Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Syntes godt nok ikke det er fedt at vores kaptajn og leder, største stjerne og bedste spiller vil væk. Efter der ellers for første gang siden han skiftede til vores klub er kommet en penge stærk ejer til!!
Det er super ærgerligt, men samtidig kan man ikke bebrejde ham for at ville forlade cirkusmilan!!
Men at nu vil tilbage Juve igen, er sku mega klamt!

Nå lad os håbe vi en afklaring hurtigt
Skrevet af Lentini
@ Foggy

Det kan jeg ikke rigtig blive fortørnet over fordi et eller andet sted ved vi alle jo godt hvorfor Elliott er her. De vil tjene penge på et fremtidigt salg. Og de er her over ihvertfald 3 år hvor Higuaín til den tid vil være 33 og have en devalueret værdi.

Jeg tror det er i det perspektiv vi må se på transfers generelt for Milan.

Så kan der naturligvis, ligesom i alle andre strategier, være scenarier som træder udenfor den overordnede strategi. Som fx i dette tilfælde hvor Leonardo skal fremlægge en case for Elliott hvori det giver mening at lave den investering som taler imod strategien.

I og med det virker til at tommelfingeren har vendt nedad for Leonardo i dette tilfælde, tror jeg der skal meget til for at Elliott fraviger strategien.

For min egen part er jeg ligeglad. Bare vi for helvede får en angriber som kan lave +15 mål i Serie A.
Skrevet af Martinovic
Det kan man sige, men Elliot er også nødt til at tænke sportsligt, når ambitionen på sigt er Champions League. Jeg vil mene, at der er større chance for, at Higuain laver 15 mål end Morata.

Der er i øvrigt stridende meldinger om trænerposten. En avis skriver, at Conte er blevet kontaktet. En anden avis skriver, at Gattuso har kontaktet Leonardo for at få bekræftet sit job.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det har vel sjældent været Milans stil at købe store nave der har rundet de 30 år (Bonucci værende undtagelsen, mens Zlatan og Rui Costa var 29).

Men ellers har vi jo hentet relativt unge stjerner; Shevchenko (22), Pato (17), Gillardino (23), Nesta (26), Seedorf (26), Kaka (21) osv.

I den specifikke situation med Higuain, er der også andre iagttagelser. Higuain ligner bestemt ikke en spiller der har en "naturlig fitness" eller som for den sags skyld lever med stor fokus på sin krops præstationsevne.

Der er ingen tvivl om at der vil blive trukket tunge laster på vores 9er - som absolut førstevalg bliver det helt sikkert til mange minutter, ligesom Gattuso kræver et stort løbepensum.
Det er umiddelbart en opskrift på skader.

Jeg kunne også bedre forstå det, hvis der var tale om at spiller og træner kendte hinanden rigtigt godt og at der derfor kunne forventes "afkast" fra dag ét. Dermed kan jeg godt forstå Sarris interesse.

Personligt glæder jeg mig over en (angiveligt) ansvarlig strategi fra de nye ejere. At man køber spillere yngre, betyder ikke at vi nødvendigvis skal sælge dem. Men det giver os jo noget økonomisk substans ift manøvrer på markedet.
Skrevet af Martinovic
Det er en god pointe. Pippo var vist også tæt på de 30.

Jeg har bare nogle betænkeligheder ved Morata, fordi jeg synes, han ikke har imponeret i de klubber, han har været i med få undtagelser. Jeg kan ikke se ham lave 15-20 mål i Serie A.

Noget andet er, at hvis Rino bliver erstattet af Conte, så får vi en træner, som satte Morata på bænken i Chelsea.

Der er så mange hvis´er i Milan i øjeblikket, at det er svært at blive klog på noget.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Higuain er afdanket angriber. Jeg kan slet ikke se, at Conte skal kunne lide en doven angriber.
Skrevet af Gustenv@rius
Du taler som du har forstand til. Higuain var blandt de spillere der løb flest meter i Juventus sidste sæson, så at kalde ham doven udstiller kun din egen uvidenhed.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Pippo var faktisk 27 da han kom til klubben.

@gusten
Har du en eller anden reference til Higuains løbepensum sidste år - det overrasker mig umiddelbart.

Jeg er dog enig i at han ikke er en doven angriber. Min bekymring går snarere på om han kan holde sig skadesfri her efter 30.
Skrevet af la Vecchia Segnora
Jeg håber at Serie A er på vej tilbage til 90ernes storhedstid. Derfor kunne det være fedt hvis en stjerne som Higuain kunne forblive i Italiensk fodbold.
Kan ske at han til tider falder igennem, men hans kynisme kan ingen tage fra ham og måske er han den spiller som vil kunne få Milan tilbage i det helt sjove selskab.

Hvorfor vil Bonehead væk? Tvivler på at familien nu gerne vil til udlandet, så hvis han skal væk, mon ikke han så ender i Napoli eller Roma. Jeg håber ihvertfald ikke at Juve kunne finde på at tage ham tilbage.
Skrevet af Martinovic
Det hænger nok sammen med, at Bonuccis familie er flyttet tilbage til Torino, som Lentini skrev forleden dag.

Ærgerligt for os, men det kan der ikke laves om på. Jeg håber bare som Milan-fan, at Leonardo står fast på at få Caldara den anden vej.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Ååååh - her var man lige ved at springe op af stolen af glæde. Et lokalt Rom-medie meldte at Biglia var i gang med at lave en "Bonucci" og ville vende retur til Lazio. Desværre blev det til en klar tommelfinger nedad fra Lotito.

Det ville ellers være smukt at komme af med ham og få en 6er ind der kan forsvare.
Skrevet af Rossoneri
Dagens melding fra Keswick (bestyrelsesformand i Arsenal) vedr. Gazidis er blevet tolket på flere måder. Nogle melder at det skulle være et dementi på de løbende historier, mens andre (bl.a. Sky Italia) insisterer på at der er hold i historien og at sydafrikaneren starter i Milan 1. september.

Ser man på selve pressemeddelelsen, bliver der sagt at man (Arsenal) er klar over spekulationerne og at der historisk har været flere tilbud til deres CEO.
Men som så ofte før, findes djævlen i detaljen. Det dementeres i hvert fald ikke at Gazidis rent faktisk er på vej til Milan - blot at der ikke foreligger en opsigelse i skrivende stund.

Hovedpersonen selv, har (mig bekendt) været tavs om situationen.

Om der så kommer en opsigelse, anser jeg stadig som et åbent spørgsmål. Min logik siger mig at Gazidis bliver - primært grundet Wengers afgang og dermed et mere tydeligt projekt for ham.

Omvendt så undrer det mig at relativt pålidelige medier er så sikre i deres sag, om at han tager til Milan.
Skrevet af Martinovic
Hvor vigtig en rolle har han i Arsenal? Jeg har aldrig hørt om ham, før han blev sat i forbindelse med Milan.

Leonardo er lige blevet officiel som teknisk direktør. Der er en pressekonference i morgen 16.30.
Mojn do!
Skrevet af La Mir!!
Glem alt om Roma, de har ikke råd til at betale en enkelt spiller, det løn han kræver. Selvom han vil være et kæmpe kvalitets boost ved siden af Kostos.
Daje!
Skrevet af Rossoneri
Hvor vigtig en rolle har han i Arsenal? Jeg har aldrig hørt om ham, før han blev sat i forbindelse med Milan.

Han er CEO - altså den rolle som Fassone, og før ham, Galliani besad hos os.

Hvis jeg har forstået ret, er hans relative magt steget i kølvandet på Wengers exit.

Men måske der er nogle mere Arsenalkyndige der kan komme med lidt mere ansigt - ikke mindst i hvor pilen peger hen.
Skrevet af Rossoneri
Caldaras agent til møde med Juves ledelse - så må vi se hvad der kan komme ud af det.
Skrevet af Geddar , moderator
@Foggy

For nogle sider siden beskrev Bosse det egentlig meget godt her i tråden.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
Di Marzio site melder i øvrigt at Juves ledelse er villige til at lade Caldara gå, men at der er uenighed omkring vurderingen af de to spilleres værdi. Vi mener at Bonucci er mere værd end Caldara og omvendt.

Men mon ikke der kan findes en løsning, hvis vi trods alt er så langt.
Skrevet af Martinovic
Jeg kan godt forstå, hvis Juves ledelse stejler på en byttehandel med Bonucci og Caldara. Her og nu vil de vinde på det, men på sigt sandsynligvis ikke.

Det er vigtigt, at Leonardo er kommet ind. Han er ikke nem at bide skeer med og har fået endnu mere erfaring i PSG.

Ok, Geddar. Det vil jeg lige kigge efter.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Jeg synes den er lidt svær. Bonucci repræsenterer et væsentligt kvalitetshop ift Caldara. Der er tale om en spiller der kan hæve niveauet med det samme, og en central blok med Chilelini og ham er stadig noget af det bedste Italien har at byde på.

Caldara har naturligvis et udviklingspotentiale - men det kan ikke siges med sikkerhed hvordan han vil udfolde sit talent i fremtiden. Desuden har han aldrig spillet på et tophold. Det kan man naturligvis påstå at Milan heller ikke er, men det skulle vi jo gerne blive igen.
annonce
0