Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Jeg savner lidt vedholdende rygter omkring spillerne til midtbanen. Sky har bare nævnt Bernard, Semassekou og Bakayoko en enkelt gang. Så jeg syns det er svært at henlede til andet end en eventuel sondering af emner end så meget andet. Det betyder dog ikke at der kan være noget i det, fordi Leonardo har trods alt været en ganske travl herre de senere dage med maxi operationen. Man kan formentlig nok udlede af emnerne af vi søger noget dynamik og fysik.

Som sidenotits til den handel, syns jeg milanistas koger lidt over i deres entusiasme. Nuvel, godt arbejde af Leonardo, bestemt, og endelig en 9er med CVet i orden, men vores hold ligger imo stadigvæk i slipstrømmen af Juve, Napoli, Roma og Inter.

Angående Rabiot kommer historien fra Tuttosport. Og nu har de bragt den med to dages mellemrum uden at tilføje yderligere til deres første historie. Hvis man henter til 6eren lukker man igen ned for Locatellis muligheder for spilletid og så er vi lige vidt med udviklingen af Loca.

Og fint at komme af med Gomez. Så kan Leonardo strege yderligere en opgave fra hans lange liste.
Skrevet af Rossoneri
Faldt lige over en "lidt" vild statistik.
Siden 2012 har Milans angribere (Pato, Balotelli, Matri, Kalinic, Andre Silva, Cutrone, Menez, Bacca, Torres, Luiz Adriano og Lapadula) scoret i alt scoret 148 mål (i Milantrøjen forstået). I sammen periode har Higuain scoret 154 mål for sine respektive klubber.

Når vi længe har sukket efter en "proven" målscorer, så må vi sige at Higuain passer på beskrivelsen.
Skrevet af Rossoneri
Jeg savner lidt vedholdende rygter omkring spillerne til midtbanen.

Jeg synes generelt at vores midtbane bliver ved med at være vores akilleshæl (wings fratrukket) - under den samtidige forudsætning af at vi har fundet den 9er der kan løse vores effektivitetsproblem.

Jeg har mange gange været efter Biglia. Navnlig fordi forventningerne til ham var høje, men i høj grad også fordi 6er positionen er så essentiel.

6eren kan naturligvis have mange "ansigter", men i vores tilfælde er der tale om en balancespiller. Han skal både kunne beskytte det centrale forsvar og dæmme op for spillet mellem midtbane og forsvar, mens han skal kunne starte angreb fra en dyb position.

Begge dele mener jeg at Biglia fejler med.

I en sammenligning med De Rossi, Leiva, Pjanic og Jorginho er Biglia klart den der har færrest interceptions og andel vundne tacklinger. Det skyldes i mit univers primært én faktor - Biglias manglende evne til at forudse spillet.

Ser man omvendt på den offensive del, er han den (ud af ovennævnte selskab) der har færrest assists og chanceskabende aflevering, mens han også er den der slår størst andel af sine afleveringer bagud i banen.
Dertil kommer et aspekt som ikke kan ses i statistikker - spiller går simpelthen i stå omkring ham. Dette er navnligt et problem, fordi Gattusos filosofi først og fremmest går på dynamisk og direkte fodbold, hvor modstanderne bringes ud af position.

Egentlig skal ovenstående ikke ses så meget som "hakker" på Biglia, men snarere som en vurdering af det problem jeg anser vi har på posten.

Ser man på vores alternativ, Locatelli (anser at Montolivo er ude af billedet), kan man i samme stil stille spørgsmålstegn.

Den unge italiener performer godt nok bedre end Biglia på samtlige ovenstående parametre - navnlig de offensive, men jeg vil stadig påstå at han ikke er optimalt castet til rollen.
Det er som om at han bare ikke kan lade være at tage løbende frem i banen, hvilket ofte har efterladt os sårbare for kontraer.

Så hvad er svaret på det hele? Ja, gid jeg vidste det. Men det er selvsagt utopi at tro at Biglia skulle udvikle sig til Kanté over natten (eller nogensinde). Og markedet for den slags spillere er tæt på umuligt.

Gattuso har selv talt om en tilbagevenden til tre i bagkæden, hvilket personligt er det jeg helt ser (3-4-3). Dermed kan vi skille os af med Biglia og lade Locatelli rotere med Bonaventura på den ene 6er. Vi skal naturligvis stadig bruge en backup til Kessíe, men det skal vi under alle omstændigeder.

Det ville ligeledes kræve en ekstra central forsvarer - det kunne jo passende være Caio som er rigtigt stærk med bolden.
Skrevet af Rossoneri
Hvad angår Leonardos to-do liste, så håber jeg at der står "sælg Donnarumma" ret højt på den.
Det ville virkeligt give os noget frirum i økonomien, nu da både Suso og Silva ser ud til at blive.

Vi har en dygtig erstatning og det næste talent klar i kulissen. Faktisk har vi to store talenter. Foruden Plizzari, har vi henover sommeren hentet en ung gut (årgang 2002) ved navn Lillo Guarneri i Standard Liege.

Jeg skal retfærdigvis sige at jeg ikke har hørt navnet før, men lidt research viser at han virkelig er hypet som det næste store målmandstalent i belgisk fodbold. Han er dog halvt italiensk og spiller i skrivende stund for det italienske U16 landshold.

Mirabelli kan (og bør) klandres meget. De seneste handler viser i hvert fald hvad det betyder at have en kapacitet ved roret. Men vores tidligere DS skal i den grad have ros for sit scoutingarbejde med de største unge talenter.
Skrevet af Martinovic
Bare det bliver aktuelt, men det gør det næppe. Hans præstationer i sidste sæson taler ikke for, at en større klub vil bide på.

Jeg læste et sted, at Leonardo vil vente med at tilbyde Bernard en kontrakt, da andre transfers skulle på plads først. Om det er til- eller afgange vides ikke, men det gælder forhåbentligt begge dele.

Chelsea har givet ham et ultimatum til tirsdag for at sige ja til dem, og det tror jeg, han gør. Jeg tænker ikke, han tør vente for lang tid. Badelj fik formentligt tommelfingeren vendt nedad, for han lignede ellers en ny mand i truppen.

Det er træls, at det lige er i år, at transfervinduet er forkortet, for vi skal gerne have yderligere et par tilgange og ikke mindst nogle afgange.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Tænker at eneste reelle mulighed for at sende Donnarumma videre, er Chelsea. Og det afhænger naturligvis af Courtois.

Sarri siger selv at det er op til belgieren om han vil fortsætte i klubben. Eftersom han ikke vil forlænge, er det vel et godt bud at han søger mod den spanske hovedstad.
Men det hele skal på plads senest d. 9, da det engelske vindue lukker der.

Tiden arbejder ikke just for os.
Skrevet af Lentini
Luca Marchetti, Sky, siger her til aften at Milan ikke har nogle planer om at indgå i en budkrig som gribben Joorabchian forsøger få os med på ifbm Bernard. West Ham og Chelsea skulle være de to andre klubber som kigger på ham. Godt nok er han fri på markedet, men med en fed signon fee samt kommission til gribbene på op til 5mio€ er langt mere end hvad Leonardo vil være med til.

Sportsredaktøren i avisen AS, Spanien, hævder at Kovacic har et ønske om at returnere til Italien og at Milan nu kigger på den mulighed. Jeg giver ikke meget for de spanske aviser, så afventer nogle italienske medier inden jeg hopper på den vogn.
Skrevet af Martinovic
Kovacic er bare en type, man ikke sætter på bænken, hvis han skifter fra Real til Milan, og jeg synes, det vil være ærgerligt at sætte Kessie eller Bonaventura på bænken.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Imo må de smøge ærmerne op og vise hvem der skal spille. Både Kessié og Jack havde døde perioder i sidste sæson fordi de ganske enkelt blev brugt for meget fordi erstatningerne var for svage.
Skrevet af Martinovic
Et af de mere seriøse rygter fra La Stampa:

Leonardo is pushing for the arrival of Milinkovic-Savic. He proposed a €40 million loan with an €80 million option to buy. [La Stampa]


Så mangler de noget at skrive om, efter Higuain og Bonucci/Caldara-handlen er overstået.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Sportmediaset melder det samme. Lad os bare sige at det ville høre til blandt de større overraskelser.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Bonaventura og Kessíe savner uden tvivl både konkurrence of aflastning.

Jeg ser dog Bonaventura som en nøglefigur for holdet, mens Kessíe skal spille fast for at fortsætte sin udvikling.
Lad os sige at det betyder at de skal spille ca. 2/3 af kampene - så er det svært at se os få plads til en Kovacic (omend jeg er ret stor fan).

Gattuso udtalte i dag at rigtigt mange spillere gerne vil til Milan. Det tror jeg egentlig reelt er sandt. Men i den sandhed er der formentlig nogle detaljer som er væsentlige.

Skal vi blive ved eksemplet Kovacic, så tror jeg egentlig godt at han kunne lokkes til klubben (uden yderligere skelen til økonomien).
Men jeg er omvendt også ret sikker på at han ville kræve garantier om spilletid.

Man skulle mene at vi bare har ikke den luksus at kunne have to spillere på relativt samme niveau, der kæmper om samme plads.

Når det er sagt, så har jeg stadig svært ved at lure nogle af de vedvarende rygter der verserer - og ikke mindst som er bekræftet af klubben selv.

Gattuso meldte i dag at vi faktisk havde været interesseret i Vidal, men at det ikke kunne hænge sammen ift FFP.
Men Vidal må jo i den grad også være en spiller der er tænkt som starter.

Jeg kan simpelthen bare ikke få det til at hænge sammen med at Gattuso samtidig bekræfter 4-3-3 som vores udgangspunkt.
Skrevet af Rossoneri
Skulle man finde en form for ræson i rygterne (SMS anser jeg som en totalt and), skulle det være at Gattuso overvejer at vende trekanten om på midten.

Det måtte i så fald være med Bonaventura som venstre midt og Calhanoglu som 10er. Dermed skaber det plads til en to-vejs spiller på 8eren der er stærk med bold på fødderne - Kovacic er jo et glimrende bud på netop sådan en spiller.

Umiddelbart må det dog efterlade Biglia som sorteper - men som det svageste led på vores midtbane sidste år, er det heller ikke skidt.
Skrevet af Blate
Vi har brug for Belotti sammen med Higuain på toppen. Sælge ud af vores skrald, og vi klar til at kæmpe om top 4.

Jeg så træt af vi ikke score nok mål. Hver gang vi score føles det som lotto, selvom det mod bundhold.
Stærk offensiv og organiseret defensiv.
Skrevet af Rossoneri
Så ikke kampen i nat, men man kan hæfte sig ved at det resultatmæssigt absolut er godkendt med 1-0 mod Barcelona.
Nuvel - de stiller ikke i stærkeste, men det var trods alt alle sammen spillere fra førsteholdstruppen.

Sidste år ved samme tid, blevet vi spillet ud på røv og albuer i samme turnering.

Andre Silva (i hans nye #69 trøje) scorede målet.

Samtidig kan man notere sig at Donnarumma spillede hele kampen.
Skrevet af Martinovic
Flere af dem der så kampen i nat hæfter sig ved, at der mangler noget kreativt på midten.

Det kunne være lækkert med en Kovacic-type på midten.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes nu ikke at Kovacic er synderligt kreativ (som fx Modric).
I mit univers, er han en mere dynamisk spiller, der er udstyret med god teknik og boldbehandling. En spiller der kan bryde modstandernes kæder.
I virkeligheden meget lig Bonaventura.

Af samme årsag har jeg også svært ved at se Kovacic indgå i en starter med både Calhanoglu og Bonaventura, hvis Gattuso holder fast i 4-3-3.
Skrevet af Martinovic
Det har du ret i.

Italienske medier (de mindre betroede) skriver, at Leonardo vil prøve hente Rabiot, der har et år tilbage af sin kontrakt. Det vil heller ikke være skidt.

Jeg håber dog, at vi får hentet en solid breddespiller til at aflaste Kessie og en kantspilller a la Bernard som en anderledes type end Calhanoglu.
Mojn do!
Skrevet af MrUTD
Hvad tænker i om Andre Silva. Bliver han eller er han væk næste sæson?
Skrevet af Lentini
Vi spiller ikke nogen god kamp mod Barcelona. Jeg begynder at blive en anelse bekymret mht Locatelli, fordi nu er det tredje pauvre kamp i træk han fyrer af.

Selv Rinos favorit træningskegle, José Mauri, så bedre ud. Dog skal det siges at en del udskiftninger var foretaget på det tidspunkt, så rytmen i kampen var aftaget.

Edit: havde håbet på et eksperiment hvor Rino vender trekanten, men det virker ikke til at det er en del af hans tanker. Jeg syns vi for ofte får problemer på siderne af vores 6er, når vi sætter presset ind.

Tydeligt at Rodriguez og Silva først er stødt til senere. Generelt tunge og Silvas berøringer var helt hen i vejret. Eneste gode ting han laver er faktisk sit mål. Alt andet var mildest talt elendigt.

Rafinha var god. Han rev mildest talt vores midtbane fra hinanden af flere omgange, og Rino burde have stukket hovedet over til Valverde for at vide hvor Rafinha står i Barcelona, fordi hvad jeg kan læse mig til har det været standarden fra hans side i hele ICC.

Reina har en mindre skade. Derfor spillede han ikke.

Lidt opløftende var Romagnoli, Kessie og Hakan.

Borini er slet og ret bare ikke god nok.
annonce
0