Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Hehe En fantasi ligefrem.

Nu er det ret sjældet at jeg spiller i det hele taget, men jeg kan huske at jeg også spillede på Milan da de mødte Real madrid ude i 2009, mener den gav 13 gange pengene igen, der spillede jeg mest i trods over at oddsne var så ekstreme.
Husker mest kampen for nogle store målmandsblundere, Pirlo´s kanon kugle og så Kaka´s triste ansigtsudtryk kontra Ronaldinhos kæmpe smil efter kampen. Og så det at hele kroppen dirrede efter kampen, over at vi bogstavelig talt vandt mod alle odds.

https://www.youtube.com/watch?v=Sqdxzd6ckcI
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bosse1983
Kan du holde varmen, Bishop?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bishop
Under sådan en vinter hvor man den ene dag står op til en halv meter sne og en anden til minus 20 grader, så ærgrer man sig over at projekt garage blev udsat et år.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri
1: Vi er bestemt ikke enig ang Biglia!

2: At Roma slår indlæg ind i vores felt som vi afviser, tæller selvfølgelig ikke som en chance.

Nok om det :)

___________________________________________________________________________________

Ang Lazio kampen.
Forventer en tæt kamp her i aften. Ser ud til at vi stiller i stærkeste opstilling - altså samme opstilling som imod Roma. Det er selvfølgelig et sats af Rino, da samme 11 spillere også skal være klar søndag aften mod merde Inter...

Selvom det er et sats, så syntes jeg det er rigtigt at gå efter at komme i finalen. Jeg tror på det :)
Skrevet af Rossoneri
At Roma slår indlæg ind i vores felt som vi afviser, tæller selvfølgelig ikke som en chance.

Nej, men det gør Romas 18 afslutninger vel(?)

Hvorom alting er, så var det en anke mod din påstand om at Biglia skulle have en stor aktie i vores stærke defensiv. Her er det vel svært at holde fast i sådan en påstand når han præsterer én interception og to tacklinger kampen igennem, mens det, som skrevet overfor, bliver til 18 afslutninger fra modstandernes side.

Som du også bekræfter, er vores syn på Biglia forskelligt. Det er der ikke grund til at tærske mere langhalm på. Udfra enhver objektiv betragtning, er det dog forkert at påstå at Biglia skulle have præsteret på et højt defensivt plan.
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri
NEJ selvfølgelig betyder 18 afslutninger, ikke 18 målchancer det er logik. Som jeg skrev tidligere holdte vi Roma fra chancer igennem næsten hele kampen, her tænker jeg selvfølgelig på farlige chancer.
Biglia er en fantastisk balance spiller, i mine øjne, og at du mener monty kan udfylde samme rolle er mig en gåde. Men den må vi tage senere.
God kamp til alle, smider et link så snart jeg har et og håber også andre vil 👍
Forza AC Milan
Skrevet af Pirlo21
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Nu går diskussionen jo ikke på om afslutninger er lig med chancer. Det er vist lidt af et sidespor.

Din påstand var at Biglia er god defensivt (sådan skåret ind til benet). Det er der umiddelbart ikke nogen objektiv baggrund for.
Han har få bolderobringer og clearinger - det er er vel essensen af det.
Skrevet af Bosse1983
Garage var et ultimativt krav da vi købte, netop af den grund. Det er vel omtrent hvert andet eller tredje år det er sådan på Sørlandet. Vi har så haft dage uden strøm i stedet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bishop
Jeg overvejer seriøst om jeg skal ligge varme i indkørslen når den skal renoveres sammen med garageprojektet, lige efter et skarpt 90 graders sving så er der to meter hvor den har en en voldsom stigning der giver problemer selv for lexus en med awd. Det føles dog en smule ekstravagant at pøse på med udendørs "gulvvarme" men i gud hvor jeg hader at starte dagen med at ryde sne og smide grus for at komme på arbejde.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Pirlo21
Puha da, vild kamp. Masser af pasningsfejl fra begge sider, masser af højt pres og nærkampe - sikke en intens kamp. Vi takke Donnarumma for at vi ikke er bagud, selvom knægten godt nok også laver nogle mærkelige ting - så har han alt i alt stået helt suverænt de første 45 min.

Banen er tydeligvis håbløs, vi så det i søndags og igen i dag. Så mange dygtige spillere på begge hold, laver ikke så mange pasningsfejl normal vis. Syntes virkelig Lazio spiller godt, de kender tydeligvis der bane. Deres gameplan er at stå godt defensivt, højt pres og spil meget direkte. Vores gameplan, er jo næsten den samme!

Chancer har vi haft og endda nogle store nogen, men Hakan, Suso og Jack skal altså steppe up. Jack skal simpelhen slippe den bold hurtigere og Suso og Hakan skal altså være skarpere mand mod mand. Hele vores hold skal undgå de store opspilsfejl og så skal vi altså være skarpere i vores omstillinger, pladsen er jo der. Kom så, vi skal i den finale
Skrevet af Pirlo21
EJ ALTSÅ nu skal vi altså udnytte de store chancer vi får, det er ikke GODTNOK. Frustrerende at se på, kom nu med det mål til os
Skrevet af Slettet(551159212602)
Forlænget spilletid, spændende at se om vi kan holde Lazio væk og lave det ene mål der kan sende os videre.

Altid noget vi har en overkommelig kamp i weekenden.
Skrevet af Pirlo21
Ja havde vi kendt vores besøgstid de første 15 min efter pausen, så skulle vi ikke ha været i overtid.

Syntes Suso, Hakan og Jack ser trætte ud, Rino har flere muligheder. Fx kunne han smide Jack op på kanten og Locatelli eller monty ind på midten, Borini kunne også afløse enten Hakan eller Suso...
Skrevet af Pirlo21
Nogen der er træt af KALINIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FORSATAN DA
Skrevet af Pirlo21
Kom så med noget held på vores side, vi skal i finalen
Skrevet af Martinovic
Finale!

Ligger i sengen og følger straffe på livescore. Drama!

Glæder mig til højdepunkter i morgen.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Meget passende at Donnarumma og Romagnoli, får os i finalen. De var de to bedste spillere for os i dag, SÅDAN. EL er sikkeret nu og vi kan vinde en titel.

Nu gælder det Inter søndag, hold nu op det bliver spændende. Vores sæson kan stadig nå at blive fantastisk.

BRAVO RINO GATTUSO
Skrevet af Magnifico
EL er kun sikker, hvis I vinder. Hvis Juve vinder OG kvalificerer sig til CL eller EL gennem placering i Serie A, går 7. pladsen til EL
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce
0