Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gasbarroni
Jeg tænker ikke på sign-on bonus og agenthonorarer. Det kan formentlig klares for €2-3 mio.

Jeg tænker alene på lønomkostningerne.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg regner stærkt med at de 3mio er opgjort i Brutto, men selvf. kan der være et hav af bonus ordninger mm. som formentligt får det til at løbe højere op, men dette vil jo også gøre sig gældende selv med en lavere løn.

men ved et køb skal man også huske at der ofte er præstations bonus som man også lige skal have for øje.
Skrevet af Lentini
Skatteministeren Gasbarroni :)

Hvorom alting er, så slår Galliani naturligvis til, hvis han kan fiske Fernando på en fri transfer til sommer. Vi kan ikke tillade os at være synderligt kræsne for tiden. Det er klart for enhver.

Derudover er Fernando en central spiller for Porto, ligesom Honda var det for CSKA Moskva. Og med de summer, som Porto forlanger for deres spillere, kan jeg let forestille mig at de vil forlange et utilhørligt beløb, som CSKA fx krævede for Honda(var det 6mio€?). Porto står også i en tæt mesterskabskamp, så at lade Fernando gå for pebernødder gør man ikke, når vi snakker om en central spiller. Derfor forestiller jeg mig heller ikke, at Galliani vil gøre synderligt meget ud af forhandlinger med Porto.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Du mener han ikke vil gøre noget ;-)

Men Inter skal lige oppe sig her, for vi har mere brug for ham end i har.

Skrevet af Gasbarroni
Hvorfor regner du stærkt med, at det er brutto? Fordi de italienske medier i lige netop dette isolerede tilfælde skulle være gået væk fra brugen af nettolønninger?

Hvis der er hold i de italienske mediers oplysninger, er jeg bange for, at en 4-årig aftale snarere vil koste Milan i omegnen af €26 mio.

€8 mio. rygtes det i øvrigt, at Porto forlanger for at slippe ham nu.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg har nu set dem bruge Brutto tidligere, men ja de har en syg tendens til at oplyse netto.

Jeg læste først nyheden igennem et anden lands nyhedsmedier og de oplyser som regel Brutto, men det kan være de har glemt denne detalje.

Men selv 26mio er billigt i forhold til de 20mio som Porto i sin tid krævede plus bonus, hvilket ville have fået hans samlede pris op over svimlende 40mio.

Så selv hvis i havde fundet en med samme niveau 2mio Netto i løn (ca. 16mio 4år brutto), så ville i næppe købe denne type spiller til under 12mio. Og de 12mio er mildest talt optimistisk.

Men ja det er dyrt, men det er spiller i den klasse jo nærmest altid.

Ja Roma snupper Nainggolan til 9,5mio Euro, men kun for en halvpart så vi er nærmere oppe på 16mio euro total, plus lønninger, så han ville have været en dyere løsning.
Skrevet af Sheriffen
No no, no no no no, no no no no, no no there´s no money!
No no, no no no no, no no no no, no no there´s no money!
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Jeps, den helt store historie i Milan omhandler snakken vedrørende Fernando. Der er desuden en masse snak på rygtebørsen, som vedrører Milan:

Sportmediaset melder at Lazio og Milan er i dialog vedrørende en byttehandel mellem Alessandro Matri og Senad Lulic. Der meldes yderligere at Claudio Lotito dog gerne vil have Kevin Constant med i handlen. Guruen Di Marzio melder dog over SkySport at Milan afsøger en masse destinationer mhb. på at afskibe Matri, men at der ikke er den store interesse for Matri. Samme medie, SkySport, melder dog i kølvandet på Di Marzios udtalelser at Sampdoria har interesse i at leje Alessandro Matri for den resterende del af sæsonen, med købsoption. Der spekuleres yderligere i at Andrea Petagna hentes hjem, men den snak er meget mere ukonkret.

Sky Sport melder at Galliani på sin tur til Brasilien, fandt en destination til Gabriel. Det forventes at Gabriel bliver sendt af sted på et halvårligt lejemål, hvorefter han returnerer til sommer til yderligere evaluation.
Tuttosport er sløve i betrækket og melder om at Clarence Seedorf har peget på Dória og Éderson Silva, som de to primære forstærkninger til truppen. I en sidebemærkning nævnes det yderligere at Seedorf har sagt god for Fernando.

Unavngivne kilder melder desuden om at Milan har kølnet interessen i både Marco Parolo og Jorginho. Parma vil ikke godtage det lejetilbud, som Milan har forelagt dem. Jorginho nævnes der ikke mere om.

Mediaset hævder i øvrigt at Aurelio De Laurentiis skulle have taget kontakt til Parmas ejer, Ghirardi, for at høre om muligheden for at erhverve sig Marco Parolo, efter det for andet transfervindue i træk, mislykkedes Napoli at hente Maxime Gonalons i Lyon. Som nævnt før vil Parma ikke godtage lejetilbuddet fra Milan, selvom Marco Parolo gerne vil skifte til Milan. Men som minimum vil de acceptere et halvpartssalg. Beløbet ligger omkring de 4mio€. Di Marzio har dog overfor Sky hævdet at Parolo nødvendigvis ikke diskvalificerer Maxime Gonalons, pga. spillernes forskellige karakteristika.

Så kommer hele Fernando-snakken, som er svær at finde hoved og hale i, fordi der både er navngivende og unavngivende kilder i spil.

Sportmediaset samt O Polvo melder begge at Milan har sikret sig den defensive midtbanespiller, Fernando, på en fri transfer fra Porto. Det samme gør et par unavngivende kilder. O Polvo samt en unavngiven kilde hæfter sig ved de frugtbare samtaler, som skulle have været fundet sted i Brasilien mellem Galliani og spillerens agent. En unavngiven kilde melder samtidig at Fernando skulle få en årsløn på 3mio€, men hvor langt kontrakten strækker sig, meldes der intet om.

En anden unavngiven kilde melder, at Porto gerne sælger nu, hvor Sportmediaset strækker sig endnu længere ved at hævde at Porto forlanger 8mio€ for at afgive spilleren i dette vindue. Det skulle Galliani ikke have nogen form for interesse i, særligt da Fernando allerede har spillet Champions League for FC Porto, og derfor ikke kan benyttes i de forestående opgør mod Atlético Madrid i februar.

Til SkySports spørger Galliani naturligvis dumt hvem Fernando er? Derefter bekræfter han at Fernando er en dygtig spiller, men at man ikke ligger i konkrete forhandlinger. Derudover snakker han om at truppen på 30 mand pt. er for stor, og at der skal udsluses nogle spillere. Den kan man så tolke, som man vil. Di Marzio siger til Sky at han ikke er sikker, da Fernando tidligere har hentet interesse fra Juventus, Napoli og Fiorentina.
Skrevet af Lentini
Milan har haft besøg af Sampdoria delegerede her til aften. Efter mødet var Carlo Osti, Sampdoria, dog ikke videre meddelsom. Det eneste han udtalte, var at man forsøgte at finde en angriber, som Mihajlovic havde efterspurgt. Snakken handlede om et lejemål af Alessandro Matri, som Milan hidtil ikke har haft held med at kunne afsætte. Men hvordan snakken forløb, er lidt svært at gisne om. Det formodes, at aftalen vil inkludere en retur til Milanello for Andrea Petagna.

Milan Channel fik sig desuden en sludder med Ernesto Bronzetti, som var deltagende til offentliggørelse af Keisuke Honda tidligere idag. Det hele startede åbenbart med at Bronzetti havde en sludder med Hondas bror på Mallorca, hvor han fortalte om Hondas drøm, der bestod af at spille i 10´eren for Milan, som han gebrokkent forsøgte at berette idag.

Bronzetti fortsatte desuden sin snak med at komme med sin mening vedrørende Balotelli. Han kalder det en dårlig forretning, hvis Milan sælger for under 30mio€, hvilket jeg er enig i. Desuden forestiller han sig ikke at nogen udover Mourinho pt. har en kapacitet til at kunne lokke Balotelli fra Milan. Der er jeg personligt ikke enig, fordi Balotelli har Raiola som agent samtidig med at han let kan gøre det besværligt for sig selv, hvis han ikke snak dropper den teenagefornærmede attitude.
Skrevet af Lentini
Her dagen derpå den overraskende melding omkring Fernando, er hovedtemaet blevet ændret til en angriber, som kun har scoret 1 gang på 939 minutter: Alessandro Matri.

Der er flere unavngivne kilder, eller om man vil, reportager omkring Matri. Som bekendt havde Milan i går et møde med Sampdorias delegerede, med Carlo Osti i front. Det var en indledende forhandling, som har flere ”stridspunkter”. Sampdoria vil, som nævnt før, gerne tage Alessandro Matri på lån med en købsoption. Matri tjener dog en ganske betragtelig løn, som Sampdoria ikke kan overtage. Derfor forhandles der yderligere om hvor meget Sampdoria skal betale af Matris lønninger. Det andet springende punkt, som Milan til gengæld har smidt på forhandlingsbordet, er den anden halvpart af Andrea Poli. Clarence Seedorf skulle være begejstret for den unge italiener, og derfor har Milan tilladt sig at smide ham ind i forhandlingerne. Hvorvidt han er en del af en købssum osv., står stadigvæk hen i det uvisse. Andrea Petagna nævnes igen som spilleren, der returnerer til Milan som gardering for Balotelli og Pazzini i tilfælde af skader.

Andre unavngivende kilder nævner Lazio som en mulighed. Claudio Lotito skulle dog have Fabio Quagliarella som førsteprioritet grundet Matris prisskilt. Milan skal være villige til at sænke prisen på Matri, før Lazio vil honorere det. I samme instans nævnes det igen, at Senad Lulic kunne være en mulighed som forhandlingsobjekt. Lulic blev i sin tid hentet, specifikt peget ud af Petkovic, som Lotito i den grad har set sig sur på og overvejer et sagsanlæg imod i sædvanlig dramatisk Lotito-style.

Til sidst blev Daniel Pradé fra Fiorentina, spurgt om Alessandro Matri, efter deres Coppa-kamp mod Chievo i går. Her nævnte han at Viola ikke havde nogen interesse i at erhverve sig Matri.

Umiddelbart synes jeg dog at handlen med Sampdoria ser mere realistisk ud end med Lazio.

Af andre afgange bliver Cristian Zaccardo nævnt som en spiller, Premier League klubben West Bromwich, gerne så i deres stald. Der nævnes ikke noget om hvorvidt Zaccardo selv er interesseret. Personligt forestiller jeg mig ikke, at der er nogen som stiller sig i vejen for det skifte i Milan.

Sky Sport med Di Marzio i spidsen nævner at Besiktas skulle have interesse i at hente den brasilianske cirkushest, Robinho. Unavngivne kilder siger dog at Robinho, efter en kort betænkningsperiode, skulle have sagt nej tak til tilbuddet fra tyrkerne. Det kan tyde på, at vi har særdeles svært ved at afsætte den forbandede brasilianer, og jeg kan snildt forestille mig at fansenes utilfredshed omkring Robinho stiger ovenpå hans afvisning på et skifte til Besiktas.

Unavngivne kilder melder at Milan har fået to konkrete henvendelser på Gabriel. Først er det Santos, som er villige til at tage Gabriel på lån, det næste års tid, som Milan ikke skulle være afvisende for. Den anden er portugisiske Sporting Lissabon, som gerne tager ham på lån indtil sommer. Jeg kan ikke se Gabriel få spilletid i Sporting Lissabon, hvor den portugisiske landsholdsmålmand, Rui Patricio, opholder sig.

I snakken omkring Marco Parolo, skulle Fiorentina også have meldt sig ind i løbet iflg. tuttomercatoweb.

Gårsdagens helt store samtaleemne, midtbanespilleren Fernando, bliver selvfølgelig også omtalt i dagens medier. La Gazzetta dello Sport melder at Milan principielt er enig med Fernando, om en kontrakt gældende fra juni. Men både Napoli og Monaco skulle være på spring, skulle der opstå uenigheder mellem Fernando og Milan. Jeg er stadigvæk pessimistisk.

Tuttosport nævner at Milan er i fremskredne forhandlinger omkring den unge angriber, Patrick Ciurria, 18 år gammel og fra Spezia hvor Devis Mangia er blevet træner.

Det skulle desuden være en formalitet at Christian Abbiati forlænger sin kontrakt for endnu et år.

En anden interessant rapport, dog unavngiven, er at den tidligere forsvarskæmpe, Jaap Stam, bliver Clarence Seedorfs højre hånd, og derved indgår i trænerteamet omkring AC Milan. Jeg ved ikke om det er på ligefod med Mauro Tassotti. Jeg kan ikke forestille mig, at Milan vil hælde Tassotti ud af klubben. Men positivt at Seedorf har nogle krav, som Milan ser villige ud til at efterkomme, for at danne de bedst mulige rammer for den nye cheftræner.

Mediaset melder, at min egen personlige trænerfavorit, Cesare Prandelli, formentlig får sig en trænergerning udenfor Italiens grænser efter VM slutrunden i Brasilien. Flere peger på, Mediaset også, peger på Tottenham som den næste destination for Cesare Prandelli. Han har et godt forhold med Franco Baldini, og desuden tror ingen på at Tim Sherwood får længere end til sommer, som frontmand og cheftræner, i Tottenham.

Corriere dello Sport melder desuden at Milans nytilkomne spiller, Keisuke Honda, er Østens svar på David Beckham. Den kommer vidst ikke, som en videre stor overraskelse.
Skrevet af Lentini
Der er kommet lidt yderligere oplysninger ud omkring forhandlingerne mellem Sampdoria og Milan vedrørende det forhåbentlige snarlige lejemål af Alessandro Matri til Sampdoria.

Unavngivne kilder nævner at hele tre spillere faktisk er iblandt forhandlingsobjekterne omkring lejemålet med følgende købsoption. Nenad Krsticic(halvpart), Pedro Obiang(halvpart) og Andrea Poli. Corriere delle Serra melder at Galliani arbejder på en rabat af den anden halvpart på Andrea Poli, så han fra sommer er 100% Milan-spiller.

Samtidig har Galliani snakket med Radio Monte Carlo i dag, hvori han blev spurgt om stridighederne mellem Barbara Berlusconi og han selv. Han forsøgte naturligvis at dysse problemet ned, ved at forklare at man i starten var gået fejl af hinanden, men at man har reddet trådene ud nu. Han slår fast at han har det overordnede ansvar for det sportslige, mens Barbara har det kommercielle og administrative. Der bliver ingen indblanding fra de to på andre områder. Det er jo rent ud sagt en fis i en hornlygte, når det står ganske klart at både Sean Sogliano og Clarence Seedorf er håndplukket af Barbara, som er et sportsligt anliggende.
Skrevet af Lentini
Galliani fortsætter sin søgen mod en central midtbanespiller, og nu er pilen peget på Michael Essien i Chelsea. Han har kun status som marginalspiller, og vil gerne søge spilletid andetsteds, som Mourinho ikke vil stille sig vejen for. Det tænkes at Essien ankommer på lejemål til sommer, hvorefter Fernando overtager hans position i truppen.

Samtidig melder Sky Sports, at det skulle være lige op over med en lejeaftale resten af sæsonen, for både Jherson Vergara og Gabriel, hos Reggina i Serie B. En aftale der kan blive gennemført denne dag.
Skrevet af Martinovic
Kan ikke se hvad vi skal med Essien, selv det bliver noget ghanesisk fysik med Muntari og Essien.

Savner nogen, der er bedre fremadrettet.
Mojn do!
Skrevet af Viola 4 Ever
Essien kan vel heller ikke bruges i CL. Han har i øvrigt set skidt ud de sidste mange gange jeg har set ham spille for Chelsea. Han er ikke på samme niveau som han var for nogle år tilbage.
Det ville være en meget kortsigtet, og dyr, løsning.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Old Bull Lee
Essien er daa helt hul i hovedet. Hvorfor er der egentlig verserende rygter om def. midtbanespillere? Hvis vi mister De Jong så går det da helt af helvedes til..
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Montolivo kan spille De Jongs plads.
Mojn do!
Skrevet af Viola 4 Ever
Montolivo kan spille De Jongs plads.


Så er vi da for alvor ude i bare at flytte brikker rundt på en taktiktavle.
De Jong og Montolivo er to radikalt forskellige spillere med vidt forskellige forcer.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Martinovic
Montolivo er faktisk bedst på den plads foran forsvaret. Det er der, han i mine øjne har gjort det bedst for Milan, da han er bedre som spilfordeler end som tovejsspiller.
Mojn do!
Skrevet af Viola 4 Ever
Ja, men det er jo kun et aspekt.
Pirlo har også altid ligget og styret opspillet fra en position lige foran forsvaret, det gør ikke at Pirlo i det defensive pludselig er bølgebryderen og bolderobrer. På samme måde er De Jong ikke nødvendigvis spilopbygger blot fordi han på en grafisk opstilling ligger foran forsvaret. Det er han ikke, det har han aldrig været og det bliver han heller aldrig.

De Jong og Montolivo komplimenterer hinanden og begge typer har bestemt deres plads, men man kan ikke bare erstatte den ene med den anden lige over.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Martinovic
Det vil give en anden form for fodbold, men Montolivo viste i sidste sæson, at han sagtens kan spille regista. Hans dybe pasningsspil er bedre end De Jongs, men han er ikke en oprydder på samme måde.

Mojn do!
annonce
0