Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Jo, mig bekendt slog Hakan igennem i Karlsruher SC, en klub som BIF-fans nok husker med glæde, som 10er inden turen gik over Hamburg og sidenhen Leverkusen. Jeg vil nu betegne det som en playmaker snarere end seconda punta, men lad det nu ligge.

Nu har vi hverken den position eller rollen i Milan, men som rent tankeeksperiment, er det da en rolle som er interessant. En drejning af trekanten på midten vil dog efterlade et spørgsmål omkring Jack og hans nye rolle på 8eren, som både spiller og teamet omkring Milan virker meget tilfredse med.

En logisk tanke ville være at smide ham tilbage på kanten, men det fjerner ikke efterspørgslen på fart og samtidig kan man sætte spørgsmålstegn ved om det offensive output ville give frygteligt meget mere, hvis noget overhovedet, i sidste ende.

Man kan sige at selve 10er playmaker rollen har været under udvikling igennem en årrække. Det er ikke længe siden at alle stort set ændrede til at spille med dyb playmaker eller positionere 10eren på kanten med frihed til at bevæge sig ind i banen.

Tyskerne udviklede på deres 10er ved at gøre denne til en arbejdssom type også, som er den skole som Hakan er skolet i. Samtidig havde han en overgang Roger Schmidt som træner, der er af Red Bull skolen, og der bliver man eddersparkme skolet i noget voldsomt aggressivt presspil. Så jeg ville ikke være nervøs ved ham på 10eren overhovedet. Spørgsmålet er om disse rotationer overhovedet ville give et output i plus.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Man kunne for ny prøve at smide Bona op på kanten, selvom som Lentini siger, at det vil koste lidt fart.

Nu er det jo også sådan, at Gattuso ville kunne rotere, men jeg tænker, at hvis vi skal få det optimale ud af Hakan C, så synes jeg, at man bør prøve en diamant og smide Bona op på kanten, som han har trods alt prøvet før. Bona er vel også en bedre dribler end Hakan.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini

Er ikke helt enig i dine betragtninger.

Hakan spillede en del som seconda punta i Leverkusen - typisk ved siden af Kießling eller Chicharito, mens Julian Brandt spillede på venstrekanten.

Hvis jeg ikke tager helt fejl, spiller Roger Schmidt (som udgangspunkt) ikke med playmaker på 10eren.

Karlsruhe og HSV tiden skal jeg ikke gøre mig klog på.

Netop seconda punta rollen synes jeg er interessant for os, fordi det typisk er sådan Silva bliver brugt i et to-mands angreb.

Hvis Gattuso kan finde lidt mere stabilitet (læs: defensiv organisation) på den centrale midt, tror jeg også at vi kommer til at se det scenarie oftere. Ikke mindst mod de mindre hold, der ofte står meget dybt.

Med Hakan som option på den plads, giver det rigtigt god fleksibilitet rent trupmæssigt.

Det kræver selvfølgelig at vi har folk til at tage over på kanten. Jeg mener at Jack er oplagt til at rykke til venstre - han fylder ikke nok defensivt til at spille ved siden af Kessié.
Det er også en position han kender rigtigt godt.

Jeg er personligt ikke så nervøs for at hverken Hakan eller Jack er deciderede kandidater til OL-podiet på de korte distancer - omend jeg egentlig synes at førstnævnte har vist at hans accelleration er ganske habil.

Det er sjældent at vores wings bærer bolden frem eller skal slå en back på ydersiden (modsat under Montella). Samtidig mener jeg ikke at speed, generelt set, er det vores spil er lagt op på - det er snarer lagt op på at skabe rum ved hjælp af konstant bevægelse.

Nuvel - speed er altid godt. Men jeg mener godt vi kan fungere uden Tijani Babangida-typer på kanten.

Jeg ser egentlig hellere spillere der er intelligente i deres løb, god med bolden på fødderne, og har godt blik for spillerne omkring sig.

Alt det sagt, så ser jeg dog 4-4-2 som et alternativ mod mindre hold og i kampe hvor vi jagter et resultat. Som jeg skrev længere oppe, kan jeg ikke finde nogen åbenlys grund til at skulle skifte væk fra 4-1-4-1 som udgangspunkt.
Skrevet af Rossoneri
Skulle Suso forlade os til sommer, har jeg en drøm om at erstatningen kunne være Ajax´ David Neres.
Synes han er enormt spændende, med hans fantastiske teknik, gode drive og øje for at skabe både chancer for sig selv og medspillere.

Mirabelli skulle have været meget interesseret i ham i vinter - man kunne forestille sig at det havde noget at gøre med Susos klausul.

Det var i hvert fald et bytte jeg gerne lavede.
Skrevet af Lentini
Jeg har set en del kampe med Hakan liggende bagved Chicarito, men aldrig sidestillet i en rolle som seconda punta. Så jeg anser mig som ukvalificeret til at fortsætte den diskussion.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/119315/bonucci-my-advice-milan

Lidt i kontrast til dette.

Nu ved vi ikke, hvad klubben har at gøre godt med af penge til sommer, men jeg tænker også, at vi skal have to-tre profiler ind, som kan gøre en forskel og ikke flere talenter, som skal bruge tid på at vænne sig til italiensk fodbold.

Reina, Strinic, Chiesa og en stærk boks-til-boksspiller, så er jeg tilfreds forudsat, at vi ikke sælger ud af andre spillere end Donnarumma.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
De to første kommer på en fri transfer. Chiesa kan formentligt købes til 30 mio. euro. Kan vi få 60+ mio. euro for Donnarumma, er der også penge til en god midtbanespiller.

Jeg håber på et kinesisk bud på Kalinic - især hvis han får et godt VM med Kroatien.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Måske vi har en lidt forskellig definition på "profiler".
Men en målmand i sin karrieres efterår, en backup på venstre back og en "unproven" spiller fra et midterhold, rimer ikke just på profiler i mit univers.

Jeg er i øvrigt heller ikke helt enig med den gode Bonucci. Jeg så gerne en absolut stjerne på 9eren (såfremt vi kan komme af med Kalinic), men ellers mener jeg ikke at vi skal (ej hellere kan) gå efter store etablerede navne.

Jeg mener at fokus skal være på truppen som en gruppe - herunder at der skal være plads til nogle unge fremadstormende talenter som vi kan forme efter vores måde at spille fodbold på.

Egentlig synes jeg også at vi har en ganske habil starter - derfor ska vi måske snarere gå efter at styrke bredden (igen, med undtagelse af 9eren).
Skrevet af Rossoneri
Chiesa kan formentligt købes til 30 mio. euro.

Det tror jeg er ekstremt optimistisk (fra købers synspunkt).
Skrevet af Martinovic
Vi skal måske 10-15 mio. euro højere op, men så heller ikke mere. Han er talentfuld, men jeg synes ikke, han er helt på niveau med Bernardeschi, der kostede Juve 40 mio. euro.

Jeg synes, det er vigtigt med et alternativ til Calhanoglu eller måske endda en starter i stedet for ham.

Som du skriver, er vores startformation udmærket, men der skal noget mere bredde ind.

Calhanoglu Kalinic Suso
Silva Borini
Cutrone

Bonaventura Biglia Kessie
Montolivo Mauri
Locatelli

Rodriguez Romagnoli Bonucci Calabria
Antonelli Musacchio Zapata Conti
Gomez Abate

G. Donnarumma
A. Donnarumma
Storari

Nu ved jeg ikke, hvordan det står, når jeg trykker opret indlæg, men jeg synes i den grad, at det er tydeligt, at vi mangler noget bredde for Calhanoglu og Bonaventura. Borini er en fin afløser for Suso, der heldigvis kan spille de fleste kampe.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
For mig drejer det sig om at sammensætte en trup der kan "cater" til de to primære formationer Gattuso har arbejdet med:
4-1-4-1
http://lineupbuilder.com/?sk=g65g

Her mangler vi en backup til Kessié, en afløser for Musacchio (som jeg klart forventer smutter), en backup for Suso (måske to hvis han også er fortid) og en backup for Jack på 8eren.

Skulle vi have penge og held til at hente Neres og Praet, vil det også give en del fleksibilitet. Neres kan spille på begge kanter, mens Praet også kan dække en venstre midt.

Skulle Suso smutte, ville jeg egentlig gerne have Deulofeu retur, da han passer rigtigt godt ind i vores setup - og så kan han også spille på begge kanter samt som hængende angriber (på et yderligt mandat).

Og 4-4-2
http://lineupbuilder.com/?sk=g65v

Her er vi sådan set godt dækket ind med ovenstående tilføjelser.

Hvis ledelsen havde som primært mål at gøre mig glad, skilte vi os også af med Biglia og fik en bedre defensiv 6er ind. Det ser jeg dog ikke ske, med mindre der kommer et eller andet monsterbud på ham fra Kina.
Skrevet af Rossoneri
Jeg forstår i øvrigt slet ikke den vedvarende snak omkring Vidal.
Nuvel, han er en rigtigt dygtig spiller. Jeg forstår bare ikke hvor han skulle spille - 6er?

Men jeg antager at interessen på et eller andet plan er reel - realismen i det er så noget andet.


Et køb af den kaliber (ift løn) ville derudover, klart kræve en ny ejer og nye kommercielle muligheder, for ikke at ryge helt i grøften ift FFP.

Skrevet af Lentini
De 10mio er ikke dukket op endnu og skal senest være på plads imorgen. Sker det ikke, dækker Elliott ind og så er det et different ballgame for Li.

Lige sådan noget kaos man gerne vil have most sammen med derbyet og Icardi i flyvende form.
Skrevet af Pirlo21
Helt seriøst, lad os da håbe Li ikke kan dække udgifterne. Vi skal have en ny ejer, med kapital.

Bare se på sommerens transfervindue, med Li som forsat ejer kan vi ikke forvente noget budget til indkøb. Derfor alle de free transfers vi sættes i forbindelse med. Så er det bare ærgerligt at vi går efter nogle med ikke særlig meget kvalitet, ligesom vores naboer gør!!

Til sommer, smutter forhåbentlig Monty (får ophævet sin kontrakt), Antonelli, Gomez, Kalinic, Mussachio, endvidere har vi Berto og Bacca som vi også skal afsætte. Derudover må man antage at Donnarumma er fortid.

Udover at Reina og Strinic kommer, så tror jeg ikke vi signer flere før vi får afsat nogle spillere. Skulle der blive råd til indkøb, skal kravet være en ny kant med masser af fart. Vores hold savner i den grad fart.
Men lige pt, tør jeg ikke spå om noget. Jeg er bare glad for at Elliot er en spiller i alt dette...
Skrevet af Rossoneri
Det ville slet ikke give mening at ophæve med Monty, der har været den bedste på sin plads i år.

Samtidig har han overrasket med en positiv attitude (til trods for at være blevet strippet for anførerbindet) og kan dermed være et godt forbillede til de unge spillere i klubben.

Historierne omkring Biglia til Kina er i øvrigt begyndt at summe lidt igen - lad os håbe der er hold i dem. Jeg vil klart antage at det er i det lys Vidal interessen skal ses. Ikke mindst hvis Gattuso også overvejer at spille med to på midten.

Det er i hvert fald meget svært at forestille sig at han skulle hentes som starter for Jack eller Kessié, som begge nyder meget stor respekt hos Gattuso.
Skrevet af Lentini
@ Pirlo

Bevares, jeg ønsker også Li ud af klubben. Men behøves det være med et ordentlig drama kort forinden sæsonens vigtigste kamp imod lokalrivalerne?

Vi er efterhånden blevet verdensmestre i dårlig timing.

ANSA skriver dog idag at aktionærerne er blevet informeret om at de 10mio senest skal falde 13.april pga ekstraordinære bureaukratiske årsager. For at blive i verdensmester terminologien så er Li verdensmester i at sikre sig udsættelser af allerede aftalte betalinger.
Skrevet af Interforlivet
Hvad siger mavefornemmelsen i den røde del af byen?
Skrevet af Lentini
Mavefornemmelsen siger personligt en mat stemning. Et derby, en onsdag kl.18:30, kan åbenbart ikke rigtig ildne mig op.
Skrevet af MaggiMagg
hvis vi undgår at få mål imod os har vi en god chance for clean sheet.
Skrevet af Rossoneri
Seks måneder mere til Conti. Det ser ikke godt ud for ham.

Spørgsmålet er hvad der skal blive af ham på lidt længere sigt.

Der er ingen tvivl om at han var tænkt som starter - hvilket købssummen vidner om.

Calabria er dog Gattuso mand - faktisk forlyder det at Rino har gjort det til en del af sin nye kontrakt at der skal forlænges med Cutrone og Calabria.

Jeg ville ikke blive overrasket hvis vi sender ham videre til sommer. Måske på lån i første omgang for at se hvordan det går.
annonce
0