Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri

Tak :)

Er virkelig imponeret over Cutrone, han bliver klasse med tiden
Skrevet af Rossoneri
Velbekomme :)
Skrevet af Rossoneri
Calabria har også gang i en rigtigt flot optræden.

Som du skriver @Pirlo, så har vi mange spændende spillere på vej.
Skrevet af Rossoneri
Det er rent Inzaghisk det der. Han ved lige præcis hvor målet er - flot flot sat ind.
Skrevet af Milanisti
Cutrone!!!
Skrevet af Pirlo21
Er vild med Cutrone, simpelhen et vildt talent vi har der. Vil så meget heller have vi bruger ham end Kalinic, er vild med hans vildskab og iver
Skrevet af Milanisti
Så dumt at skifte til en 3-back kæde nu..

Edit: Det blev en 4-4-2. Puha!
Skrevet af Pirlo21
så skal der spares spillere: de 2 er vores vigtigste offensive kræfter. Fornuftigt af Rino
Skrevet af Lentini
Egentlig ganske fint kamp, men Hellas er godt nok også en åben ladeport. Skulle ikke undre de så tar revanche i weekenden på Bentegodi.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Du har forbud mod at komme med den slags forudsigelser. Hvis jeg ikke tager meget fejl, er de gået i opfyldelse de seneste par gange :)
Skrevet af Milanisti
Vi har mistet spilovertaget. Havde hellere set Calhanoglu fremfor Antonelli og Locatelli fremfor Biglia..
Skrevet af Rossoneri
Hvor er Bonucci i øvrigt en vild pasningsspiller. De sidder bare lige i fødderne hver gang - hvad end han spiller kort eller langt, til siden eller frem.

Det er sgu smukt at se ham nærme sig det niveau vi ved han kan.
Skrevet af Pirlo21
@Milanista Hakan er skadet...
Skrevet af Rossoneri
Det er utroligt at Biglia ser så ugidelig ud.
Skrevet af Milanisti
Hvornår blev Calhanoglu skadet? Det har gået min næse forbi.

Biglia hører ikke til i Milan. Få brugt Januar vinduet på at skifte ham ud med en bedre DM.

Skrevet af Rossoneri
Calhanoglu har været skadet i en måneds tid. Formentlig også grunden til at vi har set Borini som wingangriber. Man må antage at det er tyrkeren der er førstevalg der.
Skrevet af Pirlo21
Biglia har jeg nu ikke opgivet. Jeg har set ham spille en del de sidste par sæsoner for Lazio og han har høj kvalitet. Hvad der galt ved jeg ikke, men evnerne har han. Rino skal have ham igang.

Cutrone er bare et bæst, jeg håber virkelig han får genvalg. Han har så meget iver og vilje. Syntes han var en fornøjelse at følge i dag.

Silva var ham af vores offensive der gjorde det dårligst. Laver en flot assit og kæmper flot. Men holder for meget på bolden, spiller den for sent og alt for meget ender i ingenting. Men talentet er ikke til at tage fejl af, kan man få ham til at fralægge sig nogle af sine børnesygdomme- kan han blive fremragende. Men det kræver tillid.

Jeg håber Rino, satser på ungdommen. Kigger vi på tabellen, er der meget langt op. EL tror jeg på, men mere bliver det ikke til. Giv de unge tilliden, her tænker jeg især på Calabria, Locatelli, Cutrone og Silva.
Skrevet af Rossoneri
Skulle Gattuso være en smule pragmatisk, vendte han trekanten om på midten. Kessie og Montolivo/Locatelli/Biglia i en mere holdende rolle og Silva ind bag enten Kalinic eller Cutrone.

Jeg synes ikke løsningen er at bruge Cutrone på kanten - det er da også meget tydeligt at han hele tiden søger ind i feltet og flere gange løber ham og Silva nærmest i vejen for hinanden.

Dermed kunne vi bruge Bonaventura til venstre og Suso til højre, med Calhanoglu der kan gå ind på alle tre pladser bag angriberen.

En af ideerne med at spille med en enkelt dyb 6er, er at denne skal falde ned og agere spilfordeler. Det er der ingenlunde behov for med Bonucci og Romagnoli på holdet.

Som jeg tidligere har givet udtryk for, mener jeg heller ikke at vores nuværende 6ere er stærke nok defensivt - en central blok med to ville give dem lidt bedre dækning for hinanden.

Gattuso leger lidt med netop den konstellation i dag (man kan diskutere om det er 4-2-3-1, 4-4-1-1 eller 4-4-2), men i hvert fald var det med en central duo.
annonce
0