Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Mon ikke snarere det drejer sig om at et salg af aktier skal være sikkerhed for refinansieringen? At klubben skulle være mere værd er nærmest grinagtigt.

Som jeg læser det, drejer det sig også om at finde en partner der kan bidrage til at dække driften indtil man får udviklet økonomien.
Skrevet af Lentini
Jo, men 25% til 303mio? for refinansiering af gælden i Elliott. Så har vi en værdisættelse på den anden side af 1mia ?. Det er jo helt vildt for en klub uden CL og som ikke ejer sit eget stadion.

Skulle jeg lægge 300mio? ville jeg kræve en væsentlig større aktiepost end sølle 25%.
Skrevet af Bishop
"At klubben skulle være mere værd er nærmest grinagtigt."

Hvori består det grinagtige, Milan er da selvsagt mere værd nu end før man hentede spillere for 200mio?

Al den stund at værdi selvfølgelig er relativt, klubben er jo lige nøjagtig det værd som en person vil betale.

Men ellers er jeg enig, beløbet Li skal hive hjem for 25% er ikke så fandens vigtigt, snarere det at han får en/nogle ind i klubben der har en økonomisk ballast til at "kautionere"
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Hvori består det grinagtige, Milan er da selvsagt mere værd nu end før man hentede spillere for 200mio?

Det grinagtige består i at de fleste vil være enige om at salgssummen lå markant over hvad den burde. Se fx hvad Suning købte Inter for.

Herunder er spekulationer om hvidvask også opstået.

Når vi taler om spillere, skal vi lige huske at have for øje at de ikke er betalt endnu. Vi skylder stadig den fulde sum for Kessie, Kalinic og Borini. De resterende spillere er (mig bekendt) købt i rater og i øvrigt for lånte penge eller finansieret via spillersalg.

Eneste scenarie skulle være at vores spillere blev vurderet at have en større salgsværdi end i sommer - det vil de færreste påstå er tilfældet.
Eneste eksempel skulle være Donnarumma, men det opvejes formentlig af "nedskrivning" af Silvas og Kalinic´ værdi.

Dermed er der ikke skudt kapital i klubben den vej igennem og man bliver som bekendt ikke rigere af at låne penge.

Spiller vi os i CL, ser det naturligvis lidt anderledes ud, men det er for det første ikke sandsynligt. Skulle det rent faktisk lykkes os, er det stadig yderst tvivlsomt at klubben ville blive vurderet i samme niveau af en potentiel investor.

Al den stund at værdi selvfølgelig er relativt, klubben er jo lige nøjagtig det værd som en person vil betale.

Ja, det kan det jo ret fint koges ned til.
De arabiske bud der var i vinter, var efter sigende langt fra hvad Li betalte. Og med gribbene der lurer og kan vente på at Elliott potentielt kan overtage klubben for mindre end €400m, mener jeg personligt at det er utænkeligt at Li (på nuværende tidpunkt) kan hente en tilsvarende sum.

Men med en investor ombord og refinansiering af lånene, kan han kæmpe videre til vi forhåbentlig hæver det sportslige niveau (og hermed indtjeningsgrundlag). Her kommer børsnoteringen givetvis også ind i billedet, når klubbens værdi bliver vurderet noget højere.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Skulle jeg lægge 300mio? ville jeg kræve en væsentlig større aktiepost end sølle 25%.

Det var også min pointe. Jeg tror ikke det er realistisk at betale gælden til Elliott mod at sælge 25% af klubben.

Jeg tror derfor at manøvren går ud på at rejse kapital i mere bred forstand - tror personligt ikke at Li kan hente mere €125-150m mod at afgive 25%.

Med det beløb (og ikke mindst en bredere ejerkreds) vil det helt sikkert blive lettere at refinansiere gælden til Elliott. Måske kan man brede lånet ud på en fem års periode og dermed gøre det langt mere overskueligt og satse på en børsintroduktion i den periode.

Med andre ord tror jeg det handler om at overleve - ikke at betale gælden "outright".
Skrevet af Lentini
Forventede opstillinger til aftenens kamp på San Siro.

Milan, 4-3-3; Donnarumma; Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez; Kessie, Biglia, Bonaventura; Suso, Cutrone & Calhanoglu.

Arsenal, 4-3-3; Ospina; Chambers, Mustafi, Koscielny, Kolasinac; Ramsey, Xhaka, Wilshere; Mkhitaryan, Welbeck & Özil.

Umiddelbart tror jeg der kommer til at være ret store rum bag Arsenals to 8ere og Xhaka tvivler jeg på er hverken mobil eller kløgtig nok til at lukke de rum ned. Timingen i spillet ind i de rum bliver rent offensivt en vigtig nøgle. Så må Calabria i øvrigt også gerne teste Özils lyst til at løbe baglæns.

Bliver også spændende at se Cutrone i en kamp som denne.

Når man lige kigger nedover starterens dåbsattester har vi faktisk et ganske ungt hold, uden særlig megen europæisk erfaring at trække på. De mest erfarne er vel Bonucci, Calhanoglu og Biglia. Ellers er det småt med erfaring.

Jeg er fortrøstningsfuld selvom det er en modstander som jeg ikke rigtig ved hvor vi har henne, og vores relativt lille europæiske erfaring in mente.
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Enig langt hen af vejen.

Børsnotering bliver dog ikke til noget førend Li på en eller anden måde har fået visket den sorte sky, Elliott, væk. Fordi det fordrer absolut ikke en børsnotering når man har så stor rumsteren i ledelsen, baglandet, kald-det-hvad-du-vil. Det vil have negativ effekt på kursen og det har ingen, og slet ikke Li, interesse i.
Skrevet af Rossoneri
Børsnotering bliver dog ikke til noget førend Li på en eller anden måde har fået visket den sorte sky, Elliott, væk.

Det er jeg sikker på at du har ret i.

Som jeg skrev andetsteds, tror jeg også at et salg af aktier og udvidelse af ejerkreds, handler om netop dette - altså at komme ud af kløerne på Elliott.
Eksempelvis via en refinansiering af lånet over en længere periode gennem en "lidt" anden type långiver - fx Merrill Lynch.
Skrevet af Rossoneri
Jeg tror et af vores stærkeste våben, bliver at få Arsenals to backs på afveje.

Jeg så Chambers og Kolasinac i søndags og man fornærmer næppe nogen ved at sige at deres styrker ikke ligger i defensiven.

Hvis vi kan lokke dem ind i banen med løb fra hhv. Calhanoglu og Suso, åbner det rum til Calabria og Rodriguez, der herfra kan slå skarpe indlæg til Cutrone.

Jeg tror på en sejr i aften - Emirates er dog en ganske anden historie.
Skrevet af Lentini
Ja, det blir interessant at se hvad det munder ud i. Jeg vil foretrække at man får en konklusion i løbet af foråret så vi ikke får et mercato til sommer som handler mere om begrænsning af tab end udvikling.

Det virker også til at det er det man arbejder imod da man senest skal mødes med FFP(har glemt myndighedens navn) i slutningen af april. Ydermere forlyder det at man vil dele gældsbyrden mellem Li og klubben, hvilket jeg vil foretrække. Så et eller andet sted kan det være det er de 180mio til Rossoneri Sports(Li) som er vigtigst idet det hidtil ikke har været noget problem af refinansiere gælden til klubben på de 123mio.

Så det kan meget vel være de 180mio man søger en minoritetsaktionær til. Uden jeg dog vil kloge mig på et område jeg ved ganske lidt om.
Skrevet af Lentini
Kiggede lidt statistik på de seneste ti kampe i alle turneringer.

Vi har indkasseret 3mål i de 10 kampe med 7 clean sheets tilfølge. Det kan man sgu kalde en forbedring fra tidligere.

@ Rosso

Enig, selvom jeg syns det er hele holdet ved Arsenal dom er problemet. Det er en omgang kluddermor når de taber bolden, hvor de efterlader oceaner og atter oceaner af plads. En ekstrem hurtig spiller kunne have været ekstra nyttig i en sådan kamp.

Men jeg er spændt på Wengers approach til kampen. Jeg ved ikke rigtig om han vil pakke sig lidt eller forsøge at take it to us med højere pres.
Skrevet af Pirlo21
Rygterne går i hvert fald på at Merril Lynch leder efter en eller flere investorer, der er villige til at låne penge til både klubben og Li. Tidligere gik meldingen på, at det var i slutningen af marts man ville have det på plads, da man skal forhandle FFP straf med UEFA i april. Gazzettaen melder dog om, at det tidligst sker i juni...

Aftnens kamp imod Arsenal ser ud til at blive en kærkommen kapitalindsprøjtning, da man forventer en indtjening over 3 mio euro. Vores foregående 6 kampe har samlet givet 5 mio euro i kassen på billetindtægter. Så 8 mio euro udover de knap 10 mio euro man har fået i tv og præmie. Det er gode penge og dækker de renter Milan skal betale Elliot indtil sommer.

De ekstra penge skulle også betyde, at klubben ikke behøver en kapitaltilførsel før slutningen af marts. Selvom jeg læste på http://www.calciomercato.com/en/news/ac-milan-president-set-to-miss-arsenal-match-64348, at LI allerede er kommet med ny kapital.

Ang børsnoteringen, så går spekulationerne på, at Li ikke vil sælge klubben, da han mener, at han kan score kassen ved at få Milan i CL og derefter tage alt provenuet fra en børsnotering. Derfor vil han højst have en minoritetsinvester ind eller fx sælge en 25%. En børsnotering kan dog tidligst ske om et par år så derfor er han naturligvis desperat efter en løsning med Elliot...
Men alt tyder på at LI finder en løsning på gælden til Elliot, sportslig succes denne sæson vil også gøre det hele meget lettere for ham.
Skrevet af Pirlo21
Ang Reina.
Henter vi ham, må man antage at Donnarumma er fortid efter denne sæson. Det er selvfølgelig pisse ærgerligt hvis vi bliver nødtil at sælge en stor profil som ham, men Donnarumma er trods alt lettere og billigere at erstatte end fx Jack og Suso...

Skrevet af Pirlo21
Kampen i aften bliver selvfølgelig vanvittig spændende. Vi har fået en noget længere pause end ventet, det tror jeg bestemt ikke er en hæmsko for os i forhold til aftenens kamp!
Jeg må indrømme jeg glæder mig meget, EL starter først for alvor nu og at se et fyldt San Siro bliver fedt. Jeg tror på et godt resultat, kommer vi foran, tror jeg virkelig på at vi kan ryste Arsenal.
Glæder mig helt vildt :-)
Skrevet af Bishop
Jeg glæder mig sgu også, og efter så mange år uden europæisk stjernestøv så er det heller ikke noget man skal skammme sig over.

Der er i hvert ikke tvivl om at kampen i aften har lidt af det hele, man kan fristes til at kalde den "De faldne giganters kamp" med undertitlen, "hvem vil genstå"

Jeg er ikke nervøs for forsvaret, vi står utrolig stærkt og Arsenal har ikke ligefrem vist sig at være sprudlende mod hold med en vis standard. Derimod er det i den anden ende mine bekymringer ligger, skal vi videre så skal vi udnytte de chancer jeg er sikker på vi nok skal få, og helst også score mindst et par gange. Suso og Hakan skal dermed kende besøgstiden, der er ikke plads til at der bliver brændt de store chancer som de fra tid til anden har været "gode for".
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Hehe - pitcher du på en tjans med at skrive overskrifter på EB?

Men du har fuldstændig ret. Det er fedt (og helt på sin plads) at glæde sig til sådan en kamp. Historisk set hører vi naturligvis til i CL, men alting er relativt og lige nu er det her en kæmpe stor kamp for os.
Det er jeg i øvrigt helt sikker på at Gattuso har gjort meget ud af i sin optakt.

Jeg er ikke nervøs for forsvaret...

Vi skal naturligvis ikke undervurdere dygtige spillere som Özil og Mkhitaryan - det kan på en god dag gøre ondt på selv de bedste forsvar. Navnlig kunne man være en smule nervøs for Özil vs Calabria.

Dét sagt, så håber jeg faktisk at Arsenal kommer buldrende med en offensiv indstilling. Det er faktisk her jeg tror vores største chancer er, fordi vi kan straffe dem på omstillinger.

Men mon ikke Wenger også har luret der og går lidt mere varsomt til værks.

Og så tror jeg at skarpheden kommer til at afgøre det hele - præcis som vi så på Wembley igår.
Skrevet af Martinovic
Det er stærkt, hvis vi kan hente Reina. Så betyder det mindre, hvis vi kan sælge Donnarumma for en god pris. Her skal vi ikke under 60-70 mio. euro. Ellers vil jeg hellere beholde ham.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Reina får kun adgang til Milanello, møder han op med de shades på. Macho.
Skrevet af Bishop
Hah. Jeg kan dog nøjes med en ændring i klubtrådens navn.

Nej rammer Özil dagen, så kan selv det bedste forsvar komme til kort.

Jeg forventer at Gattuso går ind til kampen som vi så mod Roma, vi skal presse højt og være aggressive og stresse Arsenal, Milan skal fortsætte med at ville spille på egne præmisser. Det er også det jeg tror kan gøre mest ondt på Arsenal.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0