Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Rossoneri...
har du tænkt over hvorfor vi kun kommer med noget offensivt over i Susos side, enten fra ham, Kessie eller wingbacken... i den anden side sker der INTET
Skrevet af Rossoneri
Hvad tankevækkende skulle der være ved det? Det er vel evident forvalte andre end Montella.
Skrevet af Pirlo21
Ja det er sku da tankevækkende at vore kære træner ikke kan se det :D
Skrevet af Bosse1983
Og til trods for der intet sker, var Calhanoglu noteret for flest chanceskabende afleveringer før han gik ud, samt en assist fra en dødbold. Dårligere er han trods alt heller ikke, men når alt foregår i gangtempo, man skal stikke den til en targetman i feltet og man har en højrebenet boldmongol til at holde bredden i venstre side, er det hårde odds for en playmaker.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
For det første tager du fejl.

Men skal man komme med en forklaring, bør den være ganske indlysende for alle. Fordi Kessie tager løb frem i banen - og Abate kan holde bredden.

I venstre spiller Montolivo en meget mere holdende rolle og Borini kan kun trække ind i banen.

Suso skaber konsekvent ingenting og er endnu engang en hæmsko for en kollektiv offensiv.

Så kan det meget vel være at han hiver en kanin op ad hatten fra tid til anden - og ros for det - men for holdet er han, overordnet set, et minus.

Han skal dog roses for at spille sig op efter pausen.

EDIT: jeg ved godt at du er stor fan af Suso. Men du forholder dig ikke til det han foretager sig på banen.
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri
Ja selvfølgelig tager jeg fejl... alle kan se du har ret. Alle er trætte af Suso, han sænker os endnu engang.. at ALT offensivt spil kommer i hans side har han ingen skyld og fortjenste i... ALLE kan se det... ALLE

Iøvrigt vildt at Locatelli allerede nu har bidraget med mere på banen... end Hakan formåede at gøre!

EDIT jeg ved godt du ikke kan lide Suso, men du forholder dig ikke til hvad han laver på banen.
Skrevet af Lentini
Nu ved jeg godt Montella er hemmeligt forelsket i Borini. Men manden står og strækker ud hver gang i defensiven. Så få ham dog ud.
Skrevet af Rossoneri
@Bosse
Du har jo helt ret.

@Pirlos kritik må vel også, mest af alt, ses som et forsøg på at fjerne fokus fra Susos mangler.
Den er i hvert fald ganske fejlplaceret.
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Hvis du skulle vurdere dit seneste indlæg på en skala fra 1-10. Hvad giver du det så?

Det er et helt indlæg hvor du ikke formår at komme med ét eneste argument for din egen holdning.

Og i øvrigt så kan jeg konkludere at alle brugere i dette forum (pånær dig selvfølgelig) er trætte af Suso.

Læs lige @Bosses indlæg inden du kaster dig ud i yderligere forvildet kritik af Calhanoglu.
Skrevet af Pirlo21
Og til trods for der intet sker, var Calhanoglu noteret for flest chanceskabende afleveringer før han gik ud, samt en assist fra en dødbold. Dårligere er han trods alt heller ikke, men når alt foregår i gangtempo, man skal stikke den til en targetman i feltet og man har en højrebenet boldmongol til at holde bredden i venstre side, er det hårde odds for en playmaker.

@Bosse, så fordi han har et par fornuftige sideskift og nogle gode dødbolde og laver en heldig assist(afrettet indlæg) - så mener du han bidrager med noget offensivt. Jeg er enig i han savner bevægelse omkring sig, men man bør sku da forvente mere af en spiller som ham. Han sætter aldrig en mand, han har utrolig mange dumme boldtab og kæmper overhovedet ikke nok for det. 62 min var helt klart i overkanten af hvad han fortjente.. han kunne i det mindste vise noget mandshjerte m.m...
Skrevet af Pirlo21
Er alle herinde trætte af Suso?? mener i virkelig det. Ser i ham som en hæmsko for holdet...

Det håber jeg på ingen måder, alt vores offensiv spiller kommer over i hans side, det har han stor andel i.

Skrevet af Lentini
@ Pirlo

Nej, jeg er ikke træt af Suso, men han har væsentlige dele af sit spil som skal blive væsentligt bedre i det etablerede angrebsspil. Han er sublim i kontraspillet, når han får sine 1:1. Og det blir enormt unuanceret når du konstant kaster dig i vælten med en ny forsvarstale af Suso.

Hvis du gad spærre øjnene op for hvad Hakans sideskift rent faktisk giver af dynamik og overtal i modsatte side på den pasning, så vil du ikke sidde og fable op om at tyrkeren INTET leverer, som er en værre gang vås. Han lægger desuden et væsentlig hårdere førstepres end kumpanen i modsatte side, som alt andet lige giver langt bedre forudsætninger for en hurtig erobring på de næste par pasninger modstanderen imellem.
Skrevet af Bosse1983
@Pirlo

På udskiftningstidspunktet var han blevet pillet to gange, hvilket også gælder Suso. Han havde to skud på mål, hvor Suso scorer på sit ene. Hvad angår pasningsrate er de begge på omkring 85%, men forskellen er at der i det mindste var lidt risiko i det Calhanoglu foretager sig, da han prøver at sætte tempo i spillet med sine. Uden bevægelse er det vanskelig, uanset hvem playmakeren er.

Ingen af de to spiller en stor kamp, men jeg kan ikke forstå hvorfor Calhanoglu skal fremhæves negativt, på et hold der på ingen måde er sat op mod hans forcer. Suso ville antageligvis også være mere bevendt med mere bevægelse, men han er så selv blandt de store syndere, når det gælder at hive tempoet ud.

Man kan selvfølgelig ønske at spillere udfordrer mere, men det er jo tydeligvis ikke de instruktioner som gives af Montella. Han vil have at bolden gør arbejdet, og en playmaker vil helt naturligt se efter løb foran sig. Omkring sig har han Montolivio som slog rod efter sin anden store skade, Borini der vil ind i det rum Calhanoglu skal holde, fordi Borini ikke har et venstreben, og Kalinic, som ikke just er kendt for sine Inzaghi-agtige evner på skulderen af sidste forsvarsspiller. Så har du ligesom kun sideskiftet at gøre med, skal du ruske op i noget.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Pirlo21
Nå lad os glæde os over 3 points og ikke skændes om Suso.

Defensivt så det godt ud, dog har Zapata stor problemer med bold. Bonucci syntes jeg spillede sin bedste kamp for os. Romagnoli var også solid og scorede et vigtigt mål :)

Kessie var rigtigt god i dag, både defensivt og offensivt. Offensivt fandt Kessie og Suso virkelig hinanden i dag og lad os håbe det fortsætter.
Monty spillede en solid kamp og lavede ikke mange fejl.

Offensivt, har jeg virkelig svært ved at se hvad Hakan bidrager med. Et par gode sideskift og dødbolde er ikke nok i min bog - længere er den ikke.

Kalanic kæmper godt og fylder godt. Men manden er bare håbløs uskarp pt. Vi så det mod Juve og igen i dag... det er altså nogle dyre misser og jeg håber snart Cutrone eller Silva får chancen.

Alt i alt fortjent vi vandt, Bonucci var min MOM
Skrevet af Pirlo21
Nå kan godt se jeg er alene herinde ang Suso.
Heldigvis kan jeg se på andre forums at Suso hyldes endnu engang.

Jeg syntes vores hold har et stort problem, da vi stort set kun angriber i højre side. Hakan og Borini kommer med meget lidt offensivt i den anden side. Hakan er virkelig en teknisk dygtig spiller, men han skal komme med meget mere og jeg syntes virkelig Montella har givet ham lang snor på det sidste. I dag havde hans elendig spil heldigvis en konsekvens, 64 min var ikke et minut for meget.

Jeg glæder mig meget til at Jack kommer tilbage fra sin skade, for det Hakan bidrager med pt er bare ikke godt nok.

Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
..alt vores offensiv spiller kommer over i hans side, det har han stor andel i.

Til info, så bliver det ikke mere rigtigt af at du bliver ved at gentage dine usandheder.

Og så skulle du nok lige arbejde "lidt" med din årsagsanalyse - pt er det reduceret til Erasmus Montanus logik.

Den generelle ide med at spille med offensive wingbacks, er at de skal står for de bredde dybdeløb, som gerne skulle resultere i indlæg.
Det er naturligvis besværliggjort når vores venstre wingback er udpræget højrebenet. Heri ligger en forklaring på at den del af spillet lykkes bedre i den side hvor vores setup rent faktisk er til det.
Her er et eksempel på hvordan Suso kaster grus i maskineriet, når han konsekvent insisterer på at stå og få kridt på støvlerne - og dermed umuliggør offensive løb fra Abate.

Jeg tvivler på at det er Montellas oplæg, idet han ved flere lejligheder har kritiseret Suso for netop dette.

Igen så spiller Kessie til højre på den centrale midtbane, hvorfra han har licens til at tage nogle flere offensive løb, mens Montolivo har en mere holdende rolle.

Men det bliver jo helt usagligt, når du påstår at Suso bærer en rolle i at højresiden fungerer bedre end venstre. Det må siges at være mere end almindeligt søgt.

Susos rolle er som central spiller - hvad end det er som 10er eller seconda punta. Dermed er der en soleklar selvforklarende kritik af Suso i at han roder rundt ud på wingen.

Suso skal naturligvis ikke have skyld for at Kalinic ikke lykkes med det store idag, men Suso selv fejler med et brag i at udfylde sin rolle med at søge de nedfald der kommer fra lange bolde frem til kroaten.

Sidst men ikke mindst, så bliver det en fjollet gang whataboutery når du pludselig skal skyde med skarpt på Calhanoglu. Det er jo klart for enhver at tyrkeren ikke er den markante figur som man kunne have håbet han var. Men han er markant mere involveret i vores offensiv end spanieren.

Suso scorer et flot mål (igen). Det er dejligt og hans mål punkterer reelt kampen. Men det er bare desværre det eneste han kan - og når han samtidig, på flere plan, bidrager negativt til den kollektive offensiv, er vi bedre tjent med at sælge ham.
Suso er El Shaarawy v.2 og ledelsen gør klogt i at få ham afsat snarest.
Skrevet af Pirlo21
Bare lige for at slå fast, så stillede vi op på følgende måde https://pbs.twimg.com/media/DN46o8SWkAIGFuW.jpg:large

Endvidere er det ikke kun i denne kamp at alt vores offensive spil kommer fra vores højre side... tak for i aften guttereSidst men ikke mindst, så bliver det en fjollet gang whataboutery når du pludselig skal skyde med skarpt på Calhanoglu. Det er jo klart for enhver at tyrkeren ikke er den markante figur som man kunne have håbet han var. Men han er markant mere involveret i vores offensiv end spanieren.

Hvilken kamp så du?? Vi ser vist ikke den samme kamp makker, længere er den ikke.. ikke nogen grund til at diskutere det.

Endvidere vil jeg gerne understrege at jeg rigtig godt kan lide Hakan, men det han kommer med er bare SÅ skuffende. Vi så det mod Roma, vi så det mod Juve, vi så det mod AEK og vi så det igen idag.
Han mangler tydeligvis selvtillid og bevægelse omkring sig, men han mangler også selv at tage noget ansvar på banen og gøre sine medspillere bedre.
Skrevet af Rossoneri
Hvad angår Montella, mener jeg ikke at han kan have overbevist sine kritikere om at ha er den rette til posten.

Vore offensiv er fuldstændig uden ideer og indarbejdede mønstre. Men det besværliggøres selvfølgelig også af at han med sine mandskabsmæssige dispositioner, nærmest saboterer logikken i vores taktik.

Et absolut must må være at vi spiller med wingbacks i den "rigtige" side.
Først Bonaventura og senest Borini har sat streg under to væsentlige problematikker ved ikke at gøre det.

Vi får ikke trukket modstandernes forsvar bredt og der kommer ikke indlæg. Herudover, giver det mindre plads til dybe løb fra midtbanen, på ydersiden af midterforsvaren.

Derudover løber de ind i de rum Calhanoglu naturligt tager og er dermed også med til at begrænse hans muligheder.

Jeg har lidt svært ved at vurdere om vi spiller med to trequartista´er eller trequartista og seconda punta, men alfa omega er at det tre forreste formår at holde sig relativt tæt på hinanden. Her er det at navnlig Suso fejlfortolker sin rolle.

Dette skal også være med til at skabe plads til dybe løb og overlap på ydersiden fra wingbacken.

Personligt tror jeg ikke at Montella med aftenens sejr har reddet skindet. Faktisk tror jeg at beslutningen om hans fyring er taget.
Landsholdspausen er et oplagt tidspunkt at gøre dette.

I øvrigt gør Conte absolut intet for at mane rygterne til jorden og jeg ville heller ikke blive overrasket hvis han også bliver vist døren i London.

Det bliver i hvert fald spændende at se om der skulle komme en udmelding imorgen.
Skrevet af Rossoneri
På vores officielle Facebook-side, er vi sat op med Calhanoglu som 10er og Suso som seconda punta.
Det er nu lidt lige gyldigt, idet det i begge tilfælde vil sige at Suso primært skal være centralt i banen.

Jeg kan godt forstå at du ikke vil diskutere det. Det er også fint nok - du taler jo imod fakta, så der er reelt ikke det store at være enig eller uenig i.
Skrevet af Rossoneri
Endvidere er det ikke kun i denne kamp at alt vores offensive spil kommer fra vores højre side...

Og det er heller ikke kun i denne kamp at vi har spillet med en højrebenet venstre wingback og at Kessie har spilet til højre.
Apropos årsagsanalyse.
annonce
0