Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gustenv@rius
Det er vanvittigt hvis Gattuso overhovedet er i spil som mulig kandidat til posten som førsteholdstræner. Det kan kun gå galt.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Bishop
Jeg er helt enig Gusten, nærmest absurd hvis man ikke er blevet klog af skade.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Folkens. Husk at Seedorf og Inzaghi tidligere har haft succes.

Det er mere ærgeligt, at Lentini som skriver, at han har fået rettet op på U-holdet, at han så skal være vikar.
Skrevet af Rossoneri
@fossa
Den fanger jeg ikke lige. Hvad har Seedorf og Inzaghi haft succes med i denne sammenhæng?
Skrevet af Lentini
Jeg kan ikke helt se hvordan Pippo og Clarence kan smides i samme båd? Pippo vandt Viareggio Cup med U-holdet, men opnåede intet med Serie A mandskabet udover en gang kluddermor hvor ingen syns at vide hvad de skulle.

Clarence er trods alt bedst præsterende træner i Milan siden mesterskabet. Endda med afstand. Hans snit på 1,94 pts i det halve år han var træner i Milan er klart bedst. Der var kun to trænere som gjorde det bedre i den sæson. Problemet med Clarence var at han ret beset blev ansat af Lady B og ikke Galliani midt i deres interne battle hvor Lady B forsøgte at presse Galliani ud, hvor Berlusconi så lavede den dummeste beslutning i hans æra. Dele magten mellem to mennesker der ikke kunne udstå hinanden.

Det som yderligere vanskeliggjorde Clarences tid var at han lavede en typisk "hollænder". Han troede han vidste alt, og lagde sig dermed ud med flere af spillere og flere i sin stab, bl.a. Tasotti. Tilsidst stod han ret alene med sine synspunkter. I CL røg vi ud til den tids ubekendte faktor i Atletico Madrid som så viste sig at være ret så holdbare idet de nåede finalen og var et minut og et hovedstød fra Sergio Ramos fra at tage pokalen.

Resultatmæssigt lykkes Seedorf. Men hans håndtering af mandskabet var ildevarslende.

Rino og Primaveraen vandt ude mod Lazio igår 2-0, og spillede igen en fin kamp. Men som Pippo, er der himmelvid forskel fra u-fodbold til Serie A fodbold. Fansene vil dog have ham nu, men om det er et tilvalg tvivler jeg på. Snarere et fravalg af Montella som stadigvæk virker ved godt mod.
Skrevet af Lentini
Hvis man i øvrigt vil holde lidt øje med Primavera drengene og hvordan det går, har Milan en twitter profil udelukkende omkring ungdomsafdelingen. De plejer at lægge nogle highlights op efter kamp, hvis det skulle have en interesse. Man får ikke et helt af billede af de forskellige spillere, men trods alt et lille indblik.
Skrevet af Pirlo21
Probable XI vs Sassuolo: Donnarumma; Zapata, Bonucci, Romagnoli; Calabria, Montolivo, Kessie, Borini; Suso, Çalhanoglu; Kalinic [Sky].

Hvis ovenstående formation holder, må jeg bare erkende at jeg endnu engang ikke kan forstå Montellas valg til start 11´veren.
I sin tid syntes jeg det var helt ok at Montella gik over til et 3 mandsforsvar, det gav mening i forhold til Bonucci og gav os muligheden for at bruge Musacchio, Bonucci og Romagnoli på samme tid.
Nu har Montellas så endelig muligheden for at bringe disse 3 i spil på samme tid igen i serie a og alligevel ser det ud til at Montella ikke benytter sig af muligheden!?
På midten ser det ud til at Monty får chancen på bekostning af Locatelli, jamen i guder HVORFOR dog det??? Jovist spillede monty en ok kamp mod AEK, men vores unge Locatelli fortjener da i den grad tillid frustrerende at se på.
På wingsbacksene ser det også ud til at Montella endnu engang bytter rundt, Borini som venstre og Calabria som højre I guder, hvorfor ikke bruge RR på sin position? Nu har Montella haft den hjerneblødning på det sidste at spille RR ude af position (hvilket han ikke gjorde godt mod Juve), men nu har han chancen for at bruge ham på hans rigtige position igen og så foretrækker han Borini..
Abate fik også chancen i sidste kamp mod Juve, nu er det så Calabrias tur hvorfor ikke finde en start 11´ver? Hvorfor alle disse rotationer.
Vores hold har brug for en tydelig leder, Montella laver ikke andet end at rotere gang på gang på gang Jeg fatter det ikke!!!! Se bare på vore konkurrenter, her trænerne ikke i tvivl om deres start 11´ver.
I angrebet ser det dog ud til han holder fast, i Hakan, Kalanic og Suso. Hverken Hakan eller Kalanic har imponeret, men fair nok de får chancen og tillid i serie a. Dog skal de til at levere noget, især når man ser hvem vi har som alternativer.
Nå tror vi vinder i dag, men om det betyder Montella beholder sit job er jeg mere i tvivl om. God søndag til alle
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Ja, det er svært at se hvad Montellas ide er. Ikke mindst fordi han igen igen forsøger sig med en anderledes angrebskonstellation.

På venstre wingback giver det absolut ingen mening at det ikke skulle være Antonelli der startede, såfremt Rodriguez har behov for en pause.

Zapata for Musacchio har jeg dog ikke de store kvaler med.
Synes faktisk han har gjort det fint.
Skrevet af Martinovic
Er det OK at håbe, vi taber i aften, så Montella kan få en fyreseddel?
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Inter sætter point til hjemme mod Torino. Derfor SKAL vi bare have tre point i aften.
Skrevet af Lentini
Du er en optimistisk sjæl, Rossoneri. Der skal virkelig tømmes en hel grusgrav i maskineriet ved dem ude i horisonten, før vi kan gøre os gældende.

Jeg ved næsten ikke hvad der er mest sandsynligt. At et af de nuværende top 6 hold går helt ned, eller at vi pludselig begynder at spille godt?
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Alting er relativt :)

Men at formindske hullet (omend bare lidt) giver lidt på selvtillidskontoen.
Skrevet af Martinovic
Juve bagud mod Benevento. Bare wauw.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Haha, Rosso, det er selvfølgelig korrekt at alt er relativt.

Jeg kan glæde dem som håber på Antonio Conte, at Peppe Di Stefano fra Sky, i dag breakede at Milan for 2 ugers tid siden indledte samtaler med mellemmænd, for at finde ud af tilgængeligheden af den omvandrende paryk med henblik på at blive træner for Milan fra sommeren 2018. Der er dog et kommende transfermarked til sommer 2018, som er essentielt med tanke på Contes interesse i at vende tilbage til Italien.

Jeg ved ikke om jeg er vild med at de her rygter allerede florerer i pressen, fordi får truppen nys om at Montella er dead man walking, hvor er vi så henne ? Så kommer Rino altså bekymrende tæt på en caretaker tjans.

Trommerne i det brasilianske stemmer Lucas Lima vores vej. Hvor meget hold der reelt er i det, har jeg svært ved at tyde. Faktum er dog at hans kontrakt snart løber ud, og han er da en ganske spændende spiller med et godt venstreben, fint overblik og vævre driblinger.

Ift. kampen i aften finder jeg det meget overraskende at Montella allerede vælger at kigge Calabrias vej igen. Ikke alene var det en pauver indsats han fik leveret i Verona, og samtidig fik han næsten slået kæben ud af stadion.

Jeg er i øvrigt forundret over hvad pokker Montella tænker på, når/hvis han vælger at parkere Borini på venstre wingback endnu engang. Han er nærmest ubrugelig på den position. Han løber ind i banen, og holder dermed ikke bredden. Han tager ikke de dybe løb for at trække modstanderen i længderetningen, fordi det formentlig er ham ubekvemt, og han ejer nærmest ikke et venstre ben. Hvad er det han skal derude ? Jeg har ingen forståelse for det. Hvis Rodriguez skal have et hvil, så brug dog for pokker Antonelli. Han er ikke guds gave til fodbolden, men han tager netop de døde løb i dybden om og om igen, som kan skabe plads til Calhanoglu og kreerer dynamik. Desuden slår han et habilt indlæg.

Montolivo vil overraske mig, også selvom det glæder mig, som en af ganske få Milan tilhængere. Jeg velkommer hans kløgt og intelligens til at positionere sig korrekt. Specielt i den fase, som en eller anden DBU-klovn har navngivet, rest-forsvar.

Det er essentielt at de wingbacks bevæger deres røv i dybden, ellers sker der absolut nul og nix i vores angrebsspil. Også imod et hold som Sassuolo.
De har desuden været forfærdelige flere gange. Christian Bucchi har ikke overbevist om noget som helst hidtil, udover at han har måttet slå tilbage til den erfarne backkæde for at skabe bare en smule stabilitet. Fremad banen imponerer de dog ingen, men kender jeg vores hold ret, skal vi nok få dem til at se gode ud flere gange i aften.

Jeg brækker mig, hvis vi igen skal fodres med tonsvis af indlæg uden nogen plan. Vi savner spillere som tør at spille i rummet foran modstanderens felt, og rent faktisk bevæger sig derind.

Og ja så må angriberne gerne losse bolden i kassen med stor konsekvens.. for en gang skyld.
Skrevet af Lentini
Nå - det blev Locatelli istedet for Montilivo. Fair nuff.

Blir en noget ung midtbaneduel med Locatelli og Kessie. På den anden side står Mazzitelli og Cassata. Et par unge gutter som Sassuolo har hentet i hhv Roma og Juventus. Mener de gav rimelig pebrede penge for Cassata, som fik en drømmedebut da han blev indskiftet og fik direkte rødt for nogle runder siden.

Zapata syns jeg godt kan forsvares. Musacchio har imo sejlet lidt de sidste par optrædener.
Skrevet af Lentini
Og Borini som venstre wingback... Ak ak..
Skrevet af Rossoneri
Montella skulle fyres blot for at spille Borini, når han har to (!) naturlige venstre wingbacks til rådighed.
Det er skandaløst.
Skrevet af Lentini
Jeg forstår virkelig ikke den disposition. Jeg ved ikke hvad han syns han får ved at positionere Borini derude.
Skrevet af Martinovic
Monty er da med.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Den var Calabria selv ude om. Kaster sig hovedløst ned i en glidende og bliver selv skadet.
Mojn do!
annonce
0