Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Berardi er nok den spiller i hele ligaen som jeg holder størst aversioner imod. Han virker til at være typen som skal ligge på grænsen til at være overtændt for at præstere, og med det følger et utal af små svinestreger og unoder, som i værste fald kan skade holdet i form af udvisninger, generelle ofte karantæner og unødig konfrontation.

Spørgsmålet er om man kan leve med det, eller i bedste fald rette det til, uden at fjerne den galskab som formentlig er basis for udfoldelse af hans evner.

Uagtet det og mine forbehold omkring hans knæ, så er han på min personlige liste, sammen med ca 15 andre, modsat fx Politano som Foggy nævner. Berardi har noget x-faktor i sig, men om han kan finde sig tilrette i en storklub fremfor at være stjerne i provinsen er et enormt spørgsmålstegn ved ham.
Skrevet af Lentini
Ifbm med et året for ejerskiftet fra Berlusconi til Li Hongyong, har Fassone udgivet et interview til Gazzetta dello Sport.

Heri berører han en række interessante emner. Bl.a. FFP, hvor Milan iflg nogle medier, skal møde ind i Nyon i næste uge til nye drøftelser med CFCB, som er organet der varetager FFP.

Hvad jeg husker, på stående fod fra efteråret 17´, slog CFCB ned på den i deres optik, svage likviditet ved Li. Den har Fassone imødekommet ved at have Elliott i baghånden, hvor han på skrift fra Elliott, har fået en garanti for likviditeten, hvis de igen skulle støde på den forhindring.

Yderligere kan Fassone, iflg ham selv, fremlægge dokumentation på at Milan er foran de forecasts man har lagt i deres forretningsplan.

Dog kan jeg ikke huske om den frivillige aftale er af bordet efter CFCBs afvisning af dette i efteråret eller det stadigvæk er en mulighed. Hvis det er det, kan jeg efter at have læst kriterierne, ikke se hvorfor Milan ikke skulle få en sådan aftale.

Ydermere snakker han om at sommerens vindue ikke blir så heftigt som sidste sommer. Man forventer at beholde 80-90% af truppen, hvilket vil sige at man skal skaffe sig med 3-6 spillere. Slutteligt fortæller han at fansene kan forvente 2-3 spillere i tilgang på positioner man set som særligt udsatte.

Jeg tror dog ikke afgangene er medregnet Donna, Suso etc. Sidstnævnte har iflg Sky flere bejlere. Her iblandt Napoli. Jeg græder dog ikke snot hvis den lille spanier ender med at smutte.
Skrevet af Lentini
Rino sagde igår på pressemødet at holdet ikke er træt før kampen mod Napoli hjemme på San Siro kl.15 idag. Imo ser både Jack og Suso dog pumpede ud. Det samme gør dog Insigne for Napoli i de seneste kampe.

Yderligere lagde Rino vægt på at vi ganske enkelt ikke er effektive nok foran mål, og det faktum er noget som har været gennemgående for hele sæsonen.

Sort hvidt beskrevet;
Hakan, 3mål.
Kalinic, 5mål.
Andre Silva; 2mål.
Cutrone; 7mål.
Suso; 6mål.

Så kan man naturligvis hakke det i dele, og finde årsagsforklaringer men faktum er bare at ovennævnte spillere har lavet færre mål end Immobile alene.

Idag blir så også debuten for konstellationen Musacchio-Zapata. Interessant om de har niveau til at gå ind og være en stærk blok.

Ydermere skulle Kalinic starte på toppen, ellers ser alt ud som det plejer.

Napoli er tvunget til en rotation på backs pga Mario Ruis fravær. Tvivler dog på at det skulle gøre dem dårligere.
Skrevet af Rossoneri
Og for at gøre det ekstra bekymrende omkring den manglende målscoring, har vi faktisk haft problemer på flere fronter.

Under Montella lå vi i nederste tredjedel hvad angår skabte chancer. Under Gattuso er vi blandt de mest chanceskabende, men er meget ineffektive i konverteringen.
Skrevet af Rossoneri
Og der så vi så et glimrende eksempel på hvorfor det forholder sig sådan.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ej, men vil man overhovedet vinde, hvis man starter inde med Kalinic?
Skrevet af Martinovic
Boldomgangen er bekymrende dårlig. Smider alt for nemt boldene væk.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Hvor ville jeg ønske, at vi kunne spille som Napoli. De mangler dog en skarpretter i front, men deres pasningsspil er af højeste klasse.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Deres presspil er til gengæld ikke imponerende.
Skrevet af Martinovic
Desværre heller ikke noget de har behov for. Vi smider bolden væk alligevel.

Milan skal ikke stresse så meget.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Satans. Super spark af Calhanoglu og desværre offside på Musacchio på returen.
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
I må godt lige smide 3 points, når nu vi ikke kunne få ét skide mål ind på alverdens chancer mod Spal. På forhånd tak :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Kan vi ikke nå top4, må I gerne få vores EL-plads.
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
Er egentligt heller ikke specielt begejstret for et ungt viola, der fortsat er under udvikling, i EL. Men man ønsker jo altid sit hold så højt oppe som muligt i tabellen. Det lægger i ens natur. Og så følger EL jo ligesom med, hvis det sker.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes det er noget vrøvl at ønske sig at glippe EL. Milan er et hold i udvikling og erfaringen man kan høste fra EL er vigtig i den sammenhæng.

Det kommer dog med et krav om en trup hvor der er rotationsmuligheder. Her mangler vi åbentlyst alternativer på flere pladser.

Apropos alternativer, så synes jeg faktisk at Musacchio og Zapata gør det ganske fint. Jeg har tidligere været efter argentineren, men kan han holde dette niveau, skal han være velkommen til at blive.

Vi har haft fin succes med at spille den ud af egen zone - ikke mindst fordi Napolis pres er yderst halvhjertet.

Vi mangler dog noget skarphed i vores aktioner længere fremme på banen, hvor både Suso og Kessie laver en del fejl.
Vi skal dog lige huske på at det er ligaens nummer to vi møder - det er lutter gode spillere.

Jeg er i hvert fald mere optimistisk end det modsatte.
Skrevet af Martinovic
Inter har nydt stor glæde af en sæson uden europæisk deltagelse. De havde formentligt det samme pointtal som os eller færre, hvis de skulle bruge kræfter i Europa.

Du har ret i, at det er værdifuld europæisk erfaring, men hvis det samtidig har stor indflydelse på top4, vil jeg hellere være det foruden.

Mojn do!
Skrevet af Magnifico
Ganske enig, Foggy.

Jeg har ellers principielt ikke noget imod EL, selvom jeg til tider synes at det er en underlig bastard-turnering. Det er bare imø et år for tidligt for et viola-hold, der netop skal blive et hold først.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Suso er jo helt væk!
Skrevet af Martinovic
Jeg er også mest fortaler for, at han bliver solgt, hvis der kommer et bud på frikøbsklausulen. Han er vores bedste mand mod mand, men han mister for mange bolde i sine forsøg.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Vi får slet ikke sat Kalinic nok i scene. Både Calhanoglu og Suso ligger for langt fra ham. Vi spiller nærmere 4-5-1 end 4-3-3.
Mojn do!
annonce
0