Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Ja, alternativt har de set dette som den vigtigste opgave.
Og så giver alting mening.
Skrevet af Bishop
Men man hentede ham jo netop ikke til førsteholdet hvilket punktere sin tese.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
@ Acheron

Ansættelsen af ham virker også gradvist mere og mere vanvittig. Og alligevel er der kun tre points op til sjettepladsen. Det er næsten lige så forrykt.


Jeg ved ikke om jeg decideret vil kalde beslutningen omkring ansættelsen af Rino Gattuso, som decideret vanvittig. Min tese, da trænersituationen omkring Montella sidst gik højt i denne tråd, var at sandsynligheden for at afløseren kom til at hedde Rino Gattuso var ret stor, i og med ønskekandidaterne holder frivilligt pause(Ancelotti) eller var/er kontraktmæssigt bundet af anden klub(Conte). Og samtidigt virkede det ikke til at Mirabelli rykkede på potentielle kandidater, som var uden kontrakt(fx Paulo Sousa).

Min primære anke imod en forfremmelse af Rino, gik på et caretaker argument. Hvorfor skulle spillerne pludselig blive mere motiveret og dedikeret, når den nye træner bare skal varetage situationen frem til sommer? Imo ville det snarere sandsynliggøre den modsatte effekt med mere desillusionerede spillere, fordi manden at charge alligevel ville være en kort overgangsløsning. Nuvel, Mirabelli har udstyret Rino med en kontrakt til sommeren 19’ og samtidig påtalt at Rino ikke er en overgangsfigur, fordi han imø forsøger at undgå det scenarie jeg beskriver i linjerne ovenfor. Og det er rent kommunikativt også det eneste rigtige at gøre. For egen regning køber jeg den ikke, og vil snarere beskylde Mirabelli for at camouflere de egentlige intentioner bag fyringen af Montella, og forfremmelsen af Rino. Jeg kunne frygte at Mirabellis risikoanalyse har været fejlagtig skævvredet i den forkerte retning ved konsekvenserne af en fyring af Montella.

Min sekundære anke, imod en forfremmelse af Rino, gik på at med det, forårsager man også en rokade i hele det sportslige setup. I alt det her, glemmer man jo Primaveraen, som også skulle have ny træner. Og når jeg stadigvæk ikke køber Mirabellis ord, har man ret og slet fjernet ”hovederne” på de to øverste hold i setup’et; Serie A-holdet samt Primaveraen, som begge skal have nye permanente løsninger.

Jeg var selv en af dem, som var trætte af Montellas Happy Santa Claus udtalelser med at vi altid spillede fantastisk, hvor man engang imellem godt kunne ønske sig en lidt mere brysk og irritabel Don Vino, som udstrålede den kynisme, der rettelig har manglet i begge felter på banen. Det ligger dog bare ikke til hans personlighed.

Og slutteligt må jeg også sige, at kritikken på Rino irriterer mig en smule, fordi situationen han er sat i og som han dog også selv har takket ja til, ikke er videre optimal. Faktum er dog også at vi er et af de dårligst præsterende mandskaber i serien pt., andet vil være blåøjet idioti at påstå. Nu kan vi så mere ærefrygt kigge frem mod Inter i pokalen og en kamp i Firenze mod et godt præsterende La Viola, som går lidt under radaren pt. For tiden er mine øjne dog rettet stift imod Mirabelli, snarere end Rino.

Tiden kan være inde til at overveje sit sportslige setup, og en udvidelse af dette, med en person der ligger inde med kompetencer omkring det tekniske felt. Og med kompetencer mener jeg, erfaring; ikke mere romantiseret pis hvor første pkt på CVet nødvendigvis skal være en historik indenfor AC Milan.
Skrevet af Bishop
Godt indspark Lentini der på lidt mere diplomatisk metode beskriver min holdning til hele seancen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
God jul drenge (og piger måske).
Skrevet af Bishop
I lige måde Rosso, står menuen på fladribbe, lutefisk og pinnekjøtt?

Vi holder jul i DK og har heldigvis et par velvoksne ænder i ovnen..
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Hahaha :)
Ja, er også flygtet til fædrelandet. Vil ikke udsætte min sarte gane for den slags ulyksagligheder :)

Lad os satse på den øl i starten af det nye år.
Skrevet af Bishop
Ja haha der må nok noget alkohol til skal vi blive enige om tingenes tilstand i Milan.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Ja, glædelig jul folkens.

Vi ses igen når dommedagsprofetierne skal strøs efter derbyet og kampen på Artemio Franchi.
Skrevet af MaggiMagg
glædelig jul folkens
Skrevet af Milanisti
Det har været oppe at vende om Montella skulle hentes tilbage - i medierne. Men nu melder det spanske medie Estadio Deportivo, at Montella er på ønskelisten hos Sevilla sammen med Ancelotti.
Skrevet af Lentini
Når Sevilla rent faktisk fører samtaler med Mazzarri ville jeg skynde mig at ansætte Montella. Han kunne i øvrigt være spændende at se i den spanske liga fordi meget af hans inspiration kommer derfra.

Nuvel - derby i pokalen.

Tidligere idag var jeg lettere nedslået da Sky bragte opstillingen med Cutrone til venstre igen. Senest opdateret gør mig lidt mere fortrøstningsfuld.

Donna; Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez; Kessie, Biglia, Locatelli; Suso, Kalinic & Jack.

Vi er kommet så langt at Borini nu er på bænken. Mon ikke han vender stærkt tilbage til kampen i Firenze.

Jeg er egentlig relativt skuffet over den mere erfarne del af holdet. I Verona slukkede lampen på Montolivo. Bonucci bobler mod Atalanta samt Biglia og Kalinic har generelt skuffet.

Det er de erfarne spillere som skal til at vågne lidt op til dåd.
Skrevet af Milanisti
Jeg kan ikke forstå hvorfor Kalinic kan få lov til at starte inde.
Skrevet af Lentini
Han var en af få som kunne være sin indsats bekendt mod Atalanta, selvom han naturligvis brændt igen igen igen.

Men ja, Andre Silva må da tænke sit derude på bænken.
Skrevet af Milanisti
Nu er Donnarumma ude af kampen. Haha, det bliver spændende at se om det bliver Storari eller storebror Donnarumma som skal vogte buret. Uanset udfaldet så ender det nok skidt..
Skrevet af Milanisti
GdS melder i dag at Fassone og Mirabelli har henvendt sig til Mancini.
Skrevet af Rossoneri
Jeg skal love for at Capello giver Bonucci hårde ord med på vejen.
Jeg er ikke enig i hans iagttagelser - det er i hvert fald alt for unuanceret.

Men jeg deler da holdningen om at hans spilopbygning og pasninger er det der gør ham til "verdensklasse".
Skrevet af Rossoneri
@lentini
Ligner du får ret omkring Montella og Sevilla.

En glædig nyhed, da det selvfølgelig samtidig forstummer enhver snak (omend jeg anser det som click bait) om en tilbagevenden - det ville være intet mindre end skandaløst på Zamparini-niveau.
Skrevet af Rossoneri
Ja, og så er George Weah blevet valgt til præsidentembedet i sit hjemland Liberia.
Skrevet af Lentini
Tillykke til George og Vinny.

Jeg er nysgerrig på hvordan Montella kan gøre det i Spanien. Han har en meget spansk stil med flydende kombinationsspil som sit mantra.

Positivt er det også at han fjernes fra lønningslisten. Sky og Di Marzio er ihvertfald enige om at Sevilla har valgt ham og at der pt forhandles med Milan omkring resolution af kontrakten som gik til sommeren 2019.
annonce
0