Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Syns det er fair nok Rino irriterer sig over Hakan. Dog syns jeg hans bidrag rent defensivt er væsentlig bedre end modsatte kant, som har samme attitude og ofte, modsat Hakan, efterlader sin back uden nævneværdig defensiv hjælp.

Jeg tror i øvrigt at det her hold overlever evt afgange af Suso og Donnarumma. Hvis de vel og mærke bliver ordentlig afløst som nok er største spørgsmål.
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Biglia mangler de afleveringer i sit spil, der kan splitte modstanderens forsvar ad - præcis som Pirlo mestrede.
Det er selvfølgelig vel meget at forvente "pirloske" afleveringer (ikke at jeg læser din kommentar sådan). Problemet er at Biglia slet ikke forsøger disse afleveringer.
Man kan se det på ham når han modtager bolden - han kigger efter den nærmeste at aflevere bolden til.

Det var helt klassisk med Pirlo, inden han modtog bolden kiggede han "altid" frem i banen for at se sine muligheder. Biglias fokus er simpelthen ikke indstillet på dette.

Biglia er en god spiller til shortpassing, men han tager også mange risici i sit spil.

Enig i første del - omend jeg vil kalde det for boldflytteri.
Omkring det andet, mener jeg faktisk at han spiller med for lidt risici. Han søger altid de korte "sikre" aflevering.

Skal man rose ham for noget, skal det være at han er god til at gøre sig spilbar.

En meget interessant (i min optik) iagttagelse, er at sammenligne Biglia i år, med hans seneste sæson i Lazio. Her viser der sig et rent Dr. Jekyll og Mr. Hyde scenarie.

På væsentlige parametre som "tacklinger", "interceptions", "skabte chancer", "nøgleafleveringer" og "assists" (altså parametre for hhv hans defensive og chanceskabende performance), præsterede han over en bred kam dobbelt så godt i Lazio. I flere tilfælde endda mere end dobbelt så godt.

Det er selvfølgelig den Biglia vi alle havde ventet at se og ikke mindst en understregning af hvorfor man ikke kan stemple Biglia som andet end en kæmpe skuffelse.
Skrevet af Martinovic
Måske han ikke har de evner i sit spil. Jeg ved det ikke. Milan var måske bedre stillet med en Van Bommel-type foran forsvaret til at være ekstra ankermand.

Jeg synes også, at Biglia lider under, at Bonaventura og Kessie er noget mere offensivt indstillet. De to er bedre i deres offensive funktion som 8´ere end deres defensive, selv om Kessie fylder meget.

6´eren er den vigtigste rolle på banen, og den stiller store krav. Biglia har måske ikke indfriet dem, men under de forudsætninger, der er i klubben i øjeblikket, tvivler jeg på, at vi kan tiltrække større profiler.

I øvrigt synes jeg, at RR bliver dårligere og dårligere. Han var rigtig god i efteråret, men han virker langsom, ligesom mange af hans afleveringer er tilbage i banen. Jeg savner flere offensive aktioner fra hans side og ikke mindst indlæg.

Kan Calabria spille som i aftes, så får Conti mere end svært ved at få en startplads.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
For lige at understrege Biglias rædsomme sæson, præsterede ellers så udskældte José Sosa bedre på samtlige parametre da han var hos os sidste år.

Jeg synes at pointen omkring en van Bommel type er ganske god. Ikke mindst fordi vi har Bonucci som er fantastisk til at sætte spillet fra en dyb position.

Jack/Kessié kan stadig blive bedre til at samstemme deres presspil, men jeg mener faktisk at meget falder tilbage på at vores 6er har så alvorlige defensive problemer.

Men det skriger i høj grad også på backup løsninger til de to, for der skal satte løbes mange højintensive løb for at holde det høje pres Gattuso befaler.
Skrevet af Lentini
Jeg syns ikke Biglia er nær så ringe som du gør ham til, Rosso. Han har øget sin recuperato ganske meget siden Rino tog over, hvilket man ikke gør via tilfældigheder men via en vis kløgt i sin positionering.

Og hvis i skal tage de her diskussioner, så hold please en sammenligning med Pirlo ude. Hvis han er målestokken ift det offensive output så er der meget få i denne verden som vil nå samme output. Ergo en stor del spillere som "fejler" i dette.

Just My 2 cents..
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Der er da ingen tvivl om at Biglia er blevet bedre med resten af holdet. Nok også fordi resten af holdet har forbedret sig (presspillet fra de to 8ere er væsentligt). Man kan sige at det også var svært at gøre det dårligere end det han viste i starten af sæsonen.

Men det må stadig stå klart at han slet ikke har levet op til forventningerne - heller ikke i de seneste måneder. Biglia skal ikke vejes på samme vægt som eksempelvis Borini - vi må se dem udfra det niveau de burde have.

Montolivo har været bedre når han er kommet ind og argentineren er en klar akilleshæl hos os. Det så vi igen igår, hvor Dybala aldrig må få så meget plads netop der.
Det er virkeligt ikke kønt at se på.

Jeg kan sagtens forstå at både Montella og ledelsen var ivrig efter at tilføje ham til holdet i sommer. Kunne han præstere som han gjorde i Lazio, ville alle jo være glade.
Virkeligheden er bare at han er faldet helt igennem ift hans tidligere niveau.

Omkring Pirlo, så synes jeg nu det er gjort meget klart at han netop ikke bruges som målestok.
Men det kan vel ikke undgås at man bruger Pirlo som reference (uden nødvendigvis at sammenligne niveau).

Vi taler ikke om output (ift Pirlo) men eksempelvis at Pirlo altid havde fokus på den fremadrettede aflevering, mens Biglia har det modsatte.
Skrevet af Rossoneri
Jeg tror i øvrigt at det her hold overlever evt afgange af Suso og Donnarumma. Hvis de vel og mærke bliver ordentlig afløst som nok er største spørgsmål.

Spørgsmålet er vel efterhånden om Milan er det rette sted for Donnarumma at udvikle sig. Der er så meget historik og der skal ikke mange fejltrin til før presse og fans (i hvert fald et udsnit af dem) er på nakken af ham.

Omvendt kan man se på De Gea, som mildest talt heller ikke var en fanfavorit i de første år. Men han har så ikke den samme historik som vores unge stjernefrø.

Det er også svært at forstå situationen omkring Suso.
Jeg er stadig dybt forundret over Mirabellis udbrud, men man må vel forvente at der er en årsag til at han siger som han gør (udover at være adspurgt).

Havde Suso tonet rent flag og sagt at han ville blive, må man antage at Mirabellis svar ville have været anderledes.

Men kan vi hente en spiller som Pavon eller Felipe Anderson, er jeg egentlig OK med at vi sælger ham.
Skrevet af Martinovic
Hvad er der hændt mellem Mirabelli og Suso, som jeg åbenbart er gået glip af? Den manglende kontraktforlængelse?
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Mirabelli udtalte bare den anden dag at Suso også skulle have lyst til at blive i Milan (med henvisning til at hans kontrakt er udstyret med en frikøbsklausul på €40m).

Det er der jo reelt ikke noget faktuelt forkert i at sige - timingen gav bare ingen mening. MIrabelli kunne jo bare have sagt at klubben var rigtigt glade for Suso og håber at have ham som spiller i mange år frem, eller anden vilkårlig floskel.

Skal man finde bare lidt logik i det, kunne det være at Suso ikke har ville committet sig til næste sæson - men det er selvfølgelig blot spekulationer herfra.
Skrevet af Martinovic
Okay. Milan skal selvfølgelig gå efter en ny kontrakt uden en så lav frikøbsklausul. Heldigvis kan man sige, at det ikke er givet, at der kommer nogen bud på ham. Han mangler stadig at forbedre sit slutprodukt, før han bliver attraktiv for bedre klubber end Milan.

Han virker kontroversiel ham Mirabelli. Jeg ved ikke, hvem der skrev det, men jeg vil hellere have Sabatini ind i stedet for Mirabelli.

Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg så den sidste halve time, og her er mine klar takeaways: Vi er slet slet ikke dygtige nok offensivt, det er fint at vi kan skabe chancer mod mindre gode holde, men når vi møder hold som Arsenal og Juventus, så har vi bare slet ikke noget offensivt at komme med. Hakan C og Suso bør ikke være startere på kanten, hvis vi skal helt derop igen. Hakan C må godt blive prøvet nede på midtbanen igen, og Suso må godt sælges, hvis der kommer et fornuftigt bud. Jeg synes heller ikke, at Biglia har været noget særligt på midtbanen, og Calabria skal forbedre sit defensive spil i den grad.

På mange områder er vi fint med, men vi er slet ikke farlige nok på den sidste tredjedel.
Skrevet af Martinovic
Hvilket meget godt passer overens med, at du kun så den sidste halve time :)

Milan var en smule bedre i første halvleg og skaber en chance, som Silva skal score på. Suso kommer til et par afslutninger, og Calhanoglu havde et spark på overliggeren. Mere kan vi næppe forvente ude mod Juventus.

Calabria booser for meget på Douglas Costa den ene gang ved baglinjen, men ellers spiller han en god kamp. Han har potentiale til at blive rigtig god, når han bliver en anelse stærkere fysisk og får forbedret sit defensive spil. Han lavede næsten ingen fejlafleveringer i går.

Vores største hovedpine er mangel på en rigtig målscorer på 9´eren. Det har alle konkurrenterne.

Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Det ændrer slet ikke på det, som jeg har sagt i et stykke tid, skal vi helt til tops, så skal vi ha bedre kantspillere. Hakan er bare ikke en kantspiller, og Suso har det med at sænke spillet for meget. Synes du måske at vores offensiv har været imponerende mod Juventus og 2x Arsenal?
Skrevet af Martinovic
Ikke i hjemmekampen mod Arsenal, men ude mod Arsenal og i aftes gjorde offensiven det udmærket. Vi skal ikke sammenligne os med Juventus. Det gør Roma, Lazio og Inter heller ikke.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Hakan er præcis kantspiller efter Gattusos opskrift.
Skrevet af Lentini
Det er sgu relativt spøjst med Hakan, fordi Esben Hansen fik også fumlet sig ud i nogle værre røverhistorier igår omkring Hakan var central midtbanespiller. Det er det pureste vrøvl. Langt størstedelen i hans tid ved Leverkusen var med udgangspunkt i venstre. Det samme på det tyrkiske landshold.

Det må være 10eren på ryggen og dødboldskvaliteterne som forvirrer.
Skrevet af Rossoneri
@lentini
Det handler nok også om at Hakan har spillet seconda punta ved mange lejligheder. Noget som han i øvrigt selv betegner som sin foretrukne position.

Virkeligheden er jo også at det netop er det rum han skal finde i vores offensiv. Hans generelt gode arbejdsindsats, gør at han passer rigtigt godt ind i rollen på kanten.

Men nej - 8er er ikke den rigtige rolle for ham - omend jeg ikke vil være nervøs for at han blev brugt der i sjældne tilfælde.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Han har i mine øjne arbejdsmoralen til at være en 8er. Ellers så kunne man ændrer midtbanen til en diamant struktur, hvor han vil være foran de to andre midtbanespillere og bag ved angriberen, hvad siger i til det?
Skrevet af Rossoneri
@fossa
Det er jo for det første rent tankespind, for det ligner ikke umiddelbart noget Gattuso opererer med.

I alle de formationer han har arbejdet med indtil videre, indgår brede spillere (4-1-4-1, 4-4-1-1, 4-4-2 og 3-3-4).

En fællesbetegnelse for alle, er at de bredde spillere har en stor defensiv opgave.

En diamant vil fuldstændig ændre dynamikken i alle kæder.

Af nysgerrighed - hvorfor ønsket om at skifte til en diamant?
Man må vel sige at Gattuso har fået rigtigt godt styr på tropperne med de formationer og det koncept han pt arbejder med.
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Jeg ved ikke, hvem der skrev det, men jeg vil hellere have Sabatini ind i stedet for Mirabelli.

Tror det var mig der kastede en flygtig kommentar ind ifm hans brud med Suning/Inter.

Som @lentini var inde på, er Sabatini bestemt en speciel karakter. Men han kan helt klart også sit kram.

I et ideelt univers, ser jeg Mirabelli som overordnet ansvarlig for vores scouting, mens vi havde en figur a la Sabatini som DS.
Mirabelli er en arbejdsmand - en håndværker om man vil. Jeg er faktisk ganske imponeret over de aktiviteter der foregår omkring en lang række store talenter - nogle er allerede hentet i januar (så må tiden vise om vi har ramt rigtigt og formår at udvikle dem).
Den del er en markant opgradering ift tiden med Galliani.

Omvendt, så forstår han simpelthen ikke forhandlingens spil og i det hele taget at bearbejde alle de stakeholders (for nu at bruge CBS termer) der er i gamet.
Det gør at vi formentlig udelukker os selv fra muligheder.

Eksempelvis var Bocas sportslige ledelse ude med et ret kraftig kritik ifm Gomez i vinter. Lad os håbe at det ikke har ødelagt mulighederne for at hente Pavon, som ligner en rigtigt spændende spiller.

Sikkert og vist, er det dog at den slags ikke sker så længe Li er ved roret. Det forekommer mig at han ingenlunde beskæftiger sig med den slags og da han (Mirabelli) er Fassones opfindelse, kommer det heller ikke til at ske fra den kant.

Et wildcard i den forbindelse (og i et scenarie med nye ejere), vil naturligvis altid være Maldini. Med Gattuso på bænken og den retning klubben tager i relation til kultur, tror jeg godt at han kunne være fristet til en retur.

Han er i hvert fald en mand der har masser af forbindelse i gamet stadig - og jeg synes der kunne være noget smukt i at se senatorerne have en rolle, som eksemplet i Ajax, Bayern m.fl.
annonce
0