Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TR1986
Jo, men Aske fik det til at lyde som om han har kunne høre alt hvad Allegri har sagt til spillerne, og at Allegri på ingen måde har motiveret spillerne. Det kan han jo ikke vide. Selvfølgelig skal en træner også kunne motivere sine spillere, men spillerne skal så sandelig også kunne motivere sig selv. Ellers bør de ikke spille fodbold på højt niveau.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Sheriffen
Vi har vel en 25-26 spillere i truppen, der ikke burde spille fodbold.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Viola 4 Ever
Overdrivelse fremmer forståelsen. Selvfølgelig er det taktiske "eksisterende" Foggy. At det hele er Allegris skyld når man ikke vinder er for simpelt.
Spillerne bærer i allerhøjeste grad en stor del af skylden for de manglende resultater og det er jo ikke Allegri der beder dem om at begå personlige fejl i forsvaret eller brænde chancer.
De gange jeg har set Milan i denne sæson, har jeg siddet med en fornemmelse af at holdet ikke fungerer godt sammen, ikke kun spillemæssigt, men menneskeligt som gruppe. Frustrationerne lyser ud af flere af spillerne ved første tegn på modgang, mens andre virker uinteresserede og Balotelli mange gange kun spiller for sig selv (og flere af de øvrige spillere, har tit set ud som om de helst var fri for ham).

Selvfølgelig har Allegri det overordnede ansvar, men at tro at det hele bliver godt hvis blot man får en anden Mister.. Så enkelt er det bare ikke, uanset hvem det er der står på sidelinien.

Jeg er bange for at Milan i sin nuværende forfatning bliver skilt ad af Atletico.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Aske K
men der har jo rent faktisk været kamp om tingene mod barcelona, napoli, roma. så hvorfor er der ingen vilje mod de små hold? selvfølgelig ved jeg ikke hvad allegri siger til spillerne, men jeg kan da se at spillerne faktisk er gode fodboldspillere når de ved at de bliver nødt til at kæmpe for det. mod de mindre hold, hvor sejren allerede er smidt væk, har spillerne jo selv fundet på noget mod slutningen af kampen - bologna, torino. idag kom milan ud fra en elendig halvleg, og man skulle tro at der var blevet råbt meget højt i pausen. men nej, det første der sker er at forsvaret sejler lidt mere, hvorefter hele holdet løber rundt som hovedløse kyllinger indtil til sidst hvor kaptajnen kommer på banen og de rent faktisk prøver at spille sammen
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af saglighedens_portal
Allegri bliver fyret i morgen. Så det på Sky Sport hos min ven lige før.
Skrevet af MILANMILAN
Der skulle komme en udmelding fra Milan omkring ham ihvertfald.

Barbara Berlusconi: "It´s necessary and urgent that we make a change. We can´t tolerate that our fans watch these unacceptable performances"
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Sheriffen
Hos din JO-buddy?
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Viola 4 Ever
Hvis Barbara er ked af det, så træder jeg gerne til.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af ilsemprelaziale
Jer Milanista kan bare kigge paa hvordan det er gaaet da Petkovic roeg ud hos os og ind kom Reja.

Det samme forsvar jeg har siddet og korset mig over i jeg ved ikke hvor lang tid, ligner pludselig det samme forsvar som jeg mener var ligaens bedste forsvar i en stor del af saesonen 11-12. Lulic, Dias, Biava og Konko under Reja var et monster forsvar.

kig engang paa truppen, Milan har altsaa stadig et klasse hold og vil mene at spiller for spiller er kun Juventus bedre end milan i ligaen. Allegri faar ikke nok ud af sit hold og det er ren idioti at han ikke er roeget ud endnu.

Selvfolgelig vil der ske en kaempe forandring i holdet, med en ny traener. Dog synes jeg det vil vaere tosset af give det til Seedorff, det er han slet ikke klar til.

( ps lad venligst vaere med at starte en Milan imod Roma, Inter, Napoli osv diskussion, den kan vi tage i Serie A traaden )
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Sheriffen
Enig. Det er sindsygt at ansætte Pippo eller Seedorf, men det bliver nok en af dem alligevel, eftersom ledelsen insiterer på at foretage idiotiske beslutninger.

Det er noget vi i Milano i høj grad excellerer i.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af TR1986
kig engang paa truppen, Milan har altsaa stadig et klasse hold og vil mene at spiller for spiller er kun Juventus bedre end milan i ligaen.


Du har fandme god humor Laziofan.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Old Bull Lee
Juve havde et hold der havde lavet midter placeringer i et par sæsoner, men da Conte kom til og for forholdsvist få penge fik investeret på de rette pladser samt ændret attituden helt, så vi et andet hold.

Vi har et stærkt hold der ikke pt. kan spille sammen.

At vi kommer foran 2-0 og ikke holder føringen må i høj grad være frustrerende for offensiven. Der er noget galt og vi kan ikke fyre 30 spillere, vi kan fyre Max og han virker som en der har givet op.

At påstå at udskiftning af træner ingen påvirkning har er tosset, men som inter har bevist så kan problemerne ligge andre steder (organisationen). Jeg håber at Barbara låner sin fars dankort og henter en træner med mere magt og autoritet evt. først til sommer (Prandelli eller Spalletti)
"Old Lull Bee"
Skrevet af Acheron 3
Det handler vel også i lige så høj grad om at signalere, at klubben ikke bare kan se passivt til når præstationerne på banen igen og igen ligger langt under det forventede niveau. Giver i Allegri sæsonen ud er det samtidig en accept af, at truppen bare ikke er bedre, hvilket den burde være. I har trods alt en håndfuld rigtig gode spillere til rådighed.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Martinovic
Lige i dette tilfælde savner jeg Ambrosini. Kaká og Montolivo har ikke evnen til at råbe højt.

Vi må gå efter Coppa Italia, hvis vi skal i Europa næste år.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Ja det er jo det, vi har ganske gode spillere til rådighed, men taktikken og motivationen fejler gang på gang. Og her er det selvfølgelig nærliggende at se på træneren.

Vi har selvfølgelig også store problemer på enkelte positioner. Men hvis vi nu kunne få de gode spillere vi trods alt har, til at spille og til niveau, så ville manglerne ved de dårlige spillere måske ikke blive så udtalte.

At et trænerskifte ikke har den store betydning er jeg ganske sikker på at et par brugere i ManU tråden vil være ret uenige i.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Old Bull Lee
Det var til gengæld fedt at se Pazzo komme ind og klappe og råbe folk op, især de bagerste kæder
"Old Lull Bee"
Skrevet af Aske K
pazzini gav et boost, ligesom han ofte gjorde sidste år. det er så vigtigt at han er tilbage
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af Old Bull Lee
Da han kom til klubben var jeg yderst skeptisk, men han overbeviste mig ret hurtigt. Da Matri kom til klubben var jeg tværtimod overvejende positiv, men han modbeviste mig så!
"Old Lull Bee"
Skrevet af Il_Preferito
I har fyret jeres træner, venner.

Jeg troede ellers historierne gik på han fik til sommer, hvor han alligevel stopper.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Borger Louis
Det bliver nu skægt at se Pippos lidende fjæs ude på sidelinjen.

Gad vide om han har forstand på at organisere et forsvar.
annonce
0