Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Igen er et boldtab Bonaventura ved at koste et mål. Han må simpelthen ud.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Åndssvagt gult til Perisic.

Kom nu Milan!!
Mojn do!
Skrevet af MaggiMagg
hold da op den afbrænder af icardi
Skrevet af Martinovic
Stærkt Donnarumma, men så skidt vi kan få sådan en kontra imod os. Der sejlede balancen godt nok.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Monty smider mange bolde væk. Det er muligt, han fylder meget mere end Biglia, men han smider også mange flere bolde væk.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Wow. Ellers klasse kasse af Cutrone, men desværre offside.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Nå, din uduelige kroat. Er det nu du skal lave mål?
Skrevet af Martinovic
Grim tackling af Candreva. På vippen til et rødt.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Taktisk fejl at sætte Kalinic ind, når Milan skal spille dybt. Det magter Kalinic slet ikke, og Milan bruger ham sjældent som targetman.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Kessie og Bonaventura hænger begge, og vi har ingen på bænken til at erstatte dem.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Borini ind.

Donnarumma skal ikke spille de korte. Spark skidtet langt væk.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Kom nu Kalinic din skovl. Der var chancen.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Hold nu kæft vi er heldige. Endnu en kæmpe afbrænder af Icardi.

Snorksover hele Milans hold.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Slut. Sikke en fuser.

Dog tydeligt Inter nød bedst af, at kampen blev lagt i dag.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Når man ser på de 2 giga chancer icardi brænder, så skal vi være lykkelig for uafgjort!!!
Spillemæssigt syntes jeg det bliver bedre efter pausen. Suso stepper up, men hvorfor løber han aldrig i dybden, flere gange han har chancen. Tror simpelhen han har spillet for meget og er helt flad.
De sidste 20 min er vi fuldstændig flade og har ikke flere kræfter, vi så det også mod Juve og i dag var det sku nærmest skræmmende.
Til sidst, selvom vi ikke havde fortjent at vinde i dag, så er chancerne der. Ved dødbolde og etableret spil, vi er bare ikke skarpe nok og så har Inter en verdensklasse målmand! Igen bliver jeg bare nødtil at svine vores kære kroat, den chance han får i det 88 min, en bold der ligger perfekt og bare skal nikkes til... så svigter han fuldstændig igen - ej men forfanden, han timmer endda sit opspring godt.. jeg brækker mig sku! Hvorfor skulle han ind, han er jo ringere end Matri var!
Skrevet af Martinovic
Jeg tænker også, at vi skal håbe på, at der kommer et bud fra Kina på Kalinic. Sikke et flop.

Jeg forstår ikke, hvorfor Silva ikke får chancen efter den fornuftige præstation mod Juventus.

Det er et must at få hentet to-tre startere, så vi får noget bredde.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Hold kæft hvor var vi ringe. Calabria er så frustrerende at se på. Kalinic er bare ELENDIG! Det er en Bonera i angrebet.
Skrevet af Pirlo21
Havde vi mødt Inter på det tidspunkt vi oprindeligt skulle, havde vi mødet et helt andet hold. Men sådan skulle det ikke være.
CL virker umuligt nu, men det kan vi på ingen måder laste rino. Nu handler det om at komme godt igennem de sidste 8 kampe og sikre os EL. Endvidere bliver Rino nødtil at rotere mere, så vores beste spillere er klar til Coppa Italia finalen.

Spiller med fart savner vi i den grad, vi så det mod Juve og igen i dag
Skrevet af Rossoneri
Jeg forstår simpelthen ikke den snak om manglende fart. Kan ikke genkalde mig én eneste situation hvor vi sender wings afsted i dybden. De dybe løb kommer mere eller mindre hver gang fra backs.

Vores boldomgang er derimod under al kritik. Bonaventura, Suso, Kessié og Cutrone er de helt store syndere. Kessié har så meget dynamik og styrke, men hans løb med bolden bliver ofte enormt kluntede. Der har han virkeligt stadig meget at lære.
Er du vanvittig hvor ville jeg ønske mig en Rafinha.

Vi har et hav af muligheder for at fange Inter ude af position i dag, men det hurtige pasningsspil er nærmest ikke eksisterende. Det tager alt for lang tid at få bolden under kontrol og dermed også for lang tid at slå en skarp aflevering der fanger modstanderen i ubalance.

Det er i øvrigt tydeligt at holdet er udbrændt - jeg er snart ligeglad om vi skal hive Primavera-spillere op. Vi bliver simpelthen nødt til at have noget rotation.

Ift aftenens kamp, må Inter absolut sidde tilbage med en bitter smag i munden. Ikke fordi jeg som sådan synes de er bedst, men at Icardi brænder to så store chancer, svarer vel til at vinde i lotto og se en enhjørning på samme dag.

Ét eller nul point gør ikke den store forskel for os - CL er væk.
Det er måske godt nok - med Li ved roret, er der næppe penge til at forstærke holdet til at kunne begå sig i CL.


Skrevet af Lentini
Det er der vel ikke uagtet CL eller ej. Thohirs kinesiske fætter virker ikke til at have kapital. Og selv hvis han havde kommer FFP nok til at stikke en fin kæp i hjulet på en yderligere oprustning. Det er ærgerligt i og med det her hold ikke er mange rigtige indkøb fra at være rigtig godt.

Jeg kan nu sagtens se fart argumentet holde vand, idet bagrummwt behøves modstanderen ikke bekymrer sig synderligt om. Hvis de skulle det ville det skabe yderligere plads fordi vi faktisk har spillere som kan kombinere på et teknisk niveau(set bort fra idag). Så kan man true i rummene mellem kæderne samt dybden. Det tvinger modstanderen til at bekymre og forholde sig til noget ekstra.

Aftenens nullert efterlader os lidt i ingenmandsland. Rino har en opgave i at hive holdet op til kampen mod Sassuolo i weekenden, der skal vindes. Jack og Suso især ser dog noget brugte ud. Spørgsmålet er næsten om Rino ikke skal smide to angribere ind fra start i weekenden og give Jack en pause på bænken.
annonce
0