Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
@mag
Så skal du nok lige læse dine indlæg igennem en gang til.

Har jeg gjort. De har hele tiden handlet om netop spillernes tilstand - fysisk og mentalt. Og ja, der er hist og her røget et par svulstige termer med ud fra devisen: Overdrivelse fremmer forståelsen :-)

Nå. Lad os nu se, om turneringen overhovede bliver til noget - og evt. i hvilket format. Så kan vi tage snakken op igen.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/121423/donnarumma-cavani-exchange-idea

Lad os krydse fingre.

Så kan vi passende skyde Silva af sted til England og hente en god midtbanespiller i stedet.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Dzeko bliver ikke vores 9er til næste sæson - i hvert fald meldes det at Roma er i gang med at forlænge hans kontrakt med yderligere ét år (frem til 2021).

Det var ellers en spiller som jeg rigtigt gerne ville have set i klubben.
Skrevet af Lentini
Angående VM for klubhold, synes jeg isoleret set at den nye turneringsform er tiltalende og væsentlig mere attraktiv end den nuværende, som er fyld og decideret kedelig. Det kan man så også argumentere for at den nye også er(altså fyld) med de punkter som både Promo og Mag fremfører. Jeg deler også synspunktet omkring det pakkede kampprogram. Det handler delvist om det de begge berører omkring træthed ved spillerne - fordi trætheden fordrer fejl og fejl fodrer dårligere kvalitet. Og min bekymring kan være at man overskrider et mæthedspunkt hvorpå programmet bliver så presset at kvaliteten i selve spillet daler.

Man kan naturligvis reformere sig nationalt lidt ud af det pressede program ved at reducere antallet af hold i de bedste rækker i den hjemlige turnering, som italienerne har diskuteret i tide og utide, uden rigtig at komme nogen steder. Spørgsmålet er hvad det koster i ren tv-penge at reducere antallet, som er en af hurdlerne udover at alle mere eller mindre skal blive enig om at gøre eliten stærkere rent nationalt.

Nu har man udvidet EM - og man taler om at udvide VM også. Heldigvis har man over tid fået sydamerikanerne til at gå fra hver andet, til hvert tredje til nu hvert fjerde år at afholde deres Copa America. Den afholdes i øvrigt samme år som Asian Cup kører.

Men det virker til at FIFA ønsker endnu en slutrunde, og en af klubkaraktér og da det nuværende VM for klubhold spiller fallit fremfører man denne ændring, som jeg er hundrede på Infantino nok skal få trumfet igennem.
Skrevet af Lentini
Angående Dzeko lå mit håb i gamblermindet ved Monchi. Han virkede ikke uinteresseret i at lade ham gå i vinters til Chelsea.

Skrevet af Rossoneri
I dag meldes der om en Donnarumma-Cavani byttehandel.

Normalt ville jeg være ret lunken omkring den slags rygter - ikke mindst fordi de er sjældne (Sanchez-Mkhitaryan er umiddelbart undtagelsen der bekræfter reglen).

Men lige i dette tilfælde kan der rent faktisk være et rationale. Det rationale skal ses i lyset af FFP, som begge klubber (mildest talt) er kommet i klammeri med.

PSGs interesse i Donnarumma er relativt velkendt og det er næppe en mindre hemmelighed at vi er i markedet efter en stabil 20-måls striker. Cavani passer naturligvis perfekt på den beskrivelse.

Det største spørgsmål er formentlig om det er attraktivt for uruguayaneren. Er EL nok? Og kan vi tilbyde en tilfredsstillende løn (han tjener pt €10m i Paris)?

Og vi vil næppe være de eneste bejlere til ham, såfremt han rent faktisk er på markedet.

Men der er ingen tvivl om at det ville være et absolut drømmescenarie hvis det kunne lykkes.
Skrevet af Lentini
Jeg tror vi alle ville klappe i vores små fede hænder hvis en mand som Cavani kom ind.

Premium artikel kører dog i ren spekulation, fordi hvem skal erstatte Cavani hvis de bruger summen af et salg på en målmand? PSG ville svække sig markant med et sådant move og så dum tror jeg trods alt ikke Henrique er.

Men vi skal nok med på stolelegen og se hvem der står tilbage når musikken stopper. Så må vi se om pgl spiller er noget som vi rent faktisk kan bruge.

Jeg forventer FFP lægger begrænsninger på lønomkostningerne, så man kan sige at vores maxgrænse ligger på de 6mio netto såfremt Donna blir solgt som jeg er i tvivl om han faktisk gør.

Sky melder i øvrigt at interessen fra hhv Monaco og Wolves er reel nok i Silva.
Skrevet af Lentini
Apropos Wolves virker det til at Jorge Mendes forsøger at plante Renato Sánches i Wolves ligeledes. Han skulle have været forbi vores bord igen, men modsat sidste sommer, var forslaget blevet modtaget væsentlig køligere.

Det er godt nok også en deroute som Sánches har været på siden skiftet til Bayern og bedste unge spiller ved EM i Frankrig. Skader og bænkevarmer i nedrykkede Swansea..
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
...fordi hvem skal erstatte Cavani hvis de bruger summen af et salg på en målmand? PSG ville svække sig markant med et sådant move og så dum tror jeg trods alt ikke Henrique er.

Det er der naturligvis en god pointe i.

Omvendt så har PSG jo i forvejen en fantastisk 9er - Mbappé. Det er hans "naturlige" plads og da det vrimler med wings i PSG, giver det god mening at satse på ham helt fremme.

Tuchel er kendt for at satse på ungdommen og jeg tror egentlig ikke at man skal falde ned af stolen hvis den nye tysker vælger at satse på Mbappé og en vis Weah på pladsen.

Man kan sige at det ville være ret atypisk for PSG (at satse på så ungt et lineup), men jeg forestiller mig at ledelsen har hentet Tuchel til af en årsag - netop at udvikle talenter så de ikke skal købe ind for €500m hver sommer.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/121514/psg-make-buffon-offer

Det ødelægger vores chance for en byttehandel.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Hvis jeg skulle råde Gigi til noget, såfremt han vil fortsætte sin spilletkarriere, så var det at tage til Boca Juniors som han har fået tilbudt indenfor den seneste måneds tid. Legendarisk klub med legendariske fans på et legendarisk stadion. Så kan det jo være han kan vinde en Copa Libertadores såfremt de er deltagere(har ikke lige tjekket det).
Skrevet af MaggiMagg
hvis jeg skulle råde gigi til noget, var det at komme af med den fucking fede flødebolle til raiola. men sådan er vi forskellige
Skrevet af Martinovic
Gigi = Buffon

Gigio = Donnarumma
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/121556/lokomotiv-moscow-want-kalinic

Super hvis han har flere bejlere. Forhåbentligt får han spilletid under VM og gør det godt, så interessen øges.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg tror som sådan ikke Kalinic mangler bejlere. Det er bare om de er villige til at betale prisen samtidig med det rent sportsligt er interessant for ham. Og det sidste ved jeg godt nok ikke om Lokomotiv er. Imo er de jævnt kedelige.

Jeg håber stadigvæk på nogle CL-millioner fra Gelsenkirchen.
Skrevet af Lentini
Vi er så blevet ramt af en skade til Suso som derfor ikke er med i weekenden opgør mod Fiorentina.

Så er Rino ude i den der aparte løsning med Cutrone på en kant.. Det er godt nok en udstilling af hvor svage vi er i bredden på kanterne. I øvrigt også et fravalg af Borini til den position fra Rino.

Nu er det godt nok ikke noget de har benyttet overhovedet i denne sæson, men ift de spillere som Sky mener Rino vælger så ville jeg næsten smide en diamant på midtbanen. Umiddelbart vil jeg tro at der er større chancer for at Hakan excellere i 10er positionen end Cutrone gør det på en kant. Dog vil presspillet ændre sig en del, specielt for 8erne.
Skrevet af Lentini
Ah Borini er ude med karantæne sammen med Montolivo. Så ikke noget fravalg fra Rino ift Borini.
Skrevet af Martinovic
Hvis vi ikke kan få Cavani eller en anden topangriber, må klubben gerne kigge på Maxi Gomez fra Celta, der måske er den næste store angrebsprofil fra Uruguay. 21 år og nu oppe på 17 år mål i sin debutsæson i Spanien.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Hehe så du Celta idag siden Maxi Gomez blev hevet op af posen, Foggy? Men indrømmet, spændende angriber.

Lidt kuriøst så skal Nesta og Pippo stå overfor hinanden på hver deres bænk for hhv Perugia og Venezia, når de mødes i Playoff i Serie B.
Skrevet af Martinovic
Haha. Ikke kun pga. i dag. Har set ham en håndfuld gange. Han er stærk i boksen og også udmærket i opspillet.
Mojn do!
annonce
0