Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Han er tredjevalg, og det er i mine øjne spildt at have en spiler til 300 mio. kr. siddende på bænken. Så kan klubben lige så godt sælge ham og geninvestere de penge i en anden spiller.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/120183/donnarumma-wanted-psg

Håber så meget han bliver solgt til sommer. 60 mio. euro vil være fint, og det kan finansiere to andre spillere.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Tja, vi blir vel klogere efter mødet i Nyon, fredag, hvordan vi kan bevæge os, med tanke på hvilke seler som FFP binder på os.

Det er vel overvejende sandsynligt at både Gigio og Suso forlader os, og det skal da gerne kaste 100mio af sig. Med tanke på at Gigio er egen avl og Suso kostede en ostemad, så vil der komme et positivt afsæt på den led.

Det virker heller ikke til at Kalinic overlever Mirabellis nåleøje. Spørgsmålet er så 1) hvem vil have ham? 2) hvad er Kalinic´ egen ambition?
Skrevet af Martinovic
Hvis Kalinic kan spille et godt VM for Kroatien, kan vi håbe på bejlere fra Kina.

Hvis vi sælger Suso, håber jeg, at Gattuso går over 4-3-1-2, som han selv var en stor del af i hans aktive dage.

Cutrone er fredet, men en af Silva eller Kalinic ryger til sommer. For mig er det hip som hap. Bare vi får en bedre angriber ind i stedet.Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes der er en verden til forskel på om Kalinic eller Silva ryger.

Silva giver muligheden for at spille med to fremme, mens Cutrone og Kalinic ikke komplimenterer hinanden på samme måde.

Vores brede midtbanespillere er fundamentale i den defensive organisation. Derfor kan jeg heller ikke forestille mig et scenarie hvor Gattuso laver en så væsentlig ændring.
Det er der da absolut heller ikke noget der tyder på.

Indtil videre har han arbejdet med tre formationer (foruden den 3-5-2 han arvede); 4-1-4-1, 4-4-2 og en ultraoffensiv 3-3-4.
Alle tre komplimenterer hinanden meget godt, fordi det er relativt let at veksle mellem dem.

Efter sigende har han også bedt om en wing med offensive kvaliteter, som igen heller ikke peger mod en omvæltning af konceptet.
Skrevet af Martinovic
Nej, hvis Suso bliver solgt, hvilket ikke er urealistisk, så tror jeg, han ændrer formation. Suso er trods alt vores bedste kantspiller.

Der er stor forskel på, om Kalinic eller Silva ryger, da Kalinic er udpræget boksspiller modsat Silva. Så ryger Kalinic, skal vi have en anden boksspiller ind, og ryger Silva, skal vi have en lignende type ind.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Silvas situation er vel i virkeligheden også en anelse uklar i og med at han hverken under Montella eller nu under Rino, er foretrukket særlig ofte til startopstillingen.
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Interessant. Hvilken indikation har du af at Gattuso skulle ønske at ændre så markant i sit koncept?
Skrevet af Martinovic
Suso er vores bedste kantspiller og selv om Calhanoglu har gjort det ok, så er det i mine øjne ikke nok. Derfor skal vi have to potentielle startere ind, hvis Suso bliver solgt, og det tvivler jeg på, at vi får, da vi forhåbentligt også får en ny spidsangriber.

Fastholder Gattuso 4-3-3, skal vores midtbanespillere og kanter blive bedre til at lave løb ind i feltet. Hverken Suso, Bonaventura eller Calhanoglu er gode til det. Kessie er den eneste, der laver de løb, og det er ikke nok.

Defensiven fungerer. Fra næste sæson skal der bygges på offensivt. Det har ikke været godt nok - heller ikke under Gattuso.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg er ikke helt enig med dig. Både Jack og Hakan har (over en bred kam) netop været dygtige til at søge rummet bag 9eren (til dels også helt på linje med ham).

Men jeg blev ikke klogere på hvilke indikationer du har for at Gattuso vil ændre system næste sæson (med et salg af Suso).

Så sent som idag, udtaler han at vi ikke kommer til at spille med to angribere, fordi vi mister balancen længere tilbage.

Udfra det, tænker jeg at det er svært at forestille sig at han vil gå væk fra en af de fundamentale dele i vores defensiv - at de to wings falder meget dybt.

Jeg er desuden uenig i en ret sort/hvid analyse af at vores offensiv ikke har fungeret. Sidst jeg tjekkede, lå vi i top3 over skabte chancer (under Montella var vi i den dårligste tredjedel).

Dermed er det mere fair at sige at vi har et problem med at konvertere vores chancer. Det peger specifikt på vores angribere og dette mere afgrænsede aspekt.

Vi har reelt brug for en mere træfsikker angriber. Det er naturligvis lettere sagt end gjort, men hvis man ikke er skarp nok i sin analyse, risikerer man at behandle en sygdom der ikke eksisterer.

Og det er det sidste vi har behov for lige nu.
Skrevet af Martinovic
Kan ikke finde det. Så det har sandsynligvis været Milan Eye på Facebook, der skrev det som rygte.

"Milan har sikret sig Bernard fra Shakhtar Donetsk på en forhåndskontrakt, det vil sige spilleren skifter når hans nuværende kontrakt løber ud. Spilleren vil derfor skifte på en fri transfer.

Kilde: Futbol Arena

Fra AC Milan Support Danmark.

Det vil ikke være helt tosset.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Spiller elendigt og nu 0-1.

Super Rino lige fik en treårig kontrakt. Sådan noget burde sgu vente til efter sæsonen.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Hvorfor bruger de ikke VAR? Ligner en offside.
Mojn do!
Skrevet af ilsemprelaziale
https://a.pomfe.co/ykupd.mp4

Den er tæt, men ja det ligner hans hoved og overkrop er offside der.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Martinovic
Tre mål i de sidste seks kampe. Ingen sejre, fire uafgjorte og to nederlag.

Amatører hele bundtet.

Fyr dem alle sammen og start på en frisk.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Horribel offensiv.

Jeg udnævnte Gattuso som messiasf ro tidligt. Det vil være skandaløst utilgiveligt, hvis vi smider sjette pladsen.
Skrevet af Martinovic
Gattuso var ren og skær chokeffekt. Han har ingen løsninger til de offensive problemer.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Vi er ihvertfald uhyggelig ufarlige foran mål. Modstandernes defensiv kan tá en fridag imod vores offensiv. De skræmmer pt ingen.
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Så når vi under Gattuso går fra at være blandt de dårligste til at skabe chancer til 3. bedst - hvad er då forklaringen på det (når nu det ikke er Gattuso)?
Skrevet af Martinovic
Vi har da intet skabt i dag. Kessie har et drøn på overliggeren, men spillet er forfærdeligt.

Fortjent nederlag.
Mojn do!
annonce
0