Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Jo, men jeg har bare den holdning, at giver man 300 mio. kr. for en spiller, så skal han starte inde. Ellers er det penge i vasken.

Og den holdning er du jo fuldt berrettiget til - jeg deler den bare ikke.

Jeg mener at at træner skal være klog nok til at læse modstanderens styrker og svagheder og derfra vælge de spillere der er bedst egnet til at udnytte de svagheder.
Spiller vi fx mod et forsvar hvis gennemsnitshøjde er 1,70 (for nu at sætte det på spidsen), giver det god mening at stille med wings der kan slå præcise indlæg og en angriber der vinder 90% af sine dueller i luften. Det må, alt andet lige, øge chancerne for sejr.

Skal vi tilbage til noget der ligner et topplan, må vi forvente at have gode (og dyre) spillere på bænken. Der skal nok blive masser af spilletid til alle.
Skrevet af Bishop
Med Milans økonomiske situation i betragtning så kan man godt argumentere for at Silva er et såkaldt luksusindkøb, man har tydeligvis betalt en masse for potentialet, og på sigt kan det jo meget vel ende med at være både sportsligt og økonomisk gunstigt.

Men det er da klart at havde man brugt Silvas og Kalinic indkøbspris på bare en spiller, så havde man sikkert fået en bedre her og nu løsning. Og havde ledelsen spottet Cutrones umiddbare opblomstring så kan man ikke udelukke at det var den vej man var gået.

Nu står man "pludseligt" med to ret store talenter på hånden..
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Jeg har svært ved at se problemet i at vi har tre dygtige angribere, hvoraf to af dem er talenter fra øverste hylde.

Igen så giver det jo Montella nogle taktiske muligheder for at spille med to på toppen.

Når man ser hvad andre spillere er handlet for i sidste vindue, er det vel svært at se Silva som andet end et røverkøb. Vi taler om førstevalget på det portugisiske landshold og herunder europamester.

Både Silva og Kalinic var i øvrigt Montellas valg (hvor Belotti og Aubameyang var ledelsens).

Lad os dog i højere grad glæde os over at vi endelig har kvalitet og taktiske alternativer på bænken - uanfægtet hvem der starter.
Jeg forstår slet ikke at man skal begynde at gale op om fejlkøb osv. Det er en markant styrkelse af truppen. Jeg får nærmest en lykkefølelse ift sidste sæson hvor man skulle vælge mellem pest eller kolera i form af Bacca og Lapadula.
Skrevet af Lentini
Jeg er faktisk ikke sikker på at Silva er Montellas valg. Der har været lidt hvisken i krogene omkring Silva, og begejstringen herom mere var Mirabelli. Men tvivler da på at Montella har stillet sig decideret på bagbenene over ham.

Jeg tror så heller ikke at de havde forventet Cutrones eksplosive udvikling. Det kan jeg så nævne, at det havde jeg heller ikke.
Skrevet af Lentini
Peppe Di Stefano melder at følgende opstilling blev afprøvet til dagens træning;

Donna; Musacchio, Romagnoli, Rodriguez; Calabria, Kessie, Biglia, Borini; Suso, Calhanoglu; Kalinic.

Tja, jeg havde nok valgt Zapata fremfor Calabria og rokeret rundt med Rodriguez på wingbacken.
Skrevet af Bishop
@Rosso

Et problem er det bestemt ikke, og personligt er og har jeg også hele tiden været positiv og glad for Silva indkøbet.

Men det forhindre mig nu ikke i at kunne forstå rationalet i at vi her og nu måske havde været bedre stillet med Cutrone og 1 angriber fra øverste hylle, vi spiller jo alt trods kun sjældent med to decideret angribere.

Men fejlkøb er bestemt heller ikke en konklusion jeg vil bruge endnu, og det gælder i og for sig alle de spillere vi hentet.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bisp
Det var bestemt heller ikke møntet på dig.

Man kan diskutere om man kunne have handlet anderledes. I så fald ville alternativet være Aubameyang, som naturligvis er (minimum) et niveau over de angribere vi pt har i truppen.

Omvendt ville jeg satme være nervøs for at have en angrebs-roster bestående af Aubameyang og Cutrone. En skade til førstnævnte, ville være en katastrofe.

Jeg er, som de fleste, meget imponeret over Cutrones udvikling. Men jeg ser ham trods alt ikke være 1. angriber endnu.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Ja, hvis den opstilling holder (og det gør den jo ofte når den kommer fra Di Stefano), mener jeg igen at der kan stilles spørgsmålstegn ved Montellas evne til at udtage den "rigtige" trup.

Rodriguez har vel været vores bedste spiller indtil nu. Det må være oplagt at spille ham på hans foretrukne plads.

Romagnoli skal spilles ind på en relativt ny plads (i klubsammenhæng). Hvorfor ikke lade ham spille der?

Zapata spiller en super kamp mod Genoa og er bedste mand i forsvaret efter min mening. Det må være enormt nedslående for ham at spille en god kamp, for derefter at blive smidt på bænken. Og giver i øvrigt også et besynderligt signal til resten af truppen.

Nu er det uvist om det bliver Borini eller Calabria på venstre wingback. Jeg håber inderligt på førstnævnte, da han har et bedre venstreben og er vant til at spille i den side. Calabria har ikke imponeret når han har spillet i den "forkerte" side.

Man får jo efterhånden indtryk af at Montella bruger samme udvælgelsesmetode som Dommenech - det er i hvert fald svært at se logikken bag.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Rodriguez i midterforsvaret? Har han sniffet coke?
Skrevet af Bishop
https://media-foto.tccstatic.com/storage/album/thumb1/5d63744f4d92f9a15c68926b3d873c74-33118-1508858613.jpeg

Ja det ser ud til at det bliver opstillingen som Lentini nævnte tidligere. Hvor man vil gå ned i et 4mands forsvar når der skal forsvares. Kommer der ikke 3 point på kontoen idag, så er jeg egentlig ok med at Montella må begynde at rydde skabet. Der er simpelthend ingen gyldig grund til at køre denne hybridløsning, der samtidig fejlplacere en uhyre dygtig WB
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Det skal jeg lade være uvist, Fossa. Rodriguez spillede store dele af sidste sæson på den position i Wolfsburg - ikke at det på nogen måde skal et kvalitetsstempel.

Så det kan han godt spille, men imo er der immervæk en forskel ved at spille forskellige spillere på positioner som de kan udfylde, og der hvor de er bedst.

Og min mening er at Rodriguez har været rigtig stærk hidtil på den venstre wingback. Så jeg havde ikke foretaget en sådan disposition.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Som du selv fremhæver Lentini. Rodriguez har været virkelig dygtig på den venstre wingback, og det ville jo slet ikke gå an, hvis han var så offensiv fra en position i midterforsvaret. If it aint broke, then why fix it?
Skrevet af Rossoneri
@Fossa,
Nu er det jo ikke første gang Rodriguez bliver brugt der. Egentlig synes jeg ikke han har været dårlig.
Det er snarere et spørgsmål om at han klart er bedre på venstre wingback - og efter min mening har været blandt vores tre bedste.
Skrevet af Rossoneri
Lorenzo Giorgetti udtaler i et interview at vores nye sponsoraftale er økonomisk bedre end vores nuværende.
Der kan naturligvis være mange aspekter i dette, men det bliver interessant at se detaljerne (så mange som vi nu kan få), når den nye sponsor afsløres (de fleste forventer at det bliver Puma).
Skrevet af Bishop
Som forventet, hehe.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Vi kan godt alle sammen være enig i, at han har været bedst på den venstreback / wingback position, hvor han kan tage sin raids op gennem siderne
Skrevet af Rossoneri
@Bisp
Ja, lad os nu se når tallene kommer frem. Der kan være mange aspekter og "hvad-nu-hvis´er" involveret i det statement.

Men hvis det rent faktisk er lykkedes at hente mere end de €19,7m vi pt. får fra Adidas i direkte sponsorat, er det rigtigt flot arbejde.
Skrevet af Lentini
Det blir interessant hvad Giorgetti kan udrette. Hans arbejde begynder at komme i fokus nu. Et aspekt i forretningen som for mig er meget interessant.

Chievo har været så venlige at sende Inglese på bænken til aftenens kamp. Det forstår jeg ikke meget af.
Skrevet af Bishop
@Rosso

Hvis jeg ellers brugte smiley´s så havde jeg sat en ind efter min kommentar, den var ikke tænkt som en, hvad sagde jeg kommentar. Ja det interessant at se tallene, jeg undrer mig dog hvis han skulle lyve, i og ned at han i samme udtalelse nævner at tallene vil blive offentliggjort.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bisp
Tog det nu heller ikke sådan.

Min kommentar skulle ses i lyset af at sandheden har mange former.
I at det skulle være en "bedre" aftale, kan der ligge mange sådanne sandheder.
Det kunne også være noget med forventet salg af merchandise osv.

Men det glæder mig at en ny aftale er på plads. Det er næppe med Lotto som jeg ønskede mig, men Puma (såfremt det holder) synes jeg også fint kan gå.

Den dragt Newcastle spiller i, ville også fungere i sort og rød. Og så gerne klassiske helt hvide og helt sorte som alternativer.
annonce
0