Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Probable XI vs. Fiorentina (4-3-3): Donnarumma; Calabria, Bonucci, Romagnoli, Ricardo Rodriguez; Kessie, Montolivo, Bonaventura; Suso, Cutrone, Borini

Håber simpelhen det er løgn, hvordan kan man give genvalg til Monty og Borini??

Har han glemt kampene imod Verona og Atalanta... i guder, jeg får sku flere grå hår hvis ovenstående opstilling holder!!!!!!!!!!

Monty anerkender jeg har haft en okay periode. Men så heller ikke mere end det, han sidste 2 kampe har iøvrigt være elendige , efter min mening.
For mig, har Monty haft chancen i Milan - han skal kun være en reserve.

Biglia eller Locatelli bør få chancen.

Borini, jeg kan lide hans fight m.m Men borini er ikke en dygtig offensiv kantspiller. Brug nu Jack på den position eller Hakan. Borini han bruges som wingback i højre side, det her han har leveret.

Noget af det der var så godt i Inter kampen var at Kessie på midten kunne spille med mere frihed. Han var en kæmpe oplevelse, et monster med kæmpe løbepensum og vilje. Kessie spillede en fremragende kamp imod Inter, jeg tror især dette skyldtes at Biglia og Locatelli bidrog så meget med det defensive arbejde. Selvom jeg rigtig godt kan lide Jack på midten, så ville jeg foretrække Locatelli på den position. Da det styrker vores defensiv og ikke gør os så sårbare når modstanderen har omstillinger!

Så frem til kampen imorgen, må indrømme jeg er noget målløs over den start 11´ver der bliver gættet på. Håber Rino, holder fast i start 11´veren fra Inter kampen.
Skrevet af Pirlo21
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/26114234_2024610860890365_5561592792236431303_n.jpg?oh=3c6bca6d6318e9f29e4db154c59be6f2&oe=5ABAE57C

Den her opstilling ser bedre ud, dog vil jeg gerne have at Hakan og Jack bytter plads. Monty skal udskiftes med Biglia.
Skrevet af Lentini
Jeg håber ved gud at seneste opstilling fra Sky holder, fremfor den der nær havde sendt mig af stolen tidligere i dag. Al ære og respekt for Fabio Borini, men han er et symbol på at meget har været forkert, med tanke på den mængde spilletid, som han har raget til sig. Det vidner i virkeligheden om hvor mange mere talentfulde spillere, som ikke har leveret til forventet niveau. En påstand kunne være, at jo mindre Borini spillere, desto bedre performer holdet.

Jeg kan være lidt i tvivl om hvordan den optimale konstellation med Hakan og Jack vil være pga. de begge har en vis alsidighed i generne. Men glædeligt hvis man finder plads til begge – har de overhovedet figureret i startopstillingen på samme tid?

Ellers er jeg enig i balancen på midtbanen imod Inter i pokalen, så ud til at bekomme Kessié særdeles godt. Sikke et brød, og sikke et drive.
Skrevet af Bishop
Jeg kan forstå at Gattuso er bekymret over fysikken, og har interkampen i tankerne når han skal sætte holdet. Men det forklarer ikke hvorfor han formentlig banker Calhan og starter med Borini, da førstnævnte jo netop ikke spillede en fuld kamp.

Kalinic er "heldigvis" skadet så Cutrone starter på toppen.

Og Silva på trods af at være topscorer i EL så får han ingen chancer, spild af talent, man kan lige så godt sælge ham her i vinter vinduet, øv.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
André Silva ligner ihvertfald en spiller som er blottet for selvtillid. Med VM upcoming er det heller ikke just optimale betingelser for ham at der er SÅ stor tiltro til Kalinic og at en Primavera knægt kommer vælgende ind fra venstre.

Jeg tror dog ikke på et salg i januar men fortsætter den sådan her frem til sommer kan han meget vel være fortid. Det skulle da lige være hvis Ronaldo diktere en transfer af sin protege.
Skrevet af Lentini
Et salg vil i øvrigt gøre det til en case at hente en ny angriber ind. Vi har Coppa semifinaler i februar hvor KO-fasen sættes ind i EL også.

Og angribere er sgu svære at handle i disse tider. Prisskiltet er som regel helt abnormt og yderligere syns jeg ikke der er så mange derude som vanligt. Jeg blamer lidt falsk 9er generationen, som årsag til mit meget subjektive syn på det.
Skrevet af Pirlo21
Forhåbentlig er Kalinic den første spiller vi sælger af vores offensive spillere. Havde ingen fidus til ham da vi hentede ham, men mange mente han var væsentlig bedre end Bacca. Faktum fortæller noget andet. Ingen tvivl om han er stærk i luften og fysisk stærk. Men manden kan jo ikke afslutte og chancen har han i den grad fået, først under Montella og nu under rino. Jeg syntes enlig han gør mange ting rigtig, men hvad hjælper det når manden ALDRIG score!

Nå nok om ham :)

Forstår ikke rino, brug nu det momento vores spillere fik imod Inter - start med de spillere der spillede den kamp!
Utroligt, jeg kan simpelhen ikke begribe hvorfor han ikke gør det!

Tror på en lige kamp, ingen tvivl om at Fiorentina er farvoritter - de er i god form og har overraskende for mig en god defensiv! 3 point i dag ville være en perfekt afslutning for os, sats nu på ungdommen Rino!!
Skrevet af Pirlo21
Milan: G Donnarumma; Calabria, Romagnoli, Bonucci, Rodriguez; Kessie, Montolivo, Bonaventura; Suso, Cutrone, Borini

I guder, hvordan kan Borini igen igen starte som offensiv kantspiller - jeg væmmes virkelig... kan godt lide Borini han er en rigtig holdspiller og har præsteret flot som højre wingback.
Men han er piv hamrende elendig som kant - længere er den sku ikke!! Forfanden Rino, alt vores offensiv kommer til at komme fra højre side nu... det er for let at dække op, vågn nu op mand!

Skrevet af Lentini
Borini... Fucking Borini.. Det er sgu sløjt.

Overraskende dog at Fiorentinas klart mest offensive inspiration, Federico Chiesa, sidder på bænken.
Skrevet af Slettet(551159212602)
Vores træner er en fucking mongol der beder om at blive fyret......

Vi leverer sæsonens bedste præstation, men istedet for at bygge videre på det momentum, starter idioten gudhjælpende med Borini og Monty og lægger Jack ned på midtbanen :(

Start dog med Locatelli/Hakan - Biglia - Kessie og så Jack - Cutrone - Suso.

Med den opstilling bliver det desværre det samme som mod Verona og Atalanta, et nederlag på 2-0.
Skrevet af Martinovic
Enig. Rino beder om at få sparket med den opstilling.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Min største bekymring ved Gattuso var (og er) hans defensive fokus.

Heri skal vi nok også finde forklaringen på fraværet af spillere som Calhanoglu (og Silva for den sags skyld) på wings.
Han frygter formentlig for den defensive balance.

Det kan meget vel være at vi på papiret stiller op i en 4-3-3, men de facto er det en 4-5-1. Her mindes man (desværre) om Inter-svinet.

Her passer Suso også rigtigt godt på beskrivelsen, fordi han back tracker så meget. Desværre betyder det også at vores offensiv lider og løsningen bliver ofte lange bolde op på 9eren.

Man kan håbe at Gattuso arbejder med en tidslinje hvor han først og fremmest vil stabilisere defensiven for derefter at lægge på offensivt.
Med henblik på hans historik, er det dog ikke nødvendigvis noget man skal sætte næsen op efter.
Måske han skulle tale med Berlusconi lidt oftere.

Alternativt skal vi gå efter et defensivt monster på 6eren (nogen der lige gider lave en 20 år yngre klon af Desailly?), som kan frigive noget ansvar fra kanterne i den defensive fase.
Skrevet af Rossoneri
For fanden hvor skal Suso være mere målsøgende. Tag nu de løb ind i feltet!!
Skrevet af Martinovic
Cutrone er forfærdelig som spilstation. Han skal have boldene i dybden.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Ja, og det harmonerer desværre dårligt med at vi står så lavt.
Skrevet af Martinovic
Hvis Badelj kan hentes for en slik på mandag, så hent ham. Meget mere drive i hans boldomgang end Montolivos.

Er Biglia skadet, eller hvorfor starter han ikke inde?

Mojn do!
Skrevet af Slettet(551159212602)
Som forventet ejer Fiorentina midtbanen og vores offensive spil er så godt som ikke eksisterende......

Jeg er med på vi var nødt til at skifte to mand pga. skader, men hvad fanden tænker idioten på, når han skifter 5 mand istedet for at bygge videre på kampen mod Inter??

Det er jo så forkert som noget kan være - enhver med en hjerne ved at det er umuligt at opbygge automatismer når man skifter 5 mand hver gang. Det er jo så fucking blæst at man fattes ord.....
Skrevet af Martinovic
Jeg bliver også tosset af at se på Calabria. Han kan intet andet end løbe hurtigt. Abate version 2.

Forsvarslinjen står heldigvis godt og får trukket fint offside, når Fiorentina vil spille dybt.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
For fanden, Romagnoli. Heldigt han ikke fik rødt kort. Han laver simpelthen for mange hjerneblødninger.
Mojn do!
Skrevet af pinturicchio
Rødt havde vel været på sin plads der.
Lige så vel skal Bonucci da være glad, for det var satme en dum fejl.
annonce
0