Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Absolut. Vi har spillet en fin kamp og med lidt mere held og skarphed, kunne vi sagtens have fået point. Juve rykker, da de storsatser efter pausen og med alle de offensive profiler på banen, er det svært at holde dem fra at score. Det ville kræve, at vi ikke konstant smed bolden væk, som Suso og især Jack har været slemme til i aften.
Mojn do!
Skrevet af Pindhunden
Så skuffende. Måske har jeg ikke set nok kampe, men jeg har meget svært ved at se, hvordan Bonaventura nogensinde kan være med på et hold, som ønsker at være tophold igen. Han er jo uden spidskompetencer og middelmådig til det hele
Skrevet af Martinovic
Jeg håber, vi kan finde niveauet fra første halvleg til Inter-kampen, for så er der masser af optimisme.

Kampen viste også, at hvis vi skal kunne drille Juventus og Napoli, så skal vi have en bredere bænk og flere profiler. En spiller som Jack skulle være pillet ud efter en time, men vi mangler en erstatning for ham.

Bonucci, Romagnoli og Calabria gjorde det igen rigtig godt. Rodriguez mindre godt.

Biglia og Jack gjorde det OK uden at falde igennem. Calhanoglu, Silva og Kessie var gode, mens Suso var lidt både og.

Jeg er fortrøstningsfuld.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det var samtidig farvel til CL (og sikkert til Donnarumma).

Vi mangler i den grad en kvalitativ bredde. Vi har bare ikke alternativer når spillere som Bonaventura og Suso spiller væsentlig under niveau.
Skrevet af Pirlo21
Vi spiller en flot første halvleg hvor vi er bedst, i hele kampen - giver vi Juve 4 chancer og de score på 3 af dem. De er så uhyggelige effektive og har altså også tur i den, prøv at tænk hvis Hakans skud var gået ind. Dybalas mål er jo også piv heldigt, da bolden får et vildt opspring lige foran Donnarumma der gør at han er prisgivet.

Spillemæssigt var vi fremragende med de første 65 min, desværre har Juve spillere der kan gør forskellen fra bænken. Og vi løb tør for kræfter og kan ikke ligge samme pres mere... ØV

Skal vi nå top 4, skal vi vinde onsdag over Inter... 3-1 er på ingen måder et ret-vissende resultat.

Jeg syntes alle spillere levere varen mens luften er der, Silva skulle selvfølgelig ha scoret på hans enorme chance, men ellers gjorde han det super godt. Midten hang virkelig flot sammen og kombinationer sad offensivt godt, vi skaber i dag flere chancer end man kan forvente mod Juve, desværre manglede vi den sidste tur i det. 9 kampe igen, top 4 bliver sindsygt svært. Men slår vi Inter, kan vi stadig nå det. FORZA MILAN

Pisse trælst, men jeg syntes vores hold leverede en god indsats. Marginalerne var virkelig ikke med os i dag, ved godt jeg er kommet med den sang før. Men set på spil og chancer, havde virkelig fortjent bedre. SATANS

NB HAKAN var fremragende i dag, mens kræfterne var der.
Skal man kritisere en spiller lidt, syntes jeg det meste af Jacks anden halvleg var skidt.
Skrevet af Lentini
Juves bredde slog os mere eller mindre ihjel. Kampen ændrer billede da Allegri smider Cuadrado og Costa på wings. Det dræber os lidt og det ville være synd at sige at Calabria fik synderlig med opbakning af Suso overfor Costa.

I lighed med Arsenal kampen kender vi dog ikke vores besøgelsestid. Det er ufattelig ringe af Jack, oceaner af tid og så losser han den ud af regionen.
Skrevet af Pirlo21
Jeg syntes altså vore kombinationer sidder lige i skabet i første halvleg, her bidrager Jack også. Efter pausen går det desværre galt for ham.
Generelt så vi trætte ud efter 65 min og måske burde Rino ha reageret før. Endvidere syntes jeg Rino fejler ved at smide Kalinic ind istedet for Cutrone...

I forhold til top 4, så syntes jeg ikke det er rigtigt at påstå vi ikke kan nå det. Slår vi Inter, har vi med 8 kampe igen 5 point op til Inter, 4 til Lazio og 7 til Roma.

Det bliver selvfølgelig mega svært og det er ikke særligt realistisk, men intet er umuligt i fodbold.
Skrevet af Pirlo21
Nå Biglias karantæne er godt nok skidt, igen i dag spiller han en flot kamp og vinder så mange dueller, god med bolden og gør aldrig tingene svære end de er. Kæmpe tab at han ikke er med på onsdag, Monty er ikke nærheden af hans niveau mere. Men lad os håbe han træder i karakter, for det var fandme et skidt indhop han lavede i dag. Alternativet kunne selvfølgelig være Locatelli, det ville måske ikke være så dumt...

Sikke et derby der venter os på onsdag, bare irriterende at det skal være så tidligt på aftnen. Forsat god påske til alle :)
Skrevet af Rossoneri
Bonaventura laver en række fejl - også før pausen.

Suso mangler generelt skarphed i alle sine gerninger. Det er dels et resultat af det der har kendetegnet hans karriere indtil nu - manglende evne til at levere på et højt kontinuerligt niveau. Dels er det selvfølgelig også grundet de tunge laster der trækkes på ham.

Biglia er en ligegyldig boldflytter og tingene går helt i stå når han er på bolden.
Han formår simpelthen ikke at slå den skarpe aflevering der kunne sætte et relativt tungt Juve-forsvar under pres.
Defensivt er han en skandale.
Stod det til mig, var han første mand ude af døren så snart vinduet åbner.

Kessié får heller ikke sat sig igennem i aften. Men nogen gange glemmer man hans alder.
Det må dog stå meget højt på Mirabellis to-do liste at skaffe et alternativ.

Selvfølgelig er det da matematik muligt, men det er højst usandsynligt.

Vi havde endog meget svært ved at etablere angreb, derfor synes jeg at Gattuso ser helt rigtigt i at få en spilstation ind.
Vi får intet ud af at sparke lange bolde op på Cutrone.
Skrevet af Lentini
Ja, nu snakker jeg om den helt specifikke situation hvorpå Jack laver en skudfinte og derefter har oceaner af tid mens læsser den ud af Torino by med en horribel afslutning, snarere end hvordan spillet gik generelt fordi der syns jeg egentlig alle bidrager. Og generelt set er vi blevet rigtig gode til st spille os ud af pres.

Rino har bare ikke samme værktøjskasse ude på bænken. Han kan ikke ændre spillet ved at smide en individualist ind eller en lynhurtig spiller, som kan ændre kampbilledet markant. Det har Juventus og de manglede immervæk Mandzukic og Bernardeschi som typemæssigt afviger fra Cuadrado og Costa.

Rino kan smide nogle mere defensivt orienterede spillere ind centralt. Borini hvis der skal være disciplin fra offensiven og deres tilbageløb eller nogle boksspillere.

Og jeg syns nu ikke han fejler ved at sætte Kalinic ind fordi kroaten modsat Cutrone kan holde i bolden. Silva gjorde det i øvrigt ret godt idag.

Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Hold nu op med det vrøvl omkring Biglia. Montolivo har præsteret på væsentlig højere niveau end argentineren.

Biglia magter slet slet ikke sin rolle - navnlig mod de bedre hold bliver hans mangler udstillet.

Vi skal kun være glade for at valget bliver taget for Gattuso, når han nu ikke formår det selv.
Skrevet af Lentini
Så syns jeg nu at påstanden om at CL døde idag er ret tæt på rigtig. Der er to hold som virkelig skal kvaje sig alt imens vi ikke må smide flere point.

Hvis vi ikke havde en dødssyg ejer og sandsynligvis bliver påduttet en meget stram og konservativ mercato til sommer af regulative omstændigheder lå det lige for at justere offensiven.

Rino inspirerer til vindermentalitet modsat hans kollegaer i Napoli og Lazio, som har alle undskyldningerne klar til at fejle.
Skrevet af Martinovic
Jeg synes nu ikke, at Biglia var helt så slem, som du gør ham til, Rosso.

Han har et stort ansvar, og jeg er enig i, at han har defensive mangler. Hans boldomgang er udmærket, men det er et stykke under Pirlo. Monty er umulig at vurdere. Hans topniveau er højere end Biglias, mens bundniveauet er tilsvarende lavere.

Med mindre Locatelli skal køres i stilling som ny 6´er, håber jeg, vi henter Badelj, for han spiller med væsentligt mere sikkerhed i sit spil. Jeg tror ikke, vi kan gå en hylde højere op.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri

Er så uenig i det du skriver, især ang Biglia. Biglia har ligeså stor andel i vores hold er kommet på rette spor igen, sammen med Bonucci er han gået forrest.
Jeg er lodret uenig. Men den diskussion tager jeg ikke nu med dig :)

Syntes virkelig vi spiller en god første halvleg, alle - hele holdet. Suso, Hakan, Jack og Silva kombinere skarpt og Kessie gjorde det virkelig også godt.

Jeg kan faktisk ikke følge dig overhovedet.

Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Hvad er det du mener Biglia gør godt?

Jeg skal ikke kunne sige hvad dit succeskriterie er, men det er jo simpel fakta at både Bonaventura og Suso laver flere fejl - også i første halvleg.
Det største problem er manglende skarphed.
Skrevet af Pirlo21
@pirlo
Hold nu op med det vrøvl omkring Biglia. Montolivo har præsteret på væsentlig højere niveau end argentineren.

Biglia magter slet slet ikke sin rolle - navnlig mod de bedre hold bliver hans mangler udstillet.

Vi skal kun være glade for at valget bliver taget for Gattuso, når han nu ikke formår det selv.


Hvorfor er det vrøvl!!??
Helt ærlig, fair nok at du ikke kan lide en spiller, men fordi jeg har en anden mening og alle ratings giver mig i øvrigt ret. Biglia har scoret virkelig højt i vores gode periode her. At Biglia ikke kan lukke alt ned defensivt, skylde jo især vores pres spil, hvor Jack og Kessie sælger ham. Selvfølgelig laver han også fejl, ingen er perfekte - men igen i dag gør han det virkelig godt.
Så nej jeg vil ikke stoppe med mit vrøvl, da det ikke er mig der vrøvler.
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri

man kan læse fakta på mange måder, jovist laver Suso og Jack fejl i første halvleg, har jeg påstået andet? Men alle offensive spillere laver da fejl, da de jo ofte er mega presset. Men generelt syntes jeg vores offensiv fungerede rigtig godt i første halvleg og i starten efter pausen.

Mere orker jeg ikke nu, tak for i dag.
Skrevet af Martinovic
Biglia mangler de afleveringer i sit spil, der kan splitte modstanderens forsvar ad - præcis som Pirlo mestrede.

Biglia er en god spiller til shortpassing, men han tager også mange risici i sit spil.

I øvrigt kan jeg ikke se mig enig i, at Kessie ikke fik sat sig igennem. Han vandt rigtig mange dueller og Juves spillere slog sig på ham.

Der var mange gange i kampen, hvor Milan havde chancen for at lægge den farlige aflevering ned gennem Juves kæder, men der blev tøvet og spillet baglæns. En spiller som Kessie er fremragende til de løb, men desværre er især Suso slem til ikke at slippe bolden i tide.Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Helt ærlig, fair nok at du ikke kan lide en spiller, men fordi jeg har en anden mening og alle ratings giver mig i øvrigt ret. Biglia har scoret virkelig højt i vores gode periode her.

For det første har jeg naturligvis intet personligt imod Biglia. Jeg synes "bare" at han er enormt skuffende.

Du bliver simpelthen nødt til at forstå at de "ratings" du taler om, IKKE har nogen form for sandhedsværdi. Og der findes lige så mange ratings der mener det stik modsatte.
Det er et spørgsmål om personlige subjektive holdninger.

At Biglia ikke kan lukke alt ned defensivt, skylde jo især vores pres spil, hvor Jack og Kessie sælger ham.

Aha - synes ellers lige du mente at både Bonaventura og Kessié gjorde det så godt. Kan du bestemme dig?

Det sagt, så holder argumentet ikke. Biglia står gang på gang og kigger fodbold. Man kan selvfølgelig ikke gardere sig mod at der bliver spillet bolde i det rum Dybala søger. En dygtig 6er formår dog at forudse spillet og intercepte disse afleveringer.
Der er Biglia den dårligste jeg har set på pladsen (hos Milan) i meget lang tid. Det understøtter al brugbar statistik i øvrigt også.

...men igen i dag gør han det virkelig godt.

Come on - prøv nu lige at forhold dig nogenlunde objektivt! Havde det været enhver anden der havde kostet et mål (igen) havde du ikke været sen til at kritisere dem.

Det er fair nok at du mener at fakta blot er noget man kan forholde sig frit til. Men du bliver nødt til at forholde dig til hans forvaltning af de opgaver han har i sin rolle.

Skal han holde fart i bolden?

Skal han bryde angreb?

Skal han slå skarpe afleveringer frem i banen?

Skal han skabe chancer?

Hvis du er enig i at svaret på de spørgsmål er "ja", må du også være enig i kritikken, for her er hans performance ringe. Her står fakta ikke til diskussion - fakta er fakta.

Biglia blev hentet til som en etableret profil (med prisskilt og lønpakke til følge), der skulle hæve niveauet på holdet. Det har han slet ikke formået.
Han kender ligaen, sproget, de andre hold, han har undergået samme fysiske træning som har hævet niveauet hos resten af holdet - der er bare ingen undskyldninger.

I det perspektiv har Biglia været sæsonens dårligste indkøb.
Ikke mindst når det ses i lyset af at indkøbet har været på bekostning af masser af spilletid til Locatelli. Når man ser hvad fast/løbende spilletid har gjort for Calabria, Donnarumma og Cutrone har det været en enormt dårlig disposition.
annonce
0