre. Han er sat på stand by. Lad os se hvad der sker i løbet af de kommende dage.
Grande Milan!
Skrevet af Milanisti
Hold kæft der flyver mange rygter rundt i de her sidste dage. Det virker til at medierne er gået i selvsving.

Gazzetta påstår at Suso kan ende med at smutte.

Di Marzio mener at såfremt vi henter Rafinha bliver det på en lejeaftale.

Tuttosport melder at Milan henter Krychowiak på en lejeaftale såfremt man sælger Sosa til Trabzonspor.

Corriere della Sera mener at vide at Torino venter på at PSG henter Mbappé - og såfremt Monaco erstatter ham med Belotti - vil Torino hente Duvan Zapata og Mbaye Niang.
Skrevet af Great Milan
Ja, det er skørt, hvad der bliver skrevet rundt omkring. Man ved ikke, hvad man skal stole på. Den ene kilde skriver det ene, og det andet medie skriver det modsatte.

Jeg er faktisk begyndt at læse mig frem til transfer nyheder på diverse klub hjemmesider. De er lidt mere til at stole på. Man kan jo bare bruge google translate til at oversætte.

Fenerbahce har på deres hjemmeside offentligt taget afstand fra enhver form for interesse i Sosa. "Vi har aldrig været i dialog med hverken Milan eller hans agent" hedder det i den offentlige udmelding.

Noget tyder her på, at man har tabt "kampen" om Sosa til Trabzonspor. Jeg vil i hvert fald ikke blive overrasket, hvis Sosa bliver præsenteret som ny mand i den tyrkiske klub. Får vi solgt Sosa, vil jeg blive rigtig glad for Krychowiak eller Marchisio (den er åbenbart ikke helt død endnu).

P.S.: Mauri rygtes til Bologna på en lejeaftale.
Grande Milan!
Skrevet af Milanisti
Ifølge CdS vil Bologna gerne have Antonelli som erstatning for Masina som efter al forventning ryger til Sevilla.
Skrevet af Milanisti
Monaco henter nok ikke Belotti alligevel. De har ifølge De Telegraaf budt €50m på Dolberg.
Skrevet af Great Milan
Her er de udvalgte til EL returkampen i morgen mod Shkendija:

A. Donnarumma - Guarnone - Storari - Abate - Antonelli - Bonucci - Calabria - Gabbia - Gomez - Romagnoli - Zapata - Kessie - Locatelli - Mauri - Torrasi - Zanellato - Borini - Cutrone - Silva.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@GM
Du har naturligvis ret derhen at du klart er den mest kritiske stemme ift Niang. Din Haribo-, klovn-, idiot- og ikke-to-potter-pis-værd-retorik er ikke til at tage fejl af.

At du skulle være den eneste kritiske stemme, er dog regulær historieforfalskning.

Jeg kan faktisk ikke komme på nogen der har ytret fuld opbakning til franskmanden.

De fleste (mig selv indregnet) vil nok påstå at der bør males et lidt mere nuanceret billede af Niang - på godt og ondt. Her ser jeg også primært at de generelle meninger er.

At der er folk der har behov for at komme med infantile og/eller racistiske ytringer om og til ham, vægter jeg som tidligere sagt, ikke synderligt højt (læs: de tosser skal bare ties ihjel).

Jeg er i øvrigt helt på linje med @Bishop her. Omend det ikke skal fratage Niang ansvaret for at opføre sig professionelt.

Som klub har vi skrevet en kontrakt med ham (Niang - ikke @Bishop :) ) - den må vi respektere.

Jeg kan personligt nemt forstå at Niang ikke ønsker at tage til Rusland. Det kan der formentlig ligge både personlige og fordboldmæssige ræson bag.
Ikke mindst at Rusland, som bekendt, er enormt racistisk og at sorte spillere ofte bliver lagt for had - uanfægtet deres indsats. Om det har været en bevæggrund, skal jeg naturligvis lade være usagt.

Tilbage står - hvad end man måtte tro og mene - Niangs ufravigelige ret til at takke nej til ethvert tilbud. Jeg kan slet ikke begynde at forstå hvordan man kan mene at Niang (eller en hvilken som helst spiller) har pligt til at blive solgt, blot fordi det passer bedst ind i klubbens planer.
Igen for at henvise til en fornuftig mand (@Bishop) "Det er altså ikke slavehandel".

Fassone og Mirabelli kommer også igen i fokus her - navnlig sidstnævnte.

Jeg synes at der efterhånden begynder at tegne sig et bilede af at han mangler nogle "relationship management skills" (for nu at bruge et udtryk fra erhvervslivet) ift at håndtere den opgave han er stillet overfor.
Den er jo væsentlig forskellig fra hans tidligere, hvor hans opgave var at finde de "rigtige" spillere.

Nu skal han til at navigere mellem og med en masse interesserenter i en mere offentlig rolle - og det er vist fair at sige at han stadig har noget at lære her.
I den forbindelse, kan man man sige meget om Galliani, men han var en sand mester udi denne kunst.

Mirabelli har i den korte tid han har været ved roret, formået at rage uklar med Raiola, ledelsen i Dortmund og senest folkene i Fiorentina.
Man kan have en holdning til baggrunden, men uanfægtet dette, er det aldrig positivt at have en dårlig relation til potentielle partnere.

Jeg mangler endnu helt at forstå baggrunden for Niangs "sygemelding". Raiola er en snu ræv og måske der ligger noget juridisk i det (såfremt det er sandt at Niang faktisk helst vil blive).
Det kunne dog synes at det også her har noget at gøre med Mirabellis gøren og laden.
Hvorfor skulle han ellers gøre det? Det er jo ikke fordi klubben nægter at sælge ham - tværtimod.

Nuvel - det er en kedelig sag med udelukkende tabere.
Jeg synes personligt det er super ærgerligt at den slags negative historier popper op midt i det der vel nærmest bedst kan betegnes som en euforisk stemning.
Lad os håbe at historien snart får en ende - hvad end det bliver.
Skrevet af Rossoneri
@Milanisti
Monaco henter nok ikke Belotti alligevel. De har ifølge De Telegraaf budt €50m på Dolberg.

Hehe - der er nok nogen der har lugtet at det snart bliver et sælgers marked.

Monaco
Søges: angriber - gerne i top-talent klassen
Haves: €230m

Sindsygt hvis det rent faktisk skulle lykkes Ajax at hente €95-100m for Sanchez og Dolberg. Det må siges at være godt solgt.
Skrevet af Great Milan
Jeg må indrømme, at jeg personligt er ved at være godt træt af Niang. Klubben har redegjort overfor ham, at han ikke er en starter, og at han ikke er udset til at være en spiller i Milan i fremtiden. Han afviser bud fra alle andre klubber, der måtte være interesseret i ham. Watford ville beholde ham, men da brugte han træner fyringen af Mazzarri som undskyldning for at vende tilbage til Milan. Hvorfor? Fordi Watford ikke er gode nok til ham. Så var der Everton, der viste interesse for ham, men efter yderligere undersøgelser af spilleren, trak Everton fornuftigt nok følehornene tilbage. De var sikkert ikke tilfreds med hans personlighed og attitude deraf.

Der hvor Milan eller rettere sagt Montella fejler i forhold til Niang er, da Niang kommer tilbage efter endt lejeophold hos Watford. Da skulle man sætte sig ned med spilleren og gøre ham opmærksom på, at han ikke er tænkt som en del af fremtiden i Milan. Men det gjorde man ikke. I stedet valgte Montella at give ham chancen i træningskampene. 1,5 god kamp var åbenbart nok til at tage ham ind i varmen og sige "Jeg tror på Niang, han bliver i Milan"! Jeg er målløs! Tænk at der ikke skal mere til. Pludselig kom der så et bud fra en by i Rusland, 18 mil euro lød det første bud på, og vupti var Niang til salg. Jamen hov! Hvad er det lige der sker her? Du har lige taget manden ind i varmen ved at lade ham starte i træningskampene, og fortalt omverdenen, at denne ikke var til salg. 18 mil euro lød åbenbart for godt til at være sandt for Montella, som så kunne bruge de indkommende penge på bedre spillere og dermed styrke holdet.

Hvad så nu? Det bette pus er blevet sygemeldt grundet stress ;) he he seriøst?! Man kan have flere meninger om hvorfor, og os almindelige døende finder måske aldrig ud af, hvad intentionen er bag denne pludselige sygdom. Vi kan dog hver især komme med vores konspirationsteorier. Jeg skal da gerne komme med min. Niang gider ikke spille i den russiske liga, fordi han selv synes, han er for god til den. Han har jo selv udtalt, at vil spille i England eller Italien. Nuvel var Watford så også en engelsk klub, men som nævnt nok for lille til Niangs skyhøje forventninger til sig selv. Nå.. Så er der Torino/Mihajlovic, som gerne vil have ham til Juves lillesøster. Vi må jo gå ud fra, at Niang godt vil dette, da han jo selv har sagt, at han gerne vil blive i Italien. Det fører os til hans kære agent Raiola, som har fået noget at arbejde med - at få ham til Torino. Vi er alle bekendt med de 12 mil euro, som Torino allerede har budt på Niang, ikke sandt? Milan har også afvist dette tilbud, da det er for langt fra russernes bud. Cairo har tilsyneladende ikke tænkt sig at øge buddet, hvilket giver Raiola og Niang én mulighed - sygemelding grundet stress! Man forsøger altså at tvinge Milan ud i en handel med Torino.

Så er spørgsmålet så? Skal Milan acceptere de 12 mil euro fra Torino og slippe for yderligere hovedpine med Niang? Eller skal man stritte imod Raiola og Niang og bare lade ham sidde på tribunen de næste to år? Hans løn er let overkommelig, 800 tusinde euro årligt. Det overlever vi nok. I min optik er det Niang, der står dårligst stillet i det her show, da hans karriere kan være truet. Mon ikke Raiola kommer på banen med et nyt udspil om 3-4 dage. Det tror jeg.

Lad os se hvad de kommende dage bringer.
Grande Milan!
Skrevet af OC
Hvad så nu? Det bette pus er blevet sygemeldt grundet stress ;) he he seriøst?!


Akkurat ligesom Kalinic.
La prende Vecino.
Skrevet af Lentini
Interessant nok ser det ud til at træningskampen i Makedonien giver comeback til Romagnoli, som forventes at starte inde. Overraskende syns jeg nok.

Andet interessant;
- Vi starter ud i formentlig 3-5-2.
- Zanellato forventes at spille fra første minut.
- En kombi af André Silva og Cutrone på toppen.
Skrevet af Great Milan
OC

"Akkurat ligesom Kalinic."

Præcis. Ligesom Kalinic og ligesom Keita. Det er åbenbart blevet det nye inn at opføre sig sådan, når man ikke selv kan få lov at vælge klub. Jeg bifalder det i hvert fald ikke.
Grande Milan!
annonce
0