Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Pumarygtet er vist et meget løst et af slagsen.

Og som jeg kan forstå er der ikke mange der regner med at det skulle være aktuelt at gå med til sådan en horribel aftale.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@bisp
Hvorfor vurderer du at det er et løst rygte?

Historien kommer fra Fox Sports. På nyhedssiden er det en meget politisk organisation, men jeg vil påstå at det er USAs største sportsmedie.

Calciomercato bringer også historien, hvilket typisk betyder at det ikke er grebet ud af blå luft.
Skrevet af Bishop
Så vidt jeg ved så var det La Stampa der først bragte rygtet i morges i nat, og hvis det er kilden og de andre medier blot er fulgt trop så anser jeg det ikke som realistisk.

Derudover kan jeg heller ikke forestille mig at man kan ikke kan få mere for det kæmpe brand Milan trods alt er, især med den kinesiske satsning in mente.

Selvfølgelig henter man ikke 100mio som Real og ManU, men 10-15 mio anser jeg som urealistisk.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Hvis vores tidligere aftale, som er fra 2013, lød på €19m hos en af de to store sponsorer, er det vel næppe urealistisk at en aftale lander omkring de €15m.

Det er jo altid svært at fastslå et brands værdi.
De fleste der regner på den slags, vurderer os dog til at ligge omkring en 25. - 30. plads over mest værdifulde brands. Dette efterlader os i en kategori med Southampton, West Ham, Schalke, Everton m.fl.

Ser man historisk på det, er vores brand også styrtdykket i værdi. Dette vil naturligvis have impact på hvilken aftale vi kan opnå.

Set i det lys, er en aftale på givne beløb, vel egentlig ganske realistisk.
Jeg ved ikke om en kinesisk satsning er meget attraktivt i denne sammenhæng, idet det asiatiske marked jo er kendt for kopivarer.
Nu har jeg arbejdet med en del af de store sportsbrands og kan absolut sige at de asiatiske markeder er en udfordring i den henseende.

Og så skal man jo ligeledes se på situationen.
Det er Adidas der opsiger aftalen med os - ikke omvendt.
Vores forhandlingssituation er unægteligt ikke blevet styrket af dette.

Nike pungede voldsomt ud for at få Chelsea (og efter de havde tabt United). Det gør dynamikken i en forhandling helt anderledes.

Nuvel, lad os se hvad det ender med.
Sikkert og vist er det i hvert fald at vi skal have ny sponsor fra næste sæson.
Skrevet af Bishop
Det er jeg alt sammen med på, uagtet vil det overrraske mig meget skulle vi ende med en kontrakt i det område, det strider desuden også direkte imod klubbens ambitioner. Ja Adidas opsagde eftersigende kontrakten, men vi ved jo ikke hvad der stikker bag. Det er ikke længe siden Adfidas forlængede kontrakten med Milan og siden den gang er klubbens værdi og brand ikke blevet forringet.

Men ja vi må se tiden an, personligt tror jeg at vi kommer ud med aftale der som minimum matcher Addidas aftalen.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Ja Adidas opsagde eftersigende kontrakten, men vi ved jo ikke hvad der stikker bag.

Det er nemlig det der er spørgsmålet.
Nogle siger at det skulle være grundet brud fra vores side - hvad det så end skal betyde.
Andre steder har jeg læst at det skyldes at Adidas simpelthen vil samle deres engagement omkring færre brands og herunder samlet mindske deres investering.

Det er ikke længe siden Adfidas forlængede kontrakten med Milan og siden den gang er klubbens værdi og brand ikke blevet forringet.

Aftalen blev forlænget i 2013.
Skal man tro på folk der laver beregninger på dette, så er vores brand kraftigt forringet i denne periode.
Skrevet af Bishop
Ok mente faktisk at det var senere at Adidas forlængede. Men samtidig vil jeg nu mene at potentialet er større end længe, hvilket muligvis ikke kommer ud i beregningerne, men for mulige brands, burde det være lige til at se at fremtiden trods alt ser bedre ud nu end den gjorde i 2013.

En markant bedre tv aftale for serie a, synes jeg heller ikke er et dårligt pejlemærke for at vi ikke burde acceptere en dårligere aftale. Det betyder trods alt at der er fremgang at spore. Og mon ikke også at Juventus når de skal genforhandle får en langt bedre aftale?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Forskellen ligger vel i at Milan har afviklet de seneste 7 somre, mens Juventus derimod har lagt på. Jeg kan ikke se at de to klubbers situationer er sammenlignelige på det punkt. Og de seneste 6-7 års neddrosling hjælper næppe på Milans argument om at få en aftale i samme eller bedre stand, som den man strikkede sammen med Adidas. Potentialet gør derimod, og at man rent faktisk har påbegyndt en udvikling af klubben siden salget i april måned. Jeg tror også sagtens at Milans kommercielle afdeling kan rive den ene markedsrapport ud efter den anden, som beskriver det store uopfyldte potentiale, til egen argumentationsfordel. Og et key element i det, er naturligvis Milan China – det element af forretningen har jeg desuden svært ved at blive klog på, men mere om det senere.

Overordnet set synes jeg dog det er en bet for Milan, at aftalen med Adidas termineres efter indeværende sæson. Det er meget muligt at Adidas vil snævre det felt ind, som man sponsorerer, men det fjerner ikke faktum fra at Milan i den henseende så er blevet fravalgt, og ikke indbyder den kommercielle brandmæssige værdi som Adidas vurderer de skal have fra deres samarbejdspartnere.

Tallene 10-15mio€ er revet ud af røven fra Tuttosport. Jeg ved ikke hvor de har de tal fra, og spørgsmålet er om de selv ved det. Jeg tillader mig at betvivle rigtigheden af de tal, til andet er bevist – specielt 10mio€ lyder lidt hen i vejret. Det er en halvering af nuværende aftale. Derimod kunne jeg dog sagtens forestille mig, at Milan havner i en aftale som er performancerelateret, forstået på den måde at der udover et grundbeløb for sponsoratet, ligger større bonusser eller klausuler, som aktiveres alt efter hvordan sæsonen forløber. Jeg kunne let se for mig, at fx Champions League kvalifikation (igen) bliver nøglen til at der aktiveres større beløb.

Tilbage til Milan China; jeg kan ikke huske hvilket medie der skrev i sidste uge engang at Milan China lancering ville blive udsat yderligere et halvt års tid på grund af ny bureaukratiske reglementer i det kinesiske. Den nyhed virker en anelse mærkværdig i og med, man så kan se at Milan har lavet en sponsoraftale med Alpenwater(har aldrig hørt om dem før), mens Giorgetti turnerer rundt med Milan China
butikken.

Overordnet set har jeg rigtig svært ved at finde hoved og hale i alt det kinesiske bureaukrati, og det bliver endnu sværere når de italienske aviser kaster sig ud i gætterier og gisninger i den henseende. Det skal dog siges at jeg ikke har læst vanvittigt indgående, men undrer mig udfra det halve øje jeg har læst nyhederne.

Giorgetti, Milans nye kommercielle direktør, bliver dog rigtig interessant at følge, fordi han skal hive det maksimale ud af Milans brand. Audi og Adidas har forladt skuden, og nu skal han levere resultater i den henseende ved at hente hjem aftaler som ikke stiller Milan dårligere, alt imens han er bindeleddet i den kommercielle sammenhæng fra Milano til Kina.

Hvad angår kritikken omkring mercatoen, synes jeg den er trættende og usaglig, fordi alle som har udtalt sig lever i en parallelverden. Man tager stadigvæk udgangspunkt i at Milan er det samme som for 10-15 år siden, og at man snarere skulle have anvendt penge på flere i ”Bonucci-klassen”. Men Bonucci blev jo kun realiseret på en helt unik baggrund. Særligt Berlusconi skal stikke piben ind, når han afleverer klubben med et dundrende underskud på 75mio€ alt imens de sidste 14 transfervinduer under Berlusconi blev behandlet som en slags damage control, hvor man afviklede og forsøgte begrænse tabene snarere end at investere og udvikle. Det er meget svært at tage bare en smule seriøs.
Skrevet af Rossoneri
Som jeg ser det, er mercato-kritikken todelt.

Den ene der siger at Milan skulle have købt bedre spillere, er naturligvis tåbelig. Det svarer nærmest til at foreslå at vi bare vinder alle kampe.

Den anden del der peger på at antallet af spillere gør det svært at nå et relativt kortsigtet mål (Top4 i denne sæson), synes jeg umiddelbart har mere på sig.

Som jeg skrev tidligere, mener jeg i hvert fald personligt at man godt kunne have undladt at købe 2-3 af de spillere der er kommet til.

Men nu er situationen naturligvis at vi har hentet disse spillere og vi må sikre at komme op i gear så hurtigt som muligt. Forhåbentlig bliver ændringer i de kommende to vinduer dog minimal, så der kan arbejdes på kontinuitet og identitet.
Skrevet af Lentini
Hvad Fassone selv fortæller kommer vi til at angribe de næste vinduer mere "konservativt". Syns han har redegjort ganske fint for tankerne bag de handlinger og beslutninger man foretog sig i sommers, og risikoen deraf.

Man kan naturligvis altid snakke om antallet er for dristigt, og der blir det meget subjektivt. Havde jeg siddet i Mirabellis stol spillede bl.a. Conti og Kessie ikke i Milan. Men når kritikken går på selve kvaliteten syns jeg den blir idiotisk. Milan kan ikke bare gå ud og hente Thiago, Modric, Lewandowski etc.
Skrevet af Lentini
La Repubblica følger op på trøjesagaen ved at hævde at Milan må æde et tab på 5mio årligt i aftalen ift aftalen med Adidas.

For min del savner jeg lidt mere information om længde og eventuelle klausuler i aftalen, for at tage et standpunkt på Giorgettis arbejde i den henseende.
Skrevet af Lentini
Nå ja, så er der jo en lille kamp der skal spilles i aften.

Den vinder vi 4-1. Regner med at oddsene på lige det resultat nu rasler ned af.
Skrevet af Rossoneri
Købt!!
Skrevet af Lentini
Nå, Joao Mario også skadet hvorfor Inter stiller med stålet og Borja på den centrale midt. Den konstruktion vil jeg gerne se hvordan rollerne fordeles.

Nå, men simpelt krav: Vind. Andet kan ikke bruges.
Skrevet af Pirlo21
sikke en skæbne kamp vi skal igang med, har glædet mig hele dagen. Og selvom der selvfølgelig også er frygt, så har jeg haft en god mavefornemmelse hele dagen og tror på en stor aften, fra vores holds side.
Missionen er meget simpel, vinder vi - er vi med igen. Taber vi, er vi meget lang efter top 4.

Er glad for at vores bedste offensive kort starter i dag, Suso er selvfølgelig manden der offensivt kan gøre forskellen for os, i form af assist eller mål.
Er generelt meget spændt på at se hvordan vi spiller offensivt. Både Jack og Suso har været hjemme i Milano mens de andre var på landsholdindkald og jeg håber godt nok at Montella har lavet en god plan for vores offensiv sammen med de to.

Håber Jack har fået en mere fri rolle i dag offensivt og trækker til venstre når vi angriber og håber også Suso trækker ud på kanten i højre side ofte.

3 mands forsvaret har Montella holdt fast i, det er på tide vi holder nullet - meget gerne i dag :)

God kamp til alle, Kom SÅ AC MILAN, lad os så klaske de Inter hunde :D
Skrevet af MaggiMagg
god kamp folkens
Skrevet af Rossoneri
Suso skal bytte side med Silva, så ham og Jack ikke hele tiden søger samme rum.
Skrevet af Rossoneri
Elendigt af Bonucci og Musacchio!
Skrevet af Rossoneri
Biglia er jo skandaløs i sit markeringsspil. Sæsonens klart største flop.
Skrevet af Martinovic
Har først fået tændt nu, men det er klart Bonuccis mål. Han skal følge én mand og det formåede han ikke.
Mojn do!
annonce
0