Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Geddar , moderator
Det kommer lidt an på hvordan det er bogført. Hvis indskuddene er som fx ekstraordinære indtægter så vil du selvsagt se en bedre drift. Det samme hvis Milan har viderefaktureret omkostninger.

Det ligger dog noget tilbage, så jeg kan desværre ikke lige huske hvordan det var han teknisk supporterede den blødende drift.

Jeg faldt i øvrigt over en noget ældre sag fra Swiss Ramble: http://swissramble.blogspot.com/2012/05/milan-warning-signs.html
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
@geddar
Ja, en fin artikel der glimrende demonstrerer hvorfor økonomien bristede og vi var nødsaget til at sælge stort ud i de år - kulminerende med Zlatan og Silva i ´12.

Det skal dog siges at økonomien som konsekvens deraf, blev væsentligt forbedret. Navnlig lønniveauet blev voldsomt nedbragt.

Men Berlusconi og Galliani valgte en vej med at hente fallerede og/eller 2. rangsspillere med den tro at blot det at trække en Milan-trøje over hovedet, ville give dem superkræfter. Sådan gik det som bekendt ikke.

Samtidig har der været alt andet end rettidig omhu ift at skabe en kommerciel organisation der bare nogenlunde modsvarer en moderne fodboldverden.

Læg dertil at vi forsømte at udvikle egne spillere.

Og der har du opskriften på at køre en topklub i sænk...
Skrevet af Geddar , moderator
Ja, det er ret grotesk så virkelighedsfjern man var dengang. Og ungdommem blev syltet big time på trods af at der da trods alt var nogle ret solide talenter iblandt.

Men ja, du har ret i at der blev strammet op nogle år. Men var det ikke også i forbindelse med de retssager der kørte mod Silvio? Eller husker jeg galt?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
@geddar
Men var det ikke også i forbindelse med de retssager der kørte mod Silvio? Eller husker jeg galt?

Hehe - der må du være lidt mere specifik. Berlusconi har vel været involveret i retssager løbende siden han kom over den kriminelle lavalder.

Men hvis det er hele Ruby-misæren, så jo, det var i den periode.

Berlusconis/Fininvests økonomi har dog aldrig været problemet.
Det var bl.a. i den periode at Fininvest solgte en aktiepost i Mediaset for mere end en milliard euro. I parentes bemærket, er den handel for nylig blevet annuleret og Berlusconi har fået ?100m i kompensation.

Problemet er helt klart at man ikke havde fået gearet økonomien til moderne fodbold, fx. med eget stadion. Paradokset var at man stadig anså sig selv som et storhold med de forventninger til resultater (og spillertrup) der dertil hører - økonomien (i klubben) hang dog slet ikke sammen med dette og det blev til en negativ nedadgående spiral. ´

Og så var det selvfølgelig også et organisatorisk/ledelsesmæssigt amatørarbejde at man ikke havde skabt nye lederfigurer i takt med at de såkaldte "senatorer" lakkede mod deres karrieres efterår.

Ofte er det ikke nok at købe stjerner med voldsomme prisskilte - det er også vigtigt at der eksisterer en kultur.
Det kan andre, som fx de to Manchester-klubber, tale med om. Og før det har andre klubber måtte sande det samme.
Skrevet af Martinovic
Hvor er Andre Silva dog middelmådig. Selv mod et hold som Iran viser han intet.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Rygterne tager til, skal vi allerede tilbage på "italienske" hænder, kan jeg krydser sgu fingre. Og holder det hele stik og Li ender med 15% så er man også godt dækket ind på både det nordamerikanske og asiatiske marked.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Pirlo21
Ja lad os få gud skyld, håbe rygterne taler sandt. Det vil være intet mindre end fantastisk!
Skrevet af L'Imperatore
Ved et eventuel ejerskifte igen , vil i så kunne handle igen uden at det skal følge med på indsigtssiden det første år ?
Pazza Inter Amala
Skrevet af Rossoneri
@L´Imperatore
Det korte svar er "ja".

Vores problem ift FFP er egentlig ikke vores drift. Den er allerede godkendt.

CFCB har specifikt begrundet afslaget om en såkaldt frivillig aftale, med Lis økonomiske formåen.
Skrevet af Martinovic
Det vil være så fedt, hvis vi kan få en ny ejer, som har italienske aner.

Timingen er bare dårlig, da vi går glip af mange interessante spillere her tidligt i vinduet, men det må vi leve med.

Rygterne siger også, at UEFA vil give Milan et års karantæne fra Europa, men den bliver anket til CAS. Kan vi få medhold der, så er det optimisme at spore med en ny ejer med mere troværdighed.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Det undrer mig bare, hvorfor Berlusconi ikke kunne finde sådan en ejer, da han ville afhænde klubben i stedet for en tilfældig kineser. Så havde vi været foruden al den polemik.
Mojn do!
Skrevet af Geddar , moderator
@Rosso

Én ting er at FFP har givet dispensation grundet ejerskifte, men er markante indkøb, som bla Foggy lægger op til, men i den plan? I har vel også et par obligatoriske købsklausuler, der først belaster indeværende regnskabsår, der skal med i betragtningen?

Ang. vores snak om Silvio så har du ret i at der er en del sager at holde styr på. Men var der ikke også nogle sager med skattevæsenet dengang, sammen med flere andre. Altså udover Ruby. Jeg mener der allerede dengang var tale om tvivl om det fremtidige ejerskab, hvorfor der fra klubbens synspunkt var helt oplagt at sadle om.

Anyway, det bliver da spændende at se hvor lang tid der går før økonomien er balanceret og i har noget mere langtidsholdbart. Italiensk fodbold har sgu brug for det.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Martinovic
Det har hele tiden været klubbens plan at hente en kantspiller og en midtbanespiller, fordi vi mangler en backup for Suso og for Bonaventura og Kessie. Det bliver ikke markante indkøb, men der skal nogle ind.

Mojn do!
Skrevet af Geddar , moderator
Alright, backup-spillere fylder selvfølgelig ikke lige så meget i økonomien. Men så er der vel også tilpasange muligheder til at tiden ikke nødvendigvis bliver så presset?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Martinovic
Ja. Milan rygtes eksempelvis interesseret i Jose Callejon, men hans frikøbsklausul på 20 mio. euro udløber den 30. juni, og det når Milan ikke. Han ville have været en fin tilføjelse.
Mojn do!
Skrevet af Geddar , moderator
Yes, men mon ikke der vil være tale om både en markant løn og sign on fee? I så fald er det vel også et leje hvor man strammer den, når man i forvejen har fået dispensation, og tilmed har nogle (?) lejemål der bliver gjort til permanente transfers.

Altså medmindre der er afgange der kan hjælpe med finansieringen.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Lentini
Det virker til at blive en begivenhedsrig dag imorgen, med både domsafsigelse ifbm FFP og en mulig ny majoritetsaktionær.

CFCB har taget sig rigtig god tid til at nedskrive udmeldingen. De er også tvunget til at være skarpe og præcise i spyttet, da det er første gang man går i klingen på en ejers økonomiske beskaffenhed eller mangel på samme.

Rocco Commisso ligner en kommende ejer af klubben. Faktisk har han været klar med sit bud til Li tilbage i starten af sidste uge. Li fik dog kolde fødder inden underskrivningen, idet Morgan Stanley pludselig poppede op med Ricketts familien. Men selvom teamet omkring Ricketts har arbejdet i døgndrift ser det ikke ud til at de når at blive færdige med en due diligence inden deadlinen for de omtalte 32mio til Elliott, udløber. Den offentlige udmelding fra Ricketts igennem Milano Finanza skulle tilsyneladende have været et skaktræk for at sætte yderligere tvivl i Li´s sind ift aftalen med Commisso som lå på bordet til underskrivning.

Il Sole 24 Ore nævner også rygter om en helt tredje mand, denne af asiatisk afstamning. Men rygterne har været små efter det, og yderligere ikke videre bekræftet andetsteds fra.

Ift hvad bulletinerne melder så tager Commisso majoriteten med det samme, alt imens Li beholder noget mellem 10-30%. Derudover skulle Commisso forpligtige sig til den seneste kapitalforhøjelse som besluttet af bestyrelsen, mens han overtager gælden til Elliott ligeledes.
Skrevet af Martinovic
http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-123612&menu=news-all

Jeg brækker mig, hvis Elliot er de tosser, der vil bremse det for selv at få ejerskab.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg forstår ikke lige hvorfor Li skulle lytte til Elliott for at overgive klubben til dem, istedet for at sælge til Commisso. Men ja, denne saga omkring Milan og salg af klubben har aldrig forekommet mig særlig logisk.

Forstår dog godt Commissos vrede, hvis de har forhandlet ned til sidste detalje og så laver Li et nyt twist.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/123609/breaking-milan-sale

Jeg er så træt af den kineser. Må han falde ned fra en bro. Han skader Milan så meget, og det er sgu ikke for klubbens bedste.
Mojn do!
annonce
0